Tui Cruises

tony

2nd Officer
Njemacka Kompanija 2009 utemeljena,za sad ima dva broda bivsi Celebrity Mercury i Galaxy treci im izlazi 2014,traze kadete ako je ko zainteresiran neka salje mail na trivera@rccl.com,ugovori 6-2 placa 2000$ with licence 1500$ with off licence,oficiri mijesani,njemci,ukrajinci i hrvati na mostu a oficir makine vecinom Gregi....uvjeti su znaci isti ko za celebrity,prvi je u mediteranu a drugi u Baltickom moru.Krca ista osoba a i police je uzeta od Celebrtiya i Royala,ali atmosfera je puno opustenija nego tamo pa ako je neko zainteresiran eto prilika.

Krca ista osoba a i police je uzeta od Celebrtiya i Royala,ali atmosfera je puno opustenija nego tamo pa ako je neko zainteresiran eto prilika.[/QUOTE]

Ne znan koliko se moze rec da je opusteno..za otic u putnicke prostore van duznosti,naprimjer na sushi,moras poslat mail 24 sata prije staffu,hotel directoru i chief securityu,ako bilo koji od njih da veto na tvoj izlazak,otpisi..Za otic pregledat gaz s mosta prije partence u uniformi,pri povratku na brod,stavlja se stanica na metal detektor i cekas u redu sa gostima koji se vracaju na brod da bi otisa nazad u gvardiju na most.A kabinu su mi jedanput pregledali 3 puta u jednome tjednu,dakako bas kad san spava nakon 13 sati odradjenih.Dosta nabrijana ekipa,jedino opustenije u pogledu manovre na mostu i onih zeleno-zuto-crvenih conditiona navigacije,a to zbog opustenih kapetana. Inace,ako ne pricas njemacki tecno,tesko da ces doc na red za promotion.Al svakako dobra skola za upast u cruise industriju.Cak i ko apprentice ima san priliku sam manovrat i maknit brod sa rive ili napravit ulaz (conning)u neki zafrkani porat.Moze se puno naucit..Hrana je natprosjecno dobra,od kavijara,puzeva do jastoga.

Krca ista osoba a i police je uzeta od Celebrtiya i Royala,ali atmosfera je puno opustenija nego tamo pa ako je neko zainteresiran eto prilika.

Ne znan koliko se moze rec da je opusteno..za otic u putnicke prostore van duznosti,naprimjer na sushi,moras poslat mail 24 sata prije staffu,hotel directoru i chief securityu,ako bilo koji od njih da veto na tvoj izlazak,otpisi..Za otic pregledat gaz s mosta prije partence u uniformi,pri povratku na brod,stavlja se stanica na metal detektor i cekas u redu sa gostima koji se vracaju na brod da bi otisa nazad u gvardiju na most.A kabinu su mi jedanput pregledali 3 puta u jednome tjednu,dakako bas kad san spava nakon 13 sati odradjenih.Dosta nabrijana ekipa,jedino opustenije u pogledu manovre na mostu i onih zeleno-zuto-crvenih conditiona navigacije,a to zbog opustenih kapetana. Inace,ako ne pricas njemacki tecno,tesko da ces doc na red za promotion.Al svakako dobra skola za upast u cruise industriju.Cak i ko apprentice ima san priliku sam manovrat i maknit brod sa rive ili napravit ulaz (conning)u neki zafrkani porat.Moze se puno naucit..Hrana je natprosjecno dobra,od kavijara,puzeva do jastoga.[/QUOTE]

pozdrav,
kolika je Å¡ansa ukrcati se na putničkog nekoga ko ima 44 god, sa vss elektroničara i 25 god iskustva ali ne na brodu.

pozdrav,
kolika je Å¡ansa ukrcati se na putničkog nekoga ko ima 44 god, sa vss elektroničara i 25 god iskustva ali ne na brodu.

evo kod mene (celebrity) je doslo par grka bez iskustva na brodu, 37+ god., pa su ih stavili za 3rd electrician, a neki su relativno brzo dosli do 2nd electr (lova oko 8200-8400usd), sad ne znam je li zato jer su grci ili...

44+

44+

evo kod mene (celebrity) je doslo par grka bez iskustva na brodu, 37+ god., pa su ih stavili za 3rd electrician, a neki su relativno brzo dosli do 2nd electr (lova oko 8200-8400usd), sad ne znam je li zato jer su grci ili...

pozdrav

mislim da smo kolege sa faksa, poslao sam ti privatnu poruku pa ćeÅ¡ viditi. da li pomaže preporuka? ovo je ohrabrujuće za mene.

Njemacka Kompanija 2009 utemeljena,za sad ima dva broda bivsi Celebrity Mercury i Galaxy treci im izlazi 2014,traze kadete ako je ko zainteresiran neka salje mail na trivera@rccl.com,ugovori 6-2 placa 2000$ with licence 1500$ with off licence,oficiri mijesani,njemci,ukrajinci i hrvati na mostu a oficir makine vecinom Gregi....uvjeti su znaci isti ko za celebrity,prvi je u mediteranu a drugi u Baltickom moru.Krca ista osoba a i police je uzeta od Celebrtiya i Royala,ali atmosfera je puno opustenija nego tamo pa ako je neko zainteresiran eto prilika.

nije mi jasno o kakvoj licenci je rijec ? klasa , brevet ili nesto trece

Kolege je sam poslao mail na obadvi adrese I reminder al nito se nije udostojio ni odgovorit a kamoli sto ponudit

kolegica ide na Mein Shiff 2 za env.off.
ima li netko od nasih tamo? kakav je brod? kabine?

tia

Poslano s GT-I9300 putem Pomorac.net

Back