ER offshore job offer

Prijo imas krive informacije,kakvi poljaci???bar sto se tice officirskog kadra.sa E.R. nema nikakve stvari firma ima I glavu I rep,ja san na athini,pa smo 60 posto HR,ostalo su POL,UA,RUS

pa bar je tako bilo prosle godine,pricamo valjda o istom E.R-offshoru na kojeg krca mlikotin OSM ?

Prijo imas krive informacije,kakvi poljaci???bar sto se tice officirskog kadra.sa E.R. nema nikakve stvari firma ima I glavu I rep,ja san na athini,pa smo 60 posto HR,ostalo su POL,UA,RUS

Kad san zva Athinu ima li nasih, a ono ni abado, proslu sedmicu preuzimali ste pull back od broda di san bi :(
Bice u popodnevne ure se taman potrefilo da odmaraju nasi ;)

@akac to zoves na pivu pa ce se odma javit :hihi

@Picard ocu malo kasnije iden se bacit umore:cool: e I nije ti mlikota za oficire nego idu direct,jedino posada ide priko njega tj OSM a tu si u pravu da POL imaju monopol,iako mislim da je to do nasih ageenata

@ivan83 struja -prst u uho(moga nisan vidija cili ugovor :rolleyes:) oko 4 perm I tako isti ugovor ka I officiri

Last edited:
Pozdrav kolege, evo dobio mail od Christiana, evo sto pise;
Dear Mr. .....,

this is to confirm safe receipt of your application – thanks for showing your interest to join our company.

We do not have any available positions yet, but this might change during the next months as we are planning to take over some new ships.

If you are still interested to join us, we would offer you a 3rd Officer position first.

Please fill out the attached “application form” and let us know the following questions:

a) as of when you are scheduled to re-join a ship?

b) how long is your estimated stay on board?

c) what is your wage request?

Thanks in advance & best regards

Evo i kontakta:
Christian Kühn | HSSEQ & Crewing Dept.

E.R. Offshore GmbH & Cie. KG

Hohe Bleichen 12 | 20354 Hamburg

Tel.: +49-40-3008-1327 | Fax: +49-40-3008-18-2508

eMail: christian.kuehn@er-offshore.com

E.R. Offshore - E.R. Offshore

Znaci kroz koji mjesec se dobiva jos novogradnji, aplicirao sam za poziciju 3rd bez iskustva.
Dobio sam isti mail kao ti samo za sekonda .Jesi primio Wolf11 kakav odgovor od njih?

Pozzz

Dobio sam isti mail kao ti samo za sekonda .Jesi primio Wolf11 kakav odgovor od njih?

Pozzz

23eć sam dobio mail, prije tri dana i evo joÅ¡ čekam odgovor, a provjeravam mail dnevno 10ak puta. Kad i ako odgovore stavit ću ovdje odgovor. Å ta misliÅ¡ onako po tebi hoće li biti iÅ¡ta od ovoga ili je samo ovo lažna nada, a pogotovo u mom slučaju?:uzdravlje

Imas li ti Kiki offshore iskustva, ako mogu pitati? Nisam pohvatao ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Priča se da će se za svaki avancamenat na E.R. tribat prolazit neku vrst 3 dnevnog intervjua... Isti tretman bi triba bit i za eventualne nove zaposlenike.
Filtriranje na najjače.

Znan da je ovo istina za nove zaposlenike ali ovo za avancamenat prvi put cujen..Ako je ovo istina mozda I bolje jer in po brodima ima stvarno svakakvih likova

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
A di ih nema...
Nisam siguran za 3. Off/Eng, ali za sekonde i jače je kao obavezno.

Evo dobio sam od Christiana mail sljedećeg sadrzaja:

your message/ CV is well noted and saved in our files for future use.

As soon as we have positions available, which matches with your profile, we will revert to you.

Best regards

Izgleda da je kolega Duka bio upravu

Evo dobio sam od Christiana mail sljedećeg sadrzaja:

your message/ CV is well noted and saved in our files for future use.

As soon as we have positions available, which matches with your profile, we will revert to you.

Best regards

Izgleda da je kolega Duka bio upravu

Brodovi su naruceni i trebat ce ljudi samo se nezna koliko? ja sam im dao do znanja da sam available od 10 mjeseca imam jos drugih primamljivih ponuda kao npr.POSH offshore. i to mi nekako i bolje lezi je grade semi submersible barge dp3 pa postoji opcija i tamo uletit.

pozzz

Brodovi su naruceni i trebat ce ljudi samo se nezna koliko? ja sam im dao do znanja da sam available od 10 mjeseca imam jos drugih primamljivih ponuda kao npr.POSH offshore. i to mi nekako i bolje lezi je grade semi submersible barge dp3 pa postoji opcija i tamo uletit.

pozzz

Tesko da ces tamo uletiti na taj semi jer ide u Brazil, tako da ce ti vrlo vjerovatno biti brazilci u diru, ali nikada neznas...

Jesi ti na POSHU pa znas to iz prve ruke ?

Nisam na Poshu, ali znam di ide raditi taj Semi koji si spomenuo...i ako nemas nekog da te povuce tamo, mislim bas na taj unit onda te 99.9% nece uzeti sa supply-a i staviti na DP3 accommodation...

Nisam na Poshu, ali znam di ide raditi taj Semi koji si spomenuo...i ako nemas nekog da te povuce tamo, mislim bas na taj unit onda te 99.9% nece uzeti sa supply-a i staviti na DP3 accommodation...

Bog Kile

Istina meni bi bilo super i ovi njihovi AHTS imaju dosta novogradnji iman vezu tamo vec su me zvali dva puta za Cifa ali nisan mogao poc.
Bit ce jos prilika .....neznam kakvi su sa placama ali im brodovi izgledaju ludilo i firma stalno siba novogradnje tako da mi se cini ludilo firma.
Gdje ti plovis vidim da si SDPO daj kakav savjet....

Pozzz K

Osobno ti nebi savjetovao ici na AHTS kao Chief ako nikada nisi radio sidra, samo ces sebi napraviti problem, ne kazem da je posao rocket science, ali eto dobronamjerni savjet...
Savjetovao bi ti da se nastojis prebaciti na neki ROV / Construction ili DSV, tu imas najvece sanse za upasti iako danas nista nije pravilo, ima ljudi koji bez da su platformu vidjeli dodu na drilling, tako da nista nije nemoguce...
Meni je trebalo 4 godine, nije strasno, ali eto...radi se i to je najvaznije...prosao sam sve od PSV, construction, rov, cable lay, flex lay, heavy lift...

Nadalje prednost ti je ako imas unlimited master i naravno dpo, onda sve to ide brze...znaci hvataj se nekog konkretnijeg broda i firme ako mozes...sretno:uzdravlje

Back