ER offshore job offer

Evo odgovora ,nakon sta san aplicira na erom-applicants@er-offshore.com

This is to confirm safe receipt of your application – thanks for showing your interest to join our company.

Unfortunately, we do not have any available positions yet, but this might change beginning/ mid of next year,

as we are planning to take over some new ships. In finding a suitable job in nearest future, we wish you a lot of success.

Thanks in advance & best regards

Takav sam mail i ja dobio. Jeli od Christiana? Ako bude početkom iduće godine odlično, taman cu doci kući oko Božića i opet aplicirati. Meni je Christian uzeo sve papire i rekao mi je da sam primljen za 3rd Officera za početak i da ce me zvat cim preuzmu te novogradnje, ali da to nece biti u ovoj godini. Do tada odradit ovaj ugovor i kad se dođe kuci tamo oko Božića odmah ga kontaktirati, pa ako bude-bude, a ako ne nikom niÅ¡ta. Pozz

Cinjenica je da je E.R.Offshore daleko od prave offshore firme.Oni su u mislima jos uvik na kontejnerima.Jedino dobro su place koje stvarno nisu lose,pogotovo za nas palubarce.Bilichu ne nasjedaj na provokacije stoke sitnog zuba.Zivili mi.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

a na kojoj si ti firmi da znas o ER offshore,koji se odavno odvojia od kontenera,ima ljude koji su desetljecima u offshore,tj koji I vode firmu,tako je bilo I kad su uzeli AHTS zaposljavali ljude sa iskustvom koji su gledali,gradili(avrsavali)brodove ucili ljude poslu,I te ljude je er jako masno platija....po tebi firma daleko od offshore,a meni firma kojoj svi brodi rade,a ne stoje ispred aberdeena ili rija,cape towna,...I jos narucuje brode a razmiljalo se prije par Sen.off.mit.da se ude u neke druge poslove...tako duka moj,malo ti ne drzi post vodu.

Moj crta zara,zaposlenik sam E.R. Offshore isto kao i ti i dobro znan sve sta se dogadja u firmi.Opet ponavljan da je firma ludilo sta se tice love ali ostalo ajme.Aj reci ti meni koji superintendent ima iskustva sa offshora pa da razumi kapa ili barbu kad imaju neki problem.Svi su oni sa kontejnera i uvik sve usporedjuju kako je tamo. Joerg jedini nesto razumi, ali on je fleet manager.Pitaj malo barbu ili kapa u tebe doli o ovome sta ti govorin pa ces vidit da jos ljudi dili moje misljenje.Lipi pozdrav...

Duka
Turnak je mlad,naucit ce

Crta Zara i Duka, svaka čast na komentarima, jos jedan primjer da se moze normalno i bez vrijeđanja polemizirati, bez obzira na razilazenje u misljenju.:uzdravlje

Duka tu si u pravi ali to je samo mali djelic,i po meni mali problemcic,jer ipak nije cila firma 3 S.I. od toga jedan mi je zadnji put napunija pun komp manuala sa kontenera :D a drugoga zovu zuma king....ali opet firma je po meni prva liga,i znas I sam da sto god triba tu su,a to puno znaci,drugo place su ludilo pogotovo vama,trebe brodi su prst u uho-svih san ih prosa pa I AHTS od pocetka I obadva,jbg sad su mi dosli serviseri za ucinit dvaest iljada uri makine a vise smo mi radili nego oni,a da stvar bude bolja radija se extra posa jer sef je "MISLIJA" ili jer je tako njemu bilo na kontenera,sad nan ide DD I vec Vidin da ce bit veselo,ako se ovakav mentalitet nastavi,ali isto citajuci majlove dobije I on po repu tako da ili ce ici ca ili ce bit se prilagodit....tija bi reci da su 2 iskusna otisli,a zaj mi je da nasi ljudi ne zele prihvatit ulogu S.I jer se cesto na S.off.mitingu zna pitat nase bili prihvatili,pa svaki put odbiju :(
ovo sto se tice drugih stvari,je opet upitno jer na svakoj firmi ima nesto dobro a nesto lose,jbg...ja radin za pare...I za ove pare sto dobijen dajen I da me tucu :D misec ipo dana,i misljenja san da savrsene firme nema,nego dobra,srednja I losa.

real offshore...on mlado izgleda ali I nije bas da je mlad :D,ja se nadan da ce naucit ili bar malo pocet slusat ljude koji su malo duze na firmi I znaju sto govore.ali sve se zna gori u firmi tako da ce ili ce se minjat ili ce ic ca,nema druge.

