Pozdrav kolege. Na brodu sam pa nemam svjeze informacije. Cuo sam da je kapetan Stambulic zatvorio ured u Splitu i da se opet ide preko Bogdana. Moze li mi netko reci ima li istine u tome, naravno ako je upucen u to. Zahvaljujem. Lp
A kad nije na brodu, jeli onda u agenciji ili je zastalno zatvorena. Ja sam bio jednom u agenciji dok je on bio na brodu, ali tamo su bili Darko i neka cura.Istina Kap. Stambulic je na brodu, osin ako se u zadnjih misec dana nije sta prominilo.
A kad nije na brodu, jeli onda u agenciji ili je zastalno zatvorena. Ja sam bio jednom u agenciji dok je on bio na brodu, ali tamo su bili Darko i neka cura.
Da osvjezim temu novim novostima iz firme, za slucaj da neko planira da ide na MSC
-Ukinuta je pozicija 2nd bosuna.
Svi 2nd bosuni koji nisu za nostroma ce bi vreceni na platu ABa
-Smanjuju plate trecim oficirima.
Ovo jos uvijek nije zvanicno al’ se vec par momaka ukrcalo na manju platu. Prije je plata bila dosta dobra, 3700€ + prekovremeni, mogao si da izadjes nesto malo preko 4000€. Nova plata ce da iznosi 2900$. Da, nije greska, 2900 dolara.
-Sto je bilo kadeta bilo je
Takodje nije zvanicno, al’ izgleda da su i kadete koji sh trenutno na brodu poceli da iskrcavaju..
Ko je sledeci ja udaru ne znam. Nostromi, mehanicari i kuvari i dalje imaju fine plate, elektricari takodje, njih jos uvijek ne diraju.
Trenutno sam ukrcan na jedan od brodova Msc i mogu rec ko nemora i nema druge opcije nego bjezi odavde kako god zna, cuda ce se pocet desavat ode.. A vec se desavaju..