Vroon

Na U.K. St-by tj errv floti na starim brodicim a cca 34 kila funata godisnje - oko 28 % davanja i poreza, a vraca ti se jednom godisnje 20% u vidu povrata poreza, ako te dopadne mrv tj multi role vessel ( uglavnom svi noviji brodovi kojima se takodjer tu i tamo vrse cargo operacije ) u tom slucaju ti je oko 44 000 k funata i isto umanjeno za...itd itd

Sent from my iPad using Tapatalk

Kakve su sad sanse za upast na ERRV za sekonda palube i kako su oni placeni. znam da je prije bilo sanse, ja sam slao par puta molbu njima i na deeside crewing i seamariner, al nikad nista.

Postovanje ekipi sa Vroonospasa,

Nesto me interesira za jednog prijatelja, naime rekao mi ej da ga cimaju iz Vroon-a ali Holandija, pa ga interesira, jel mozda netko zna kolika je placa tamo? ili barem otprilike.

Zahvaljujem

Koja pozicija, friskom 3rdeng (slicno je i sekondu palube) je cca 2600 (onda ti uzmu 27% deducations i tax ali se vraca 20%)cifovi su cca 28000 funti te kapo/master od 34000 godisnje do 45000 , uglavnom sigurno su bolje place jer NL flota je vecinom psv, mpsv brodovi za razliku od uk ofisa di su vecina errv.....iako ove info uzmi pod "nagađam"

@Ties

Ma njemu nude posao za Kapa, i to na NL flotu, pa me interesiraju pare za Kapa na NL floti ako mozda znas.

Znam ja kako je na Vroon UK kad sam mozda ja bio medju prvima od nasih tamo, ali to je bilo davno pa sam dosta toga i zaboravio.

Koja pozicija, friskom 3rdeng (slicno je i sekondu palube) je cca 2600 (onda ti uzmu 27% deducations i tax ali se vraca 20%)cifovi su cca 28000 funti te kapo/master od 34000 godisnje do 45000 , uglavnom sigurno su bolje place jer NL flota je vecinom psv, mpsv brodovi za razliku od uk ofisa di su vecina errv.....iako ove info uzmi pod "nagađam"

Hm....
Pa i nije neka lova
Za bilo koji rank
Ovo za sekonda je bice samo na brodu

@casper e to ti neznan, neznan ni koga bi pita iskreno, ali ako je na uk floti-multipurpose brodu godisnje cca 45 000 funti onda je sigurno veca od toga, a to i nije lose......
@jose place su perm. a ovo sta san napisa je na godisnjoj bazi placa

@Ties,

Hvala stari.

@Crta Zara

Neznam kako je sad, ali dok sam ja bio tamo, nisi nigdi moga sa Vronovih Stand by brodova a najveci problem je bio sto niti jedan nije imao DP a danas traziti posao bez DP-ja, mission impossible, govorim za Nauticare.

@Ties,

Hvala stari.

@Crta Zara

Neznam kako je sad, ali dok sam ja bio tamo, nisi nigdi moga sa Vronovih Stand by brodova a najveci problem je bio sto niti jedan nije imao DP a danas traziti posao bez DP-ja, mission impossible, govorim za Nauticare.
Istina, ja se mogu tuc nogon u guzicu kako san uletija u off i na vronospas, meni su pare i vise nego ok jer prije toga tra san se na kopnu za sporku mizeriju, najveca mana meni osobno je sta se nema sta radit i stare su rage od brodova...tj. ne razvija mi se znanje...zato san napravija bosiet/huet i uskoro planiram napad na construction/dsv/suply te tamo radit ucit i vjerojatno i ostat.

Kako onda sekondu palube 2600 funti permanent a cifu 28 iljada godisnje
Malo san zbunjen LOL
Jbg vatas me na "tiskarske greske"...cca 26 000-27 000 godisnje za 2eng ali ima ti tocna brojka u postovima prije ja mislin

Plaće su sledeće:
Zap. Multi role 48187
Zap. Convetial 38570
Čif 30290 ili 33422
Sekondo 26650 ili 29025
Kapo 33873 ili 46087
Sek. Makije 31266 ili 33870
Trećoj maline 26256 ili 28725
AB. 23292
Kuhar 23292
To su početne plaće i svaku godinu ide senioriti do max5 godina. Od 2015 plaće idu gore 7% zapovjednicima, kapu i čifu 5%. Svote su za godiÅ¡nje ugovore.
Pozdrav !

Plaće su sledeće:
Zap. Multi role 48187
Zap. Convetial 38570
Čif 30290 ili 33422
Sekondo 26650 ili 29025
Kapo 33873 ili 46087
Sek. Makije 31266 ili 33870
Trećoj maline 26256 ili 28725
AB. 23292
Kuhar 23292
To su početne plaće i svaku godinu ide senioriti do max5 godina. Od 2015 plaće idu gore 7% zapovjednicima, kapu i čifu 5%. Svote su za godiÅ¡nje ugovore.
Pozdrav !
Pa to je mislin isto ako ne indenticno U.K. sektoru tj floti

Back