Atlanship

Za sve Vas upućenije imam par pitanja...
Kolika je love za terca, a kolika za sekonda? Smjena se uvijek obavlja u Europi ili je moguća i u Americi ili drugoj luci? Po??tuju li za off du?žinu ugovora, ili se mora čekati port of convenience?
Putovanje traje cca 25-35 dana,koliko je vrijeme boravka u luci prosječno?

hvala puno...

pozdrav sta se tice smjene nama ti problema oko toga,roterdam je glavni za smjenu al ako ti brod vozi samo sjeverna amerika-santos,onda ti sve zavisi di te doceka kraj ugovora,ja se ukrca u newarku i isa doma iz newarka,neki isli iz santosa,neki iz tampe.u santosu ne stojis vise od 2 dana,ukrcaju te i vozi dalje,roterdam zavisi,moze se oduzit,gori ima vez za 2 broda,s tim da samo jedan moze bit spojen na manifold,drugi ceka,a bolje cekat u portu nego na sidru,al ako je orange sun ili orange sky vezan onda nema mista za drugi brod,jer su preveliki.u newarku mozes bit vezan 2 dana a mozes i 10 sve zavisi koliko je mista u tankovima na terminalu,ja jednom bia 15 dana za rivom

Franky, hvala ti.. Molim Te još samo par riječi o vezi i komunikaciji..ukoliko znaš..

Ante, imaš link na sve borodve, mislim na prvoj stranici ove teme..ako se ne varam F.Perry je to postao..

Last edited:
@Ante, ima i svaki brod karateristike..barem neke osnovne...
Kliknes na "Schiffs-Daten" i otvori ti ??to ima o svakom brodu..javi dali si na??ao..pozz

Franky, hvala ti.. Molim Te jo?? samo par riječi o vezi i komunikaciji..ukoliko zna??..

Ante, ima?? link na sve borodve, mislim na prvoj stranici ove teme..ako se ne varam F.Perry je to postao..

sta se tice interneta nemas ga na brodu,u newarku ti je blizu seamans koji ima internet,u roterdamu također, za brodski tel kartica kosta 25 usd a na njoj imas 30 min razgovora,sta se tice mobitela kupis Ortel sim karticu u roterdamu,ful jeftini razgovori poruke,u brazili se mreza zove claro ili tako nesto,a za ameriku imas at&t i t-mobile i onda samo minjas kartice.

NE KU??IM NA KOJI SCHIFFS-DATEN?
JELI TO WEB STRANICA ILI?

Uglavnom mislim da ta ?ženska mulja,jer se "orange sky" trenutno nalazi u rotterdamu,tako da nema ??anse da taj brod bude opet u rotterdamu 6.2.2011.

Ona vjerojatno mene i jo?? nekoga sretnika misli uvaliti na neku drugu kantu od broda,ali ja joj za prvi put pristajem ići samo na SKY ili SUN,ostali ne dolaze u obzir,jer znam stanje tih brodova,a i posada je banana na 2 broda.

ostali su brodovi jako lo??i i nebi oti??ao niti za duplu plaću.

da sam jutros vidio da je SKY u Rotterdamu,nebi danas radio liberijski liječnički ni alkohol i droga test,ali nema veze,jer uvijek ima plan B.

ante kazes da bi samo na sky-a ili suna,a ja bi ti preporucija wave jer je pogon zakon,saft generator,pitch propeler od oficira imas samo kapa,cifa i 3rd eng kojem je navigacija na taj brod ka krstarenje,kad partis pribacis na saft a onda s pomocnima radis sta te volja,mi radili klasu 10 dana,sporije jednostavno nismo mogli lipo lagano s noge na nogu,sta se tice pogona taj brod je za mene broj jedan,jedino sta valja za poludit,nas je i u portu valjalo,valjda mu to ide uz ime ˝wave˝ :D

Last edited:
Frenky hvala ti..:uzdravlje Znači uz "domaći" t-mobile koji mogu koristiti u Brazilu, karticu kupim za Rotterdam..Interneta imam u NW i RT..
Oprosti, ta kartica za bordski tel , gdje se kupi, kod mastera ili? Nikad se s takvim nisam susretao...

bok

bok

dali netko zna za brod bebedouro mene su zvali tamo ali sam cuo od nekolicine momaka da je groblje a i kompanija da nije nesto.....place u dolarima i nisu nesto primamljive manje nego jadroplov...

