Što kad se ne može izvršiti automatska sinkronizacija generatora?

gavro

cutim da si ti poceo na jdroslobodnoj na rusima a bilo ih je i sam znas ,zato volis tu tehnologiju

a onda si bia neki ljuti vezas jer tamo se vuklo za rukav onda za ukrcat....

nego koji to ruski televizor imas doma oliti makinju za robu?

gavro
a onda si bia neki ljuti vezas jer tamo se vuklo za rukav onda za ukrcat....

Ma koji vezaš.., hebo te vezaš?!

Ako baš 'oćeš da znaš imao sam ja veze i u Jadroplova i vojsci bivšoj. Nikada ih nisam potezao niti se vadio na to - nego sam uvijek uvažavao jedino disciplinu, rad i poredak. Bio mi je od matere rođak potopljen na brodu Makarska, bio je jedan drugi u Lori profesor fizike.., još mi ona šuga u Jadroplova rekla "A šta ćeš ti, nije more za vlaja!"

Da ne spominjem partizanske veze, koliko su djedu jagnjadi pojeli partizani?! Obećavali da će platiti kad se uspotstavi narodna vlast - a nisu nikad centa dali!

oces rec da su te uzeli na lipe oci?

Pa tko me uzeo.., ja nisam navigao na Jadroplova.., a rekao sam ti što su mi odgovorili!

A šta se tiče JNA, to je druga priča.., zar ti nijesam spominjao da sam osvojio prvo misto na kvizu "Maršal-Revolucija-Nesvrstani".

Bio čak u lovu s Maršalom na Glamoču.., dao mi ispaliti iz puške.., gađali neku kantu.., ja bio u petom osnovne! Vozila me vojna kampanjola gore u Glamoč!

Kurca tj puno toga ne bi znali sovjetski i americki mozgovi da nisu posudili strucnjake iz rajha nakon 2svj. rata.......pa jebeni razvikani nepoderivi kalasnjikov je dizajnira svabo.
e91cc731a20c9145e53e16f3ab8e0313.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

von braun v1 v2 rakete je napravio,poslje apolo program,pa potaracao po engleske
nije amerima smetalo pa ni avioni u korejskom ratu koji su bili blizanci mig 15 i F-Sabre 86 oba dosla od Messerschmitt Me 262

a moj antezd kaze korejanci...pih....

gavro tvoji rusi su bili pravi copy paste...

na kojim se sto sutavima ti i vojak raul radili ,pa da je bila germany tehnologija skinili bi vam kapu...

Pa tko me uzeo.., ja nisam navigao na Jadroplova.., a rekao sam ti što su mi odgovorili!

A šta se tiče JNA, to je druga priča.., zar ti nijesam spominjao da sam osvojio prvo misto na kvizu "Maršal-Revolucija-Nesvrstani".

Bio čak u lovu s Maršalom na Glamoču.., dao mi ispaliti iz puške.., gađali neku kantu.., ja bio u petom osnovne! Vozila me vojna kampanjola gore u Glamoč!
I Jovanka kuhala kavu.....bio ja sa strane i vidio to na svoje oci.

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

I Jovanka kuhala kavu.....bio ja sa strane i vidio to na svoje oci.

Pa da.., to sam zaboravija spomeniti.., stiga ja gore s kampanjolom, a Maršal zayebaje i kaže -

"Aj, Joke kuvaj kavu, stiga' je Maća!"

ha ha ha

RAUL .., btw, sjećaš li se kad smo bili ođe u vojnoj misiji?
Normalno da se sjecam.....pa nisam ja srelec, kada imam problem da moram guglati:-)

Idjen spavati,sutra moram u inostranstvo tuci neke dolarske dnevnice i obici neke objekte i subjekte......

Made in Italy.

Last edited:
Idjen spavati,sutra moram u inostranstvo tuci neke dolarske dnevnice i obici neke objekte i subjekte......

Ok, aj dobar put, želim.., nemoj puno žderat' na teret naroda!

Btw, imaš tamo na Ronchi Legionari restoran, prave dobru pastu - pasta al sugo di bacala' - uzmi za prvi pijat, odlična je!

