Trazim ukrcaj

Probao sam i na Atlantsku,ne odgovaraju mi nista vec nedelju dana, je l primaju ljude odavde, ne znam da li da ih zovem, mozda pomogne sto mi je otac radio tamo 25 godina???

Tesko da ce ti odgovriti moras ih nazvati,a ako im treba ljudi primit ce te sigurno.Nista nemozes izgubiti.

Provaj nazvat Korkyra Shipping, ured se nalazi na otoku Korculi,mozes naci na internetu adresu,oni ti krcaju dosta ljudi,place nisu lose.
Pozdrav i sretno

Nikakav rasizam brate ali Korkyri su problem ljudi izvan otoka a ne on ;)

Bolje ti je javi se RyanShipManagment ( guglaj ) traze mornare i timunjere uvik na neki offshore po Nigeriji doli.

Probao sam i na Atlantsku,ne odgovaraju mi nista vec nedelju dana, je l primaju ljude odavde, ne znam da li da ih zovem, mozda pomogne sto mi je otac radio tamo 25 godina???

igraj na tu kartu, neće?? falit. a u ostalom i da ti počnu muljat, prekri?ži ih. .
sretno!

Evo nesto sa RIGZONA pa vidi

Able Seaman : Offshore Italy Forward this Newsletter

A new job posted on Rigzone.com seems to match the skills and experience found within your resume. Please take a look at the information about this job opportunity below. If you would like to apply for this position, please click the link at the bottom of this email.

Job RequirementsView This Job: RIGZONE - Able Seaman : Offshore Italy

Company Name:Natural Resources Limited
Job Category:Maritime
Education Level:High School/Secondary
Req'd Experience:3 years
Desired Expertise:A B Seaman

Country:Italy

Job Description

Natural Resources is seeking to recruit an Able Seaman for a new Jack Up based offshore Italy as follows:-

â?? Start date - ASAP
â?? Duration - 24 Months renewable
â?? Rotational
â?? Accommodation - provided
â?? Salary - Day rate to be advised
â?? Flights/Accommodation/Food Provided by the client

U Korkyri kazu da ukrcavaju samo Indonezane,kod Rayana sam popunio i aplicirao davno,s vremena na vreme ih podsetim da postojim i kazu uvek da nemaju poziciju za mene trenutno.Konkurisao sam na Rigzone pa cemo videti.Hvala vam svima...idemo dalje :uzdravlje

u010.gif

Čestitke na sinu!:uzdravlje

Boyane.pa probaj na Splo??nu plovidbu,ako ti je hitno!Adresu če?? nači na njihovoj web stranici.

Velika čestitka, i puno zdravlja i sriće prinovi od srca :uzdravlje

Btw probaj na jadroplov, ni??ta te ne ko??ta nazvat. Znan da in timunjera ne fali ali probaj svejedno

Back