Hoegh lng

Maks tlak na novijim mark III flex membranama je 35 kpa za klasični LNG (ne FSRU)

Last edited:
@propuhani Kolega daleko od prozivanja nego cisto pitam.

Nama idu sad 2 broda u konverziju iz LNG/C u FSRU i koliko znan tankovi(mark III) ce ostat isti.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ovo za prozivanje nije zbog tebe vec na komentar gdje se vise ili manje radi.

A jeli. OK. Znaci to je isti tank, samo sigurecu namjestis. Ja znam samo sto su nam Koreanci rekli.😕

Mars bacas bombe kakv crni Nakilat.....

Izlasi pa zavisi di ces najvjerovatnije na nekog FSRU znaci Litva, Egipat, Kolumbija ili mozda ovaj novi sto ce malo ploviti dok ne bude terminal gotov u Gani. Izlazaka ima ovisi o barbi ali amo reci da u Egiptu nemas di bas izac Litva je bolja po tome pitanju jer ti je grad blize Kolumbija isto.
Imas 3 treca plus cifa u dnevnici. Kada je cargo operacija onda je gvardija a to traje obicno dan ipo. Opet zavisno o kapu mozete biti stalno u gvardiji. Posla i nema bas puno ono na lagano. Igra se balun u 5 i opcenito je dosta ugodna atmosfera.

Safety zavisi od broda do broda opet od seniora do seniora ali nista strasno.
Putovanje na brod nema problema jer si na fixnom rasporedu.
Lovu znas ako dolazis na Hoegha.
Rekreaacija odicna brzi internet satelitska teretana ugl kao da nisi na brodu sto u biti i nisi vec radis na plutajucem terminalu.
Tri treca a kad kazes cif u dnevnici jeli to mislis na 2nd eng ili kapa?

Pozdrav, ako može još malo infoa iz prve ruke. Kakvo je uglavnom radno vrime, koliko je naporan posal u makini, kakve su šanse za avancament.
Fala

Ko je treci casnik palube bez posla bilo bi mu dobro ispunit aplikaciju na internet stranici od agencije Zorovic.Jutros su me zvali da mogu li poslat moje papire u kompaniju Hoegh,jer in triba treci casnik palube.Ja san mora odbit,jer iman kompaniju trenutno,ali svejedno cu osvjezit svoj CV na stranicama od agencije.Nude dobre uvjete,permanent ugovor i 10 tjedana na brodu,10 tjedana kuci.Receno mi je i koliku placu nude,ali posto ja nisan moga prihvatit,odma san to smetnija s uma,malo vise od 3000 EUR permanent.Za tocnu informaciju najbolje je kontaktirat agenciju.

Last edited:
Ne treba pajdo.
Uzevsi u obzir da je ovo jedna od top kompanija dovoljno je znat cjepat drva i pjevat' borbene.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne treba pajdo.
Uzevsi u obzir da je ovo jedna od top kompanija dovoljno je znat cjepat drva i pjevat' borbene.

Sta odmah ocrni covjeka. :o

Da treba imati i brevet i 6 mjeseci navigacije na plinu.

Sta odmah ocrni covjeka. :o

Da treba imati i brevet i 6 mjeseci navigacije na plinu.
A gle kolega, nije mi namjera bit bezobrazan ali:
- sve vec pise u temi koji post povise ovog
- top firme trazu top uvjete, nebitno jel pricamo o plinu, nogometnom klubu ili vjerskoj sekti.

znate st ami nije jasno

primjer struka stroja

svi lng su bili para ,pa su ubacili dvotaktne motore
pa topla voda strojari nisu bili naj nego su malo uzeli i ovih klasicnih

pa su poceli s diesel generatorima,pa dobro odakle im iskustvo stroja s diesel generatorima

ima g aekipa s drila ili jdn tamo vrti stalno sve

ali najveca nepoznanica di su nasli elektricare

koji im rade pazi sad HV Kongsberg,kako su generatori ima tu malo igranja s main board sinhronizacija tesko rikne ali kad rikne ima tu papra ,pa malo su i rem ref releji od hv board

i ond aidemo na vfd je elektro drive pa to s nekim netvorkom komunicira

ma da ga hebes on nema tog covika takvu klasu s iskutvom na plinu,a oni mogu pricat st ahoce....
znam da uzimaju s tankera ljude pojedine firme ali to veze nema osim sta je jedno i drugo brod...

