Pozz ekipa
Zelio bih da pojasnim neke stvari na ovu temu i zadnje komentare.
Crnogorac sam i time se ponosim, nikad ni u zivotu a ne jos na brodu nisam dijelio ljude na crnogorce,hrvate, srbe, po boji koze i nacionalnosti!
Ne brodu dijelim ljude na radnike i neradnike!
U svakom zitu ima kukolja pa u nesem i vasem, cast izuzecima upoznao sam ljude sa kojim sam i danas dobar a i balege koje bi samo volio vidjet preko nisana!!
Ne zaboravite kako je bilo na firmu 2002 druge kad sam ja doso bilo je isuvise Hr necionalizma, sa kojim sam se ja lako izborio. Mozes samo bit necovijek i lajat iza ledja recu u brk sto imas je karta koja i danas funkcionise kod ljudi dok kod balega ne koje vazda ostaju balege!
Posto su digli plate u zadnje pa svi oce nazad samo da podsjetim ekipu koliko su puta gladni legli u postelju kad budu potpisivali ugovor!
Svakome zelim mirno more da su sto dalje od budala!!
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Nitko nije pricao o nacionalizmu..Ja sam nekoliko godina tu i nemam nikakvih problema ni s cg ni s talijanima...al cinjenica je da se karakteristike posebno od strane glavnih iz cg dosta pristrano piÅ¡u i pogotovo novi ljudi iz hr imaju mnogo neugodnosti....nemoÅ¡ mi reć da nije tako kad se vi zovete na brod rodijačkom vezom...proÅ¡li brod sam ima drugog makinje iz cg koji je plovina stalno s rođacima i kumovima itd. i on meni s 28 god tvrdi da voda isparava zaleđivanjem
Poslano s HTC 10 putem Pomorac.net