RAUL
New member
vidi sta ti je fina guica, hahahahaha.............ps u mulera mozes nabavit oridjidji...
Mislim da niti tamo nema one made in italy.
vidi sta ti je fina guica, hahahahaha.............ps u mulera mozes nabavit oridjidji...
njemacka je ja mislin, i dobra jeMislim da niti tamo nema one made in italy.
Evo slika rucka. Rece neko da nisu ko nase ali brate nisu ni lose. To je bilo glavno jelo a predjelo su bile lignje u jednom od restorana Waterfronta.

E ovo je vec boljeNego kada si ti presao sa Iphone na Nokiu?I uz ovo jelo ti ne ide pivo, vec neki Chardonnay.
, ili je stvarno toliko stisla EU da ce nam i gradele pokusat zabranit ka sta su probali i maslinovo uje. Raul daj nabaci koju sliku lipe spize, evo sam se zazelia nesto poist. Ovi Angolci kuvaju samo splacine, tako da mi je kajgana sa sirom trenutno najveca delicija.
Vidim Turist ide na peku na brac sta znaci da je vrag odnija sale da smo spali da bracani rade peke, ili je stvarno toliko stisla EU da ce nam i gradele pokusat zabranit ka sta su probali i maslinovo uje.
Aj nabaci stgod lipog i domaceg, jos ako je morsko imas odma rucak u Sibeniku kad budes prolazia, a vec si jednom prosa i nisi se javia.
Pozz
Odmor je strava po meni najbolji rostilj daleko

Ja samo u znanstvene biblioteke iden. Ne bi ti usa u odmora ni da je mukte
A nije ni ono tvoje misto lose doli kraj stadiona.. Samo neku cudnu pivu imaju[/QUOTE
Nazvacu te kad dodem ako jos budes kuci. Iman novo misto prste za polizat. Prstace ides dok cekas pravu spizu. Svidit ce ti se...
View attachment 2201
View attachment 2202

Danas je bilo aktivno u zoni odgovornosti
View attachment 2225
View attachment 2226
View attachment 2227