koji su im to elektricari pa i strojari s tim iskustvom??

znate st ami nije jasno

primjer struka stroja

svi lng su bili para ,pa su ubacili dvotaktne motore
pa topla voda strojari nisu bili naj nego su malo uzeli i ovih klasicnih

pa su poceli s diesel generatorima,pa dobro odakle im iskustvo stroja s diesel generatorima

ima g aekipa s drila ili jdn tamo vrti stalno sve

ali najveca nepoznanica di su nasli elektricare

koji im rade pazi sad HV Kongsberg,kako su generatori ima tu malo igranja s main board sinhronizacija tesko rikne ali kad rikne ima tu papra ,pa malo su i rem ref releji od hv board

i ond aidemo na vfd je elektro drive pa to s nekim netvorkom komunicira

ma da ga hebes on nema tog covika takvu klasu s iskutvom na plinu,a oni mogu pricat st ahoce....
znam da uzimaju s tankera ljude pojedine firme ali to veze nema osim sta je jedno i drugo brod...

koji su im to elektricari pa i strojari s tim iskustvom??

S obziron da su prvi dfde izasli 2008 mislin da je ekipa stekla dovoljno iskustva od tada. A osobno san vidija dosta strojara i struja koji su s pare dosli na te pogone pa su se jako dobro/odlicno snasli. Uvik ima neko ko ima iskustva pa pomogne u pocetku a kasnije ka i uvik sve je na tebi.

bic

zahebi ti sta ces s pare doc na ovo sta sam gore napisa
mora bit da su svi lumeni i rodjenjem genijalci

ja sam s novog kontenjera dosa na jdn pa je bilo papra i jaja do poda i to inda na prvu generaciju brodova koje danas imaju...

nemoze on s 440v i deiff protekcionih releja doc na hv abb i rem multy reley da ga hebes,a vfd je cuo da ima doma na klimi(inverter)
pogotovo da radi na nekavom maintenace na njemu..najveci vakum je vidio kad bi cinio vakum na frigu(pardon tamo su to strojari radili) takom da vakum boce za sklopke veze nema on staje to ili plinske ove nove odsiemensa ili abb neznam ko vise sta radi..
imam komunikacionih kabela programa laptopa ja neznam koji je koji...

sve se da uhvatit ali ako ti neko ovo nije dobro dobro pokazao i objasnio ,treba puno vrimena za uhvatit

ovo nije prica o ljudima i kvaliteti ljudi

vec o firmi koj trazi trecem kuverte iskustvo a stavilo je ljude bez nula iskustva na te pozicije s kopleksnom opremom...

ali uvik postoji i opcija da sam ja stariju pomalo zaboravan i spor pa pa mi triba puno vrimena..

Last edited:
@srelec

Opet pricas napamet bez ikakvih argumenata niti si bija niti vidija. Kazen ti mogu ti imenova xy slucajeva di su momci dosli odradili ugovor dva ko backup pa napravili duzi overlap i stekli iskustva. Tesko je s tebon tipkat i provat ti nesto u najboljon namjeron objasnit jer ti vozis samo svoje...
Ti sve usporedujes s jdn i drillon sta je tvoj put i mislis da je to jedino ispravno i kako triba bit. Sad kad si ti dosa s kontenjera na jdn otega si jaja ali si povata tako i ti drugi momci ili ti mislis da si za sve njih Tesla?
Spominjes jdn i iskustvo na diesel electric ali mislin kad se toga vatas da bi prije triba spomenit cruise industriju di takvi pogoni su vec dugo u potrebi pa je mi je logicnije da od tamo spominjes ljude s i skustvon
HV, Abb HV Kongsberg i jos dosta stvari postoji i na pranjacama tako da nije bas da struje na parnjacama minjaju samo bumbete...
Znas i sam kad je bila ekspanzija drilla da tamo nisu dolazili samo strucnjaci koji su se rodili s iskustvon zato ti govorin da je sve moguce i da san sam vidija dostga ljudi koji su se dobro snasli virova ti ili ne...

Malo smo se makli od teme ali eto sta je tu je...

A gle kolega, nije mi namjera bit bezobrazan ali:
- sve vec pise u temi koji post povise ovog
- top firme trazu top uvjete, nebitno jel pricamo o plinu, nogometnom klubu ili vjerskoj sekti.

Pa znas kakva je danasnja omladina[emoji849]
Sve im trebas crtati!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back