danas je bila tjelovjezba na poslu

Evo slika rucka. Rece neko da nisu ko nase ali brate nisu ni lose. To je bilo glavno jelo a predjelo su bile lignje u jednom od restorana Waterfronta.

E ovo je vec bolje;)Nego kada si ti presao sa Iphone na Nokiu?I uz ovo jelo ti ne ide pivo, vec neki Chardonnay.

Last edited:
E ovo je vec bolje;)Nego kada si ti presao sa Iphone na Nokiu?I uz ovo jelo ti ne ide pivo, vec neki Chardonnay.

Samo potvrda da si prava dektiva i ko kaze da nisi taj zivi u zabludi. Kako si otkria da je Nokia svaka cast.:uzdravlje

I dalje iman iphone a nokia je od kolega finca sta je samnom sidia.

Sta se tice pica ja sam ljubitelj pive a vino nepijem

Pozz

Raul daj nabaci koju sliku lipe spize, evo sam se zazelia nesto poist. Ovi Angolci kuvaju samo splacine, tako da mi je kajgana sa sirom trenutno najveca delicija.

Vidim Turist ide na peku na brac sta znaci da je vrag odnija sale da smo spali da bracani rade peke :hihi, ili je stvarno toliko stisla EU da ce nam i gradele pokusat zabranit ka sta su probali i maslinovo uje.

Aj nabaci stgod lipog i domaceg, jos ako je morsko imas odma rucak u Sibeniku kad budes prolazia, a vec si jednom prosa i nisi se javia.

Pozz

Raul daj nabaci koju sliku lipe spize, evo sam se zazelia nesto poist. Ovi Angolci kuvaju samo splacine, tako da mi je kajgana sa sirom trenutno najveca delicija.

Vidim Turist ide na peku na brac sta znaci da je vrag odnija sale da smo spali da bracani rade peke :hihi, ili je stvarno toliko stisla EU da ce nam i gradele pokusat zabranit ka sta su probali i maslinovo uje.

Aj nabaci stgod lipog i domaceg, jos ako je morsko imas odma rucak u Sibeniku kad budes prolazia, a vec si jednom prosa i nisi se javia.

Pozz

Trenutno sam na godisnjem zato nema slika, cim se krene raditi biti ce novih.Turist ide na Brac potpomognuti lokalno poduzetnistvo.I sam znas da je na otocima losa financijska situacija:D Da sam mogao stati budi siguran da bi se javio kada sam prolazio kroz Sibenik.

Ja samo u znanstvene biblioteke iden. Ne bi ti usa u odmora ni da je mukte :D

A nije ni ono tvoje misto lose doli kraj stadiona.. Samo neku cudnu pivu imaju

Back