Pozdrav. Vidim da ima iskusni sa offshora I E.R.-a pa me zanima kakve su sense odradjivanja kadeture na E.R. -a ili nekoj drugoj offshore kompaniji.
Hvala.![]()
prosle godine na athini bio samo kadet makinje i to njemac koliko znan neznan za ostale brodove
Ako moze neki kontakt kome se javiti.
Hvala unaprid.
Ako moze neki kontakt kome se javiti.
Hvala unaprid.
Osobno ti nebi savjetovao ici na AHTS kao Chief ako nikada nisi radio sidra, samo ces sebi napraviti problem, ne kazem da je posao rocket science, ali eto dobronamjerni savjet...
Savjetovao bi ti da se nastojis prebaciti na neki ROV / Construction ili DSV, tu imas najvece sanse za upasti iako danas nista nije pravilo, ima ljudi koji bez da su platformu vidjeli dodu na drilling, tako da nista nije nemoguce...
Meni je trebalo 4 godine, nije strasno, ali eto...radi se i to je najvaznije...prosao sam sve od PSV, construction, rov, cable lay, flex lay, heavy lift...
Nadalje prednost ti je ako imas unlimited master i naravno dpo, onda sve to ide brze...znaci hvataj se nekog konkretnijeg broda i firme ako mozes...sretno![]()
Za sada nece skoro...
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
polovicom 2015-te.....potvrdila Kerstin Michels

mozda cak ni onda... PSV ovi ce se radit u Vijetnamu.. Koliko ce to sve skupa kasnit veliko je pitanje... Cini se da ER nije bas puno naucio na izgradnji AHTSova u onoj Korejskoj rupi...

Hvala na odgovoruVietnam je druga serija...
Sta se novogradnji tice ER je narucio 8 AHTS i preuzeo samo 2... Imatjte to na umu... Nikad se ne zna..
Hvala na odgovoru
Znaci to onda ta dva su gotova i ka tribalo bi se ic
A kad nezna se
Aj bar nesto ,vec san mislia da nema nista do 2015
Hvala i pozdrav