Evo bice samo 2 broda u sljedece 2 godine VARD secures contract for one Platform Supply Vessel for E.R. Offshore - VARD

Jucer sam pricao sa nasim barbom sa ER Narvika zove se Ivan mislim iz Splita....na brodu sve ukrajinci i poljaci osim naseg barbe ...zalosno ali istinito ...sta su oni bolji od nas ?
Sta oni mogu dobivat sve te poslove ,a nasi decki sa fakultetima doma nemogu dobit brod? Jadno
Koliko offshore agencija ima u hrvatskoj nazalost ja ih znam samo par koje recimo ajde ukrcavaju nase na neke firme od kurca...u Odessi ih ima barem 200.

Jad i cemer

Last edited:
Jucer sam pricao sa nasim barbom sa ER Narvika zove se Ivan mislim iz Splita....na brodu sve ukrajinci i poljaci osim naseg barbe ...zalosno ali istinito ...sta su oni bolji od nas ?
Sta oni mogu dobivat sve te poslove ,a nasi decki sa fakultetima doma nemogu dobit brod? Jadno
Koliko offshore agencija ima u hrvatskoj nazalost ja ih znam samo par koje recimo ajde ukrcavaju nase na neke firme od kurca...u Odessi ih ima barem 200.

Jad i cemer

Mislim da je i sekondo makinje nas trenutno u toj smjeni...u drugoj ima dosta nasih....
Sve zavisi od broda do broda, kod mene mix poljaci u vecini, di koji ukrajinac i nas 2 hrvata ostala....

Cak mislim da je ER po tom pitanju jos I dobar,kako je na drugin firmama,kod mene je 7 nasih,bilo nas je I vise,stvar je u tome da ako te dopadne brod sa pretezito trofaznom stujom onda si marginaliziran,jbg taki in je mentalitet,dok sa kockicama nisan ima problema,dapace bilo mi je dobro,najbolje je kad je mix

Cak mislim da je ER po tom pitanju jos I dobar,kako je na drugin firmama,kod mene je 7 nasih,bilo nas je I vise,stvar je u tome da ako te dopadne brod sa pretezito trofaznom stujom onda si marginaliziran,jbg taki in je mentalitet,dok sa kockicama nisan ima problema,dapace bilo mi je dobro,najbolje je kad je mix

Mene kockica mjenja I kad je dosao prvi put na Coghilla letio je ko superman po nebu onda sam ga spustio na zemlju ko oni Ukrainci jucer Malesian airlines...sad je ko bubica obraca mi se na vi gospodine..:hihi

Izgleda nista od novogradnji jer izgleda e.r u roku nije uspija naci polovicu dogovorenog novca za preuzimanje 8 novih brodova

Dobija san ponudu direktno iz E.R za sekonda makinje. Sad, tribalo bi otić u Hamburg na procjenu koja traje 2 dana. Ima li ko da je bija tamo? Misto je jedno, a koliko san ima razumit nas je par zvalo gori. Nisan joÅ¡ odlučija oću li ić, neznan koliko mi se isplati. Jel već neko ima iskustvo s tom njihovon procjenom? Poslali su mi tu ponudu bez da su spominjali uvjete, pa ako neko zna kakvi je ugovor i plaća za 2nd eng. bija bi zahvalan kad bi podilija. Brod je u North sea.

To ti je neka vrsta intervjua.Malo struke i osobno razmisljanje da vide.Bar je tako bilo...Ako vas je vise, a pozicija samo jedna onda ce onaj koji ih najvise zadovolji dobiti posao.Ugovor ti je 28-28.Permanent placa oko 5000EUR za 2/E.Ne znan zasto ti se ne bi isplatilo posto ce ti oni platit put i hotel.Nemas sta izgubiti...Sritno

Fala puno na informacijama. Malo su toga napisali, samo su me pitali želin li doć.

Back