RAUL Srbijanka s duplin sarzeron jel....ce da opali, nece.....puca san iz nje ko klinjo

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ok, aj dobar put, želim.., nemoj puno žderat' na teret naroda!

Btw, imaš tamo na Ronchi Legionari restoran, prave dobru pastu - pasta al sugo di bacala' - uzmi za prvi pijat, odlična je!
Sunce mu zareno,smrzo se na molo 7.....

Aaaa, yeb'ga molo settimo i Trst su hladni zimi. Evo, ja baš usto' pijem kavu i gledam visti iz zemlje!

Btw, šta si ijo?

Stavi sliku!
Nesto brznski,ogrebao se na nekom brodu za rucak,ali sada idem drmnuti jednu ladnu Dansku....NATO punjenje :-)
0d00744a6cfa88efef552f59b215b0d7.jpg

01 min - obje momcadi igraju automatsku sinhronizaciju generatora
13 min - spominje se brojka od 6600 do 11000 makar ne igra uloga i da je 440 posjetioca
27min - momcadi i dalje bacaju sve karte na iskustvo i treninge
28min - trener odbacuje sve i prebacuje se na PMS taktiku nove generacije
36min - drugi trener odgovara taktikom regulatora , sprica takozvanom hunt igrom
45min - odlazi se na odmor , publika pada na 440 vjernih , uslijed nerazumijevanja a samim tim i nezainteresiranosti

46min - treneri ne znaju da li da se vrate na isprobani stari recept tamnog i svjetlog spoja ili da ostanu u modernom sportu
60 min -publika pada na 220 , treneri odlucuju ubaciti strance u igru , Crvenu Zastavu iz regiona , te Nijemca , Rusa i Rumunja
75min - pulika pada na 110 , odustaje se od igre i svi zadovoljni bodom , pocinje se pricati o ratnoj industriji
89 min-publika pala na 24 ne pomaze ni UPS , treneri i dalje zadovoljni bodom odlucuju se na veceru na Ronchi pomocnom terenu
90min - Kraj .Jede se pasta u sugu od bakalara . Novine objavljuju da je nedostajala uzbuda na utakmici .

Ceka se uzvrat na Plesu , ocekuju se skauti Siemens , Hyundai , Junkers ,Colt i Spicek .
Sudija Tie Breaker , pomocni MSB , delegat ACB .
Osiguranje od jakih snaga UVC i OCR .

Last edited:
01 min - obje momcadi igraju automatsku sinhronizaciju generatora
13 min - spominje se brojka od 6600 do 11000 makar ne igra uloga i da je 440 posjetioca
27min - momcadi i dalje bacaju sve karte na iskustvo i treninge
28min - trener odbacuje sve i prebacuje se na PMS taktiku nove generacije
36min - drugi trener odgovara taktikom regulatora , sprica takozvanom hunt igrom
45min - odlazi se na odmor , publika pada na 440 vjernih , uslijed nerazumijevanja a samim tim i nezainteresiranosti

46min - treneri ne znaju da li da se vrate na isprobani stari recept tamnog i svjetlog spoja ili da ostanu u modernom sportu
60 min -publika pada na 220 , treneri odlucuju ubaciti strance u igru , Crvenu Zastavu iz regiona , te Nijemca , Rusa i Rumunja
75min - pulika pada na 110 , odustaje se od igre i svi zadovoljni bodom , pocinje se pricati o ratnoj industriji
89 min-publika pala na 24 ne pomaze ni UPS , treneri i dalje zadovoljni bodom odlucuju se na veceru na Ronchi pomocnom terenu
90min - Kraj .Jede se pasta u sugu od bakalara . Novine objavljuju da je nedostajala uzbuda na utakmici .

Ceka se uzvrat na Plesu , ocekuju se skauti Siemens , Hyundai , Junkers ,Colt i Spicek .
Sudija Tie Breaker , pomocni MSB , delegat ACB .
Osiguranje od jakih snaga UVC i OCR .
Lipo je vidit tvoje postove Chorke !

Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk

Back