Zavidavaj lapadine na rigu i ne zajebavaj.....![]()
gavro
a onda si bia neki ljuti vezas jer tamo se vuklo za rukav onda za ukrcat....
oces rec da su te uzeli na lipe oci?
I Jovanka kuhala kavu.....bio ja sa strane i vidio to na svoje oci.Pa tko me uzeo.., ja nisam navigao na Jadroplova.., a rekao sam ti što su mi odgovorili!
A Å¡ta se tiÄe JNA, to je druga priÄa.., zar ti nijesam spominjao da sam osvojio prvo misto na kvizu "MarÅ¡al-Revolucija-Nesvrstani".
Bio Äak u lovu s MarÅ¡alom na GlamoÄu.., dao mi ispaliti iz puÅ¡ke.., gaÄ‘ali neku kantu.., ja bio u petom osnovne! Vozila me vojna kampanjola gore u GlamoÄ!
v
na kojim se sto sutavima ti i vojak raul radili
I Jovanka kuhala kavu.....bio ja sa strane i vidio to na svoje oci.
Normalno da se sjecam.....pa nisam ja srelec, kada imam problem da moram guglatiRAUL .., btw, sjećaš li se kad smo bili ođe u vojnoj misiji?
Idjen spavati,sutra moram u inostranstvo tuci neke dolarske dnevnice i obici neke objekte i subjekte......
Sunce mu zareno,smrzo se na molo 7.....Ok, aj dobar put, želim.., nemoj puno žderat' na teret naroda!
Btw, imaÅ¡ tamo na Ronchi Legionari restoran, prave dobru pastu - pasta al sugo di bacala' - uzmi za prvi pijat, odliÄna je!
Sunce mu zareno,smrzo se na molo 7.....
Nesto brznski,ogrebao se na nekom brodu za rucak,ali sada idem drmnuti jednu ladnu Dansku....NATO punjenjeAaaa, yeb'ga molo settimo i Trst su hladni zimi. Evo, ja baš usto' pijem kavu i gledam visti iz zemlje!
Btw, šta si ijo?
Stavi sliku!
Lipo je vidit tvoje postove Chorke !01 min - obje momcadi igraju automatsku sinhronizaciju generatora
13 min - spominje se brojka od 6600 do 11000 makar ne igra uloga i da je 440 posjetioca
27min - momcadi i dalje bacaju sve karte na iskustvo i treninge
28min - trener odbacuje sve i prebacuje se na PMS taktiku nove generacije
36min - drugi trener odgovara taktikom regulatora , sprica takozvanom hunt igrom
45min - odlazi se na odmor , publika pada na 440 vjernih , uslijed nerazumijevanja a samim tim i nezainteresiranosti
46min - treneri ne znaju da li da se vrate na isprobani stari recept tamnog i svjetlog spoja ili da ostanu u modernom sportu
60 min -publika pada na 220 , treneri odlucuju ubaciti strance u igru , Crvenu Zastavu iz regiona , te Nijemca , Rusa i Rumunja
75min - pulika pada na 110 , odustaje se od igre i svi zadovoljni bodom , pocinje se pricati o ratnoj industriji
89 min-publika pala na 24 ne pomaze ni UPS , treneri i dalje zadovoljni bodom odlucuju se na veceru na Ronchi pomocnom terenu
90min - Kraj .Jede se pasta u sugu od bakalara . Novine objavljuju da je nedostajala uzbuda na utakmici .
Ceka se uzvrat na Plesu , ocekuju se skauti Siemens , Hyundai , Junkers ,Colt i Spicek .
Sudija Tie Breaker , pomocni MSB , delegat ACB .
Osiguranje od jakih snaga UVC i OCR .