danas je bila tjelovjezba na poslu

Evo i slika jednog Brackog specijaliteta, nije za svaciji stumak jer se nekima to gadi.

Prike dali su ovo spuzi na raznju? Ako jesu i ako si upoznat s pripremom mozes li mi reci molim te bar na pm ako ne zelis objasnit sami postupak natakanja na ražanj. Iman zelju da to probam spremiti na selu nekom prigodom.

Ako nisu spuzi i ako sam ''falija cili balun'' jebiga dogada se. :uzdravlje

Hvala

Last edited:
Falija sam onda ja balun ali bar nisam sport (razanj) :)
Ja sam mislia da je to ovo

Ekipa, nije ni bitno pogodit balun u ovome sportu, bitno je samo timski rad i koordinacija, a za sve drugo tu je Mastercard :p .
Za spuze neman nista pametna, mi ih povatamo u prolice i ostavimo setemanu dana da se sprugaju.
Nakon toga se malo ociste i ubaci im se malko soli u kucicu pa na gradele.
Kad fermaju pivat, znaci su gotovi, e onda ide specijalno dizajniran perun za escargot ili jeftinija lokalna verzija
kod koje primjenon kombinirki skrivimo dva vanjska zuba od peruna pa sa srednja dva lakse vadimo spuza iz kucice :hihi .
Sad sa spuzon nabodenin na perun, prodjemo kroz smjesu maslinovog uja i papra i to je to.
Kombinirati sa mladom zelenon salaton, more putarica ali nije uvjet.

:uzdravlje

Pozdrav svima

Vidim da se ode sve vise radi gastro kutak pa evo samo da naglasim da uzivam u skijasko zimskim radostima popunjenim delicijama u jednom lipom hotelu d je sniga i previse.

Ova je orginal,a ne ona made in Poland. Njoke je radio jedan kolega i nakon toga su isle u skrinju.

Back