ER offshore job offer

Kadet

Kadet

Pozdrav. Vidim da ima iskusni sa offshora I E.R.-a pa me zanima kakve su sense odradjivanja kadeture na E.R. -a ili nekoj drugoj offshore kompaniji.
Hvala.:uzdravlje

Pozdrav. Vidim da ima iskusni sa offshora I E.R.-a pa me zanima kakve su sense odradjivanja kadeture na E.R. -a ili nekoj drugoj offshore kompaniji.
Hvala.:uzdravlje

prosle godine na athini bio samo kadet makinje i to njemac koliko znan neznan za ostale brodove

Osobno ti nebi savjetovao ici na AHTS kao Chief ako nikada nisi radio sidra, samo ces sebi napraviti problem, ne kazem da je posao rocket science, ali eto dobronamjerni savjet...
Savjetovao bi ti da se nastojis prebaciti na neki ROV / Construction ili DSV, tu imas najvece sanse za upasti iako danas nista nije pravilo, ima ljudi koji bez da su platformu vidjeli dodu na drilling, tako da nista nije nemoguce...
Meni je trebalo 4 godine, nije strasno, ali eto...radi se i to je najvaznije...prosao sam sve od PSV, construction, rov, cable lay, flex lay, heavy lift...

Nadalje prednost ti je ako imas unlimited master i naravno dpo, onda sve to ide brze...znaci hvataj se nekog konkretnijeg broda i firme ako mozes...sretno:uzdravlje

Imam master unlimited ali ne i dp unlim. medjutim to je sada manje vazno...istina Kile za AHTS ali anchor handling lagano iscezava barem danas u vrijeme DP-a.
Uvjek ce biti onih koji dodju do cilja lakse tj. nekima netreba nista za uletit na DP semi-sub ili drillship,a ima i onih koji moraju sve to krvavo odradit i natuc iskustva .Ja sam radio kao floorman 1999 preko kozulica na DR steward jedan od nekoliko jack up rigova koji su bili u sjevernom jadranu nakon toga sam radio i za saipem i dao otkaz negdje 2002 i presao na putnicke.
Netreba gubit nadu ljudi saljite na drilling firme kad tad ce vas uzet polozite certifikate u survivex centru tamo je nejeftinije i samo sibaj...

pozzz

mozda cak ni onda... PSV ovi ce se radit u Vijetnamu.. Koliko ce to sve skupa kasnit veliko je pitanje... Cini se da ER nije bas puno naucio na izgradnji AHTSova u onoj Korejskoj rupi...

Ja sad nista ne razumin
Mene su zvali u 06 misec da bi tribalo ic preuzet novogradnju negdi u indoneziju
Znaci brod je bija gotov
A sad tek 2015 :udriglavom

Vietnam je druga serija...

Sta se novogradnji tice ER je narucio 8 AHTS i preuzeo samo 2... Imatjte to na umu... Nikad se ne zna..
Hvala na odgovoru
Znaci to onda ta dva su gotova i ka tribalo bi se ic
A kad nezna se
Aj bar nesto ,vec san mislia da nema nista do 2015
Hvala i pozdrav

bilicu,prvo ER je poceja krajem 90tih god sa jednim kontenerom,pogle koliko ih sad ima,I kakvih od koliko teua,drugo usli su I u balk I u offshore,pa nije bas kako ti kazes nista se nezna sa ER,ovo sa AHTS neka druga prica,ko nije bija na tin brodima nemore pricat,3ga nisu preuzeli jer je bilo neisplativo,ocu rec da ER ima racunicu,pa I sa tim AHTS koje su dobili dosta jeftinije,u danasnje vrime firme gledaju svaki dinar a kad ustedis na dobrom tajmingu 10-20 mil eura nije za bacit;)

Ne triba se sekirat. A ni postat ovde iša po ovome forumu... Tako da lipo pobrisah i postove a evo sad cu i profil... zivili :uzdravlje

Last edited:
ma daj bilichu sta se ljutis,majketi kad sjetim koliko je prije iskusnijih ljudi bilo aktivno ovdje a sad sve manje uhvati me muka

Evo odgovora ,nakon sta san aplicira na erom-applicants@er-offshore.com

This is to confirm safe receipt of your application – thanks for showing your interest to join our company.

Unfortunately, we do not have any available positions yet, but this might change beginning/ mid of next year,

as we are planning to take over some new ships. In finding a suitable job in nearest future, we wish you a lot of success.

Thanks in advance & best regards

Back