Last edited:
Nema problema..ma nista te ne kosta poslati..vratiti ce ti jedan upitnik da ispunis, te to skenirano zajedno sa brevetima posaljes nazad..pa nek stoji...

Je znam upravo to sam vec pred par godina i napravio, i zvao onu tetu koja jim radi crewing i brevete skenito, bilo je tu par dana gnjavaze tako da sam stvarno mislio kako su zainteresirani a na kraju me je odpilila samo tako!
Vise volim one koji ti odma u startu kazu NE HVALA DOVIDENJA!

Ima li još naših časnika palube ovde,kakvi su uvjeti trenutno ?
BEBEDOURO - kakvo je stanje na ovoj 25 godina mladici ?

Last edited:
brodske price tipa "dacu otkaz majke mi" ne znacu nista. da je tako, onda bi na svaku firmu bilo mista za sve ovde na forumu

tko je kruha gladan,a nema nigdi se ukrcati neka joj se javi.
plaća 4000$,ali prvi misec odmah 400$ bravet i madrikula + americka viza + kompanija dobra,ali managment i opcenito stanje na brodovima je katastrofa..........
okanite se ove firme,to vam je svima moj prijateljski savjet..........
pozdrav i zivili.....

Potpisujem sve sta je covik reka,bija sam na atlanshipu do 05.06tog i nakon 9 dana me odma zvala da idem ponovo na brod...zatim ponovo 15 dana posli i na kraju prosli tjedan..kad sam joj reka da se ne planiram vracat onda je objAvila oglas da trazi terca...uglavnom nije lose ako ste u dugovima i nemate drugog izbora pa morate tamo otic...ukratko kompanija u kurcu sa puno bolesnih ljudi (cast iZnimkama)....ako imate pitanja javite se na pm

ante nas dobri i posteni

ti otkad si krenija pisat nista ti ne valja. ive ti je dobro napisa, ti si i sam odgovoran za sve sta si pokakija gori.

tija bi te pitat sta si ti osobno napravija da poboljsas uvjete na tome brodu ili si se priklonija vecini i radija samo oni minimum sta triba da brod vozi?

i nemoj mi rec da si ih prijavija pa ih sad ceka coast guard u americi...

i na kraju pusti svit na miru, ti ne znas koliko kapo zna struke i koliko zna engleskoga. ako naviga 40 godina onda budi siguran da je on vise zaboravija nego sta ti znas. pusti cakule i ne padaj pod utjecaj drugih

nemoj ante postajat ka neki drugi likovi da i tebe moran u ignore listu zabit. za forum je jedan ispranoga mozga dovoljan.

nemoj me krivo svatit, neman nista protiv tebe ali sta je previse...

evo si odgovorija dok je moj najbrza veza slala post:uzdravlje

i

i

Evo danas me ba?? zvala Ana nakon 2 god rekla mi ugovori 5+- plača za OS iznosi 1598e.Čekam samo potvrdu dali ću dobit taj posao ili ne.Čitao sam dosta o njima dosta njih seru po njima a nekima je dobro.Jebiga nemam izbora i čekam dosta dugo na ukrcaj tako da ako dobim taj posao bit će to pravi poklon za bo?žić!!

Aj 1,6 kEura i nije lose ako ti uleti. Ja sam lani trazija kod njih za asa/cistaca pa su kratko i jasno rekli da trenutno nema mista i to je po meni bilo ok i fer. Kad te odabralo valjda ces ici pa ti eto i ja drzin fige.

i

i

Zvali me ane oko 15.1 ukrcaj Newark Orange Wave.Al imaju oni proceduru za popizdit te daj ovo daj ono.Kakvo je stanje na tom brodu zna tko?Kakve je ekipa gore,kolko se radi opće.Idem za O.S-a.

Back