Hm, moralna dilema... Iako sam nacelno protiv placanja ovakvih usluga jer imam averziju prema likovima poput Stiva, Sanka, vidovitog Milana i slicnih koji okrecu lovu na ljudskoj gluposti, kad bih bio bez posla ili da mi se ponudi puno bolji posao uz nagradu, vjerojatno bih pristao na to. Lako je sada iz koze osobe koja zaradjuje desetke ili stotine tisuca dolara godisnje osudjivati one koji bi tim cinom podrzali nesto sto unazadjuje neke temeljne moralne vrijednosti na kojima je izrasao ovaj forum i udruga pomoraca, ali kad si bez posla, stvarnost je malo okrutnija. A sto kaze kolega Off, mozemo mi sada s*ati o moralu, ali na kraju svi stalno nesto okrecemo u fusu, malo se proda nafte, malo se skine na panatici, doma se vozi na plavi dizel, TV se ne prijavljuje, krade se struja i internet od susjeda... Takvi smo, takvo je podneblje (to sad i na sudu priznaju) i takva su vremena pa cemu biti licemjer i tvrditi da je ovo nesto neprihvatljivo. Je, neprihvatljivo je na ovom mjestu jer smo od samog starta ovaj forum ucinili drukcijim i osobno bih volio i mislim da je svima u interesu da tako i ostane. Da se i ljudi medjusobno pomazu s ciljem da nam svima bude bolje. Ali generalno gledajuci, ako se radi o postenom dealu, podrzao bih svakoga tko se upusti u to s ciljem da si konacno sredi kakav normalan ili ikakav posao.
Mislim da je Dalmos dobro napravio sto nije pobrisao ovaj post vec samo kontakt detalje, kako bi bilo u skladu sa pravilima, a onaj kome ce ovo koristiti, uvijek se autoru moze obratiti putem pp-a. A ni mail adresu nije tesko pronaci.