Msc

Pozdrav kolege. Na brodu sam pa nemam svjeze informacije. Cuo sam da je kapetan Stambulic zatvorio ured u Splitu i da se opet ide preko Bogdana. Moze li mi netko reci ima li istine u tome, naravno ako je upucen u to. Zahvaljujem. Lp

Istina Kap. Stambulic je na brodu, osin ako se u zadnjih misec dana nije sta prominilo.

Pozdrav kolege. Na brodu sam pa nemam svjeze informacije. Cuo sam da je kapetan Stambulic zatvorio ured u Splitu i da se opet ide preko Bogdana. Moze li mi netko reci ima li istine u tome, naravno ako je upucen u to. Zahvaljujem. Lp

Istina Kap. Stambulic je na brodu, osin ako se u zadnjih misec dana nije sta prominilo.
A kad nije na brodu, jeli onda u agenciji ili je zastalno zatvorena. Ja sam bio jednom u agenciji dok je on bio na brodu, ali tamo su bili Darko i neka cura.

A kad nije na brodu, jeli onda u agenciji ili je zastalno zatvorena. Ja sam bio jednom u agenciji dok je on bio na brodu, ali tamo su bili Darko i neka cura.

To je bija odgovor Gosp. Bogdana iz Sinja prije misec dana. Kakva je sad situacija neznan,

Da osvjezim temu novim novostima iz firme, za slucaj da neko planira da ide na MSC

-Ukinuta je pozicija 2nd bosuna.
Svi 2nd bosuni koji nisu za nostroma ce bi vreceni na platu ABa

-Smanjuju plate trecim oficirima.
Ovo jos uvijek nije zvanicno al’ se vec par momaka ukrcalo na manju platu. Prije je plata bila dosta dobra, 3700€ + prekovremeni, mogao si da izadjes nesto malo preko 4000€. Nova plata ce da iznosi 2900$. Da, nije greska, 2900 dolara.

-Sto je bilo kadeta bilo je
Takodje nije zvanicno, al’ izgleda da su i kadete koji sh trenutno na brodu poceli da iskrcavaju..

Ko je sledeci ja udaru ne znam. Nostromi, mehanicari i kuvari i dalje imaju fine plate, elektricari takodje, njih jos uvijek ne diraju.

To je bilo samo pitanje vrimena-reazanja placa i kadrova, samo sta ekipi iz "regiona" nemos objasnit da su nezamjenjivi isto ka i bilo ko drugi.

Da osvjezim temu novim novostima iz firme, za slucaj da neko planira da ide na MSC

-Ukinuta je pozicija 2nd bosuna.
Svi 2nd bosuni koji nisu za nostroma ce bi vreceni na platu ABa

-Smanjuju plate trecim oficirima.
Ovo jos uvijek nije zvanicno al’ se vec par momaka ukrcalo na manju platu. Prije je plata bila dosta dobra, 3700€ + prekovremeni, mogao si da izadjes nesto malo preko 4000€. Nova plata ce da iznosi 2900$. Da, nije greska, 2900 dolara.

-Sto je bilo kadeta bilo je
Takodje nije zvanicno, al’ izgleda da su i kadete koji sh trenutno na brodu poceli da iskrcavaju..

Ko je sledeci ja udaru ne znam. Nostromi, mehanicari i kuvari i dalje imaju fine plate, elektricari takodje, njih jos uvijek ne diraju.

Sta je sa placama SENIORA jesu ostale u eurima ili i njih pribacuju u dolare

Trenutno sam ukrcan na jedan od brodova Msc i mogu rec ko nemora i nema druge opcije nego bjezi odavde kako god zna, cuda ce se pocet desavat ode.. A vec se desavaju..

• Like
Reactions: Ico
3 casnik je do jucer ima 4000 eura danas ima 3100 dolara. 2 casnik je ima 5200 eura danas ima 3100 dolara. Prvi casnik je jucer ima oko 8000 i bonus danas ima na ITF 5000 dolara. Kuvar je jucer ima oko 4000 eura danas ima 2500 dolara. Nostromo je jucer ima oko 4000eura danas ima oko 2500 dolara i tako dalje.. Normalno ocekujen onaj tipicni odgovor, ako neces ti ima ko ce.. Niko te ne tira blabla.. Nenajavljeno skidanje place i to drasticno ljude dovodi do sloma zivaca, a to ce se odrazit na brod i stanje na brodu.. Svjez primjer pollution Msc Sandra ima par dana..

Back