OK! Sve razumin! Ukasnija san s vasim forumom, a isto bi volija da ste nas savjetovali i upoznali sa situacijom dok smo jos bili na fakultetu
Postovanje blackjack,
Neznam jesi danas prisustvova mucnoj raspravi koja se odvijala izmedju mene i usera "alana"?
Vidis, ovo nije nas forum, ovo je forum svih pomoraca Hrvatske, ali cinjenica je da se trenutno u UPH nalaze ljudi koji imaju (skoro) pa isto misljenje, cilj nam je dovesti jos ljudi koji tako misle, da jacamo i da mozemo, kako glavom tako i brojnoscu nesto postici, zadnje sto bi zelio (a vjerojatno tako misle i ostali) je to, da netko pomisli kako je ovo forum pomoraca Dalmacije, Istre, Slavonije, itd. ovo je forum i UPH svih pomoraca Hrvatske, a posto znam sve ljude u UPH (kojih ima iz svih djelova Hrvatske) treba razumiti zasto se raspizdim kad netko prica protiv nas, ne treba mi mudrovanje, ako netko misli da UPH nije dobra stvar za njega, makni se i sritno ti bilo, ovo nije forum di se raspravlja o ruzama penjacicama i ostalim glupostima (za to postoji forum.hr) , ovo je forum pomoraca Hrvatske i radimo na tomu da nam svima bude bolje, a ne da jedan drugog zajebajemo ili se rugamo onima koji se svim silama trude, sto su oni to napravili, jel mislite svi koji niste u UPH, da se meni da zajebavati tu i gubiti zivce sa nekim budalama? Sto ja imam od sveg ovog? budite iskreni i recite, sto mi to imamo od ove UPH pojedinacno? Placu ne primam od UPH, kad dodjem doma umistio da setam Caspera i svoju zenu i dicu, ja vecinu vrimena provodim tu na forumu, a ZASTO? i onda da se neko s time ruga, meni i ostalim clanovima, ja to necu dozvoliti, spomenuo sam "Tiesta", nit je clan UPH, nit je Dalmatinac (Zadranin) vec iz Rijeke i nasao je posao preko moje informacije, i covjek mi se zahvalio (ja ga nisam trazio da mi se zahvali), svaka mu cast, jel moga doc na brod i sutiti o tomu tko je on i koji mu je Nick i kako je dosao tu, a koliko ima jos koji su preko mene ili nekog od nas iz UPH nasli posao i sute, a neki idu toliko daleko da se jos i rugaju posli toga, jel to u redu?, zato sam napao "alana", jer si je dao za pravo da se nasim trudom izruguje, a mi pomazemo i drugima, a ne samo onima iz UPH i to bez naknade i bez da plate informaciju, nek vam to potvrdi Tiesto, a ima ih jos, ako imaju obraza, nek se jave, ja jesam emotivac i zustro reagiram, a kako i nebi, kad znam koliko su se ljudi iz UPH trudili da mi pomognu kad sam bio bez posla, "belboy" je zvao svog crewinga i garantira za mene a da me covik nikad u zivotu nije vidio, "Kolega" isto tako, "Kotlar", "offshore1975", Propuh me gura za Mastera,
i da ne nabrajam, pa da ja necu te ljude braniti, ma oderem kozu svakom tko se usudi samo ih spomenuti u negativnom kontekstu.
A ovaj forum radi od 2006-te godine i mogli su svi doci na njega pa i studenti, ali ovoliko aktivan je postao tek od prije godinu dana i istina je da se jos nezna dovoljno za nas, ali zato se i trudimo da pokazemo ostalima da mi nismo SPH i da stvarno, ali stvarno nastojimo nesto napraviti za dobrobit Hrvatskog pomorca, da radimo bez naknade za taj nas trud i zivce a sve sto se trazi je ta jebena clanarina, ali ne da netko sebi daje placu od toga, vec kad si platija onda ces ozbiljnije i pristupiti necemu, malo se dublje interesirati a i imacemo financijsku pomoc, koja nam je tili mi to ili ne ipak potrebna, jer nitko sam iz svog dzepa nemoze podniti sve troskove oko odrzavanja neta, iskaznica, putovanja itd.