VRoon - Livestock Express

Bilich

New member
Vec dulje vrijeme saljem aplikacije za Livestock express. Bez nekoga vecega uspijeha.. Sljedeci korak mi je da im ponudim da odem badava na jedan od Livestock brodova.. Pogledajte novu klasu Livestock expressa koja se sada radi i koja izlazi sljedece godine i recite mi jeste li kad vidjeli ista lepse u zivotu..

jNvGC.jpg

Main Engine 6,090 kW DWT 5,448 T on design draft
Shaft generator 900 kW
Aux Engines 3 x 1,000 kW Design draft 6.60 m
2nd source of power 400 kW Gross Tonnage 10,035
Bow Thruster 750 kW Net Tonnage 3,010

Evaporatori 2 x po 100 tona dok je Becrux evaporator od 600 do 700 tona dnevno..

Kapaciteta 4.600 krava , sto je i dalje puno manje od MV Becrux koji je do sada prebacio preko 5 miljona ovaca i miljon krava ali na njega su Indijci posada i nema nikome drugome osim Indijcima. Ali ovo je brza zvijerka malih dimenzija i cini mi se pravi EXPRESS

Ima li ko na VRoon offshore da mi iz prve ruke sazna kako da se domognem ovoga..

Last edited:
Nikad mi nije palo na pamet da placam za ukrcaj ali za ukrcaj na livestock bi platio ako triba i 2 place nema problema. To mi je zivotni san ukrcat se na takav brod a od kad sam vidio ovu novu Express klasu maltretiram Vroona na dnevnoj bazi , mailovi su mi na ignoreu , svaki dan novi moran da registriram.

jbte, ja bi gonja iza njega malog modificiranog bulka da kupi balegu i odma je prirađuje u gnjojivo i pakira u vriće od 25 i 50 kila! "čista" para ko suza! :D

Livestock special for Siba Ships
Italy's Siba Ships has placed a US$250 million order for two state of the art
livestock carriers to be built at Croatia's Uljanik yard.

Ova cuda s 70 000 ovaca su otkazana zbog krize ja mislin :(

Livestock special for Siba Ships
Italy's Siba Ships has placed a US$250 million order for two state of the art
livestock carriers to be built at Croatia's Uljanik yard.

Ova cuda s 70 000 ovaca su otkazana zbog krize ja mislin :(

gledaj, vako, vidin da si uporan momak i iskreno zainteresiran. nijedan brod u uljanika se ne napravi da ga moj rođo ne "blagoslovi". ako ovi opet naprave narudžbu javi se meni i radiš struju na brodu ili u rođe ili u koga od njegovih, a dalje je na tebi da se dokažeš i da te firma ostavi ka struju na brodu. ako je moglo tako na JDN sa novogradnjama iz uljanika, može i na ovu ploveću štalu. jel valja?

gledaj, vako, vidin da si uporan momak i iskreno zainteresiran. nijedan brod u uljanika se ne napravi da ga moj rođo ne "blagoslovi". ako ovi opet naprave narud?žbu javi se meni i radi?? struju na brodu ili u rođe ili u koga od njegovih, a dalje je na tebi da se doka?že?? i da te firma ostavi ka struju na brodu. ako je moglo tako na JDN sa novogradnjama iz uljanika, mo?že i na ovu ploveću ??talu. jel valja?

Ti brodovi su otkazani i krenilo se s modifikacijom kontejnera u Kini tako da nista od toga. Otic cu u VRoon office i pitat posal kad se vratin s sljedeceg broda. Nema mi druge :uzdravlje

Okej..

Znaci chief kuverte na ovim vrstama brodova bi trebo biti kvalificirani coban? Ipak treba gonit' stoku unutra-vanka, jel? :D

Znam ekipu koja je navigla, pa imaju pravu da im krepa postotak u putu. Oni obrate pozornost i blago prezivi. Onda oni to prodaju u Egiptu.

Samo imam drugo pitanje.

Ako se voze ovce i oduzi se putovanje, a decki imaju relativno dobru opskrbu gumenih cizama i ostale prikladne obuce. Kome idu janjci.

Ili kako bi rekil :

Greetings from Walles, where men are men and sheeps are scared :udriglavom

CV nakon Livestocka je genijalan sta ste po struci:
Profesionalni coban sa zavrsenom visom pomorskom c.c.2 uljepsa si mi dan :uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

VRoon - Livestock Express

Citajuci ovaj thread sam suze pustia od smija.

Imali neko da radi na oim livestock pa da rece koji su tu ugovori i place? Cisto da znamo orijentalno?

Hvala

Ovo je top izjava

Okej..

Znaci chief kuverte na ovim vrstama brodova bi trebo biti kvalificirani coban? Ipak treba gonit' stoku unutra-vanka, jel? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Dalmos slazem se vrhunska tema....mozda cemo kad propadne offshore i na ove brodove gonjat stoku....meni je prika bia preko korculanske ja mislim na jednog stocara....bia je na netu jer su ga zapalili doli u australiji....kaze lova nikakva a miris na brodu gori od cruisera s awp instalacijom

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

E, a meni pajdo isto tamo, 2/e kaze 8.5 kila $ samo na brodu. Hrana super, uleti i koje grlo od chartera gratis. Placaju doprinose a ima i neki bonus. Nelose, osim 4mj ugovora a i zna se naletit na pokojeg juniora korculanina koji je overdue za brain bearing change...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Back