Atlanship

a slusajte na jadroliniji cesto zna falit ljudi pa ko voli bit doma i zaradjivat 5,6tis neka pokusa.naravno trba izbjegavat duz obalnu liniju i liniju za anconu jer je tamo ugovor 2mj a placa malo veca.

ma primaju nase,kad san bija(oko 3 god) imali su i odlicne place(posada),mislin da je 3 timunjera ali nisan siguran,placali su i prekovremene

ja san ka prvi ima 5,dolara,kogo 2ipo,pita misle li prec na eure,rekli ne i ja isa dalje,cini mi se da je 3 makinje ima 3200

evo da se javim jer vidim da puno vas prica o atlanshipu a nema pojma,evo mr.mister vam je lipo reka svoju placu on je sad sa mnom na brodu trenutno,nasih ima i krcaju ih a ako nemaju nasih onda krcaju ukrajince,sta se cesto dogadja u zadnje vrime,placu mozes primat il u eurima il u dolarima, barba ima 10200 dolara,kapo 9800 dolara cif 7600 dolara,sekondo makinje 4800 dolara,mehanicar 3000,mazac 2700,cistac 2174 dolara,eto sad sve znate,eto toliko lip pozdrav svima iz new yorka za orange wave-a

Zanima me kolko ovi brodovi stoje u portima....
jel mornar u portu u dnevnici???
Sta je sa timunjerima....

fala

Imaju NFC teret (sto postotni juice) i ti brodovi stoje po 10-tak dana u portu jer im lošije ide juice nego sami koncentrat. Brodovi šta voze koncentrat stoje par dana u portu. Mornar u portu drži gvardiju 6 sati sad ovisi koliko ima timunjera i mornara pa se rotiraju. Mornari i timunjeri manje više rade isti posa. Sad neznam sve točno kako ide jer sam bija u makinji.

Evo primio sam mail od Atlanshipa (dobro su se i sjetili ima skoro vec pola godine da sam im se javio) da popunim neku aplikaciju jer im fali ljudi. E sada mene zanima jel ima netko od vas saznanja o ovoj firmi (jednio sta znam da su ugovori 4 miseca, kakve su place, oficiri, radno vrime, brodovi, i slicne gluposti).

PS Ne virujem da cu skoro sa Celebritiya, ali nikad se ne zna, triba uvik trazit bolje, zar ne...

Hvala
evo ovako prvo dobar dan,onda info iz prve ja bio tamo ,place onako osrednje,posada spanjolci,hrvati,crnogorci i ukrainci koji neznaju bekniti engleki vozi se samo juce koncetrat ili nfc tj prirodni sok od narance ,hrana zavisi ciji je kuhar vecina kapetana je odlicna opceniti dojam onako osrednja kompanija za nas podrav.

Mornar ima 2300 dolara, timunjer koliko znam 2700 dolara, ana u švicarskoj prića sa tobom engleski al ako ga neznaš neka neko zove u tvoje ime i poslije kontaktirajte e-mailom, al nezna ga ni ona nešto dobro tako da će te se sporazumit.

Ugovor vam pošalju e-mailom kojega potpišete te ga skenirate i pošaljete nazad u agenciju. Prijaviti se možete u kapetaniji sa ugovorom kojega vam je gospođa poslala putem e-maila ili se u kapetaniji možete prijaviti na način da ispunite formular za ukrcaj, odete na brod i potpišete ugovor, te prilikom odjavljivanja u kapetaniji predočite ugovor koji ste potpisali na brodu. Koliko znam agencija iz Švicarske nikoga ne prijavljuje, osim ako nisu u zadnjih par mjeseci nešto promjenili, znaći mi se sami prijavljujemo i odjavljujemo. Nadam se da sam bio jasan...
Početkom 12-tog mjeseca idem na brod Orange Star (bio sam na Orange Sun) kao čistać/asistent pa bih vas molio ako je netko bio na tom brodu da mi malo pobliže kaže neke korisne informacije.
Unaprijed se zahvaljujem

Koncentrat se dobije kad se samelje pulpa i kora od naranci iz kojih se vec iscijedio sok-nfc.

ma ne pulpa ti je kad se iscijedi sav sok a ostane samo meso narance i to se melje i nastaje pulpa te se naknadno dodaje jusu klaus je jos tamo nazalost pozdrav.

Zanima me ako još netko zna kako je za Mastera tamo i koji brodovi drže liniju Brazil Europa a koji idu u Koreju i Japan.Usput slažem se s tobom oko plaće ako nije ono što je dogovoreno bježi kud možeš

Back