pbrazzoduro
New member
sindikat pomoraca bi trebao gledati korist pomoraca tj. trebao bi raditi za dobrobit pomoraca a u nasem slucaju sindikat radi u korist drzave na stetu pomoraca i to je po meni najveci problem pogledajmo malo kako rade sindikati pomoraca u razvijenim drustvima (svedska,engleska...) zasto se ne pogledaju na sustav koji funkcionira u razvijenim drustvima i napravi se samo copy-paste u cemu je problem nevidim.zato me samo muka vata na cijelu situaciju i desit ce se ona stvar da cemo mi pomorci tribat otvarat racune na strane banke ili kako je jedan kolega vec spomenuo doma dolaziti sa mudantama punim dolarama,jel tesko virujem da ce netko tesko zaradjeni novac na brodu "pokloniti" drzavi a nece "nista" dobiti za uzvrat,ja bih samo tija ovome tko je izglasa ovaj zakon pustit ga misec dana sjevernog atlantika zimi pa da vidi kako mi pomorci zivimo ili kao meni da sam u gvardiji bogu izad nogu a zena mi na firulama radja ili nedajboze imaju smrtni slucaj u familji ili kako mi pricaju neki da dodju doma a mala pita mater koji je ovaj barba da ne nabrajam vise a sta cu vam pricat kad znate i sami,zato sam za NOVI SINDIKAT al NOVI SINDIKAT koji ce biti na nasu stranu a ne na stranu drzave
pozdrav svima iz singapura
Po??tovani Alfa Laval,
Da li mi, molim Vas mo?žete reći ??to je bilo prije Zakona - koji Vam ne valja i Sindikata koji ne radi u interesu pomoraca.
Plaćam Vam ručak ako napi??ete ??to je to SPH napravio, a krivo je.
Pozdrav,
kap.P.Brazzoduro