Sindikat Pomoraca Hrvatske

Prije par dana sluzbenik u LK Split kaze da ce se prenositi samo 14 dana. Bez obzira na broj viska dana u predhodnoj godini. Razgovor je bio nesluzbeni,ne mogu tvrditi da je 100% tocno.

Joj Gavro da udes unutra stari Brazoguzzi bi naredija da te izbace vanka jer bi ga ubija pitanjima.
Kako je reka Srelec ti ai non grante persona za to. Reci da si novinar pomorac.net-a da te pustu unutra i onda ozezi po SPH (Samo Pomorce Harace)

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

Dalmos, a mogli bi ih tako nasamariti.., samo treba reći da smo iz Slobodne Dalmacije jer ne bi pustili ako bi rekao da sam odavde. A zamisli im teme i gdje su izabrali pričati pizdarije.., na fakultetu??? Å ta nisu iÅ¡li tamo u Pučko UčiliÅ¡te Atlantis i Libar, to je najkraći put i uglednije titule Å¡tanca.., donesi evriće i moÅ¡ postat Å¡ta hoćeÅ¡ za dvaest dana! Ne bi me iznenadilo da Bradzadurro doktorira na temu "Od kadeta do zapovjednika u dva poteza"!

Mislim da si u pravu da bi zabranili ulaz u zgradu kad bi culi da si nas novinar haha

A viruj mi da oni imaju listu svih EPH novinara tako da je tesko reci da si od EPH ekipe kad i glasom i stasom se vidi da nisi :)

Rade reci da si dnevno.hr :hihi

Mislim da tema sindikata je nepotrebna ovdje,sve sto su napravili i potpisali bilo je protiv pomoraca
Cisti uhljebi koji primaju placu a nis ne rade

Isto tako meni zanimljivo
Nikad taj sindikat nije javno kroz novine ili tv stao na stranu pomoraca vezano za ove zakone
Niti su se ikad javno izjasnili ...
Ovi ostali sindikati u HR se bar čuju...

Evo samo jedan od bisera sindikata pomoraca,cisto da se vidi koji su to lopovi i uhljebi,potpisali su sporazum s norveskim brodarima,na osnovu toga mene firma svaki misec uzme 15 eura,union fee,a u tom sporazumu pise da unatoc tome sta mi za svaki misec proveden na brodu uzmu te solde,ja ni bilo tko ko je pokriven tim sporazumom nismo clanovi sondikata,nego eto triba bi im platit clanarinu da bi bia clan,uglavnom nabijem njih i clanarinu na njeznik!

Poslano sa mog m2 note koristeći Tapatalk

Frenki ako ti je firma potpisala sa n sindikatom onda si automatski clan njihova sindikata a onda se automatizmom skida 15e.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Sax,
To ti je isto kao da pitas direktorcice gradskih (ili drzavnih) poduzeca uvid u potrebito iskustvo za navedeni poso.
Jedino sto ti mogu prikazat je stranacka iskaznica...

To je to.., i ne radi se o običnim uhljebima, nego o jednoj vrsti mafije. Npr. taj Bradczadurro presta navegat s 25 godina starosti.., a zapovjednik! Kako je postao zapovjednik, ako ne po partijskim kriterijima "dobar drug i vredan radnik" itd. I sad uzurpirao pomoračko ime i to znači on ima svoje pomorce.., ko' Å¡ta su turske AGE imale raju i plaćala im harač
Druže Gavro moram malo reagirati, piÅ¡eÅ¡ gluposti, navigal san sa Brazzadurom 1981 na brodu Pionir od Jugolinije kadi san ja bil treći kuverte a on je bil čif, on je godiÅ¡te 50to ili 52drugo i sigurno ni prestal navigat sa 25 let kako ti navodiÅ¡. Inače pamtin ga ko vrlo sposobnog ofičjala i dobrog kolegu skim san provel 6 miseci. A sad kad je va sindikatu to je već druga Å¡torija.
Za dom zdravo druže !

Sada bi se sindikat trebao pokazati na djelu kada velika većina ljudi dobiva otkaze u off shore industriji! Da vidimo te mudre glave koje rade na zaÅ¡titi hrvatskih pomoraca.

ja mislim da bi trebalo izbrisati ovu temu jer nema smisla.nema sindikata nema ni teme ......

zao mi covjeka da se toliko brine za nas u ove predblagdanske dane
bolje bi bilo da nastavi onih 360 dana radit sto je radio tj neradio do sada

bilo bi bolje pitanje cemu uopce postoji taj sugavi sindikat, prvo, nama ne moze nista rijesit, to je sigurno a drugo niti na nacionalnoj razini, za ove domace brodare ne moze nista, neznam cemu to bacanje para, mozda dodje ovo do Petrova pa zatvori taj uhljebni centar

Back