Tidewater

motorman5

New member
Gledao sam stranice od ove firme i primjeti san da traze oilere (mazace) pa me zanima , ako ima neko ko je tamo, jeli iman koje sanse za upast i jeli krcaju asistente?
hvala

Ima nasih ljudi tamo dosta i neki su zadovoljni a neki ne jer ric zadovoljan je relativno sirok pojam

Naših ljudi sve manje i manje jer svi biže ća pošto su razočarani sa smjenama i odnosom prema ljudima, a sve više rusa i ukrainaca...
Šta se tiće oilera nisam vidija ni jednog našeg čovika, samo su oficiri i možda koji noštromo, a oilere ne virujem a ni asistente ali moš probat na ovu adresu šta je stavija KIKI poslat mail sa upitom jer je to recruiment oficer u Aberdeenu....

Niste me razumili, svu posadu krcaju u USA vodama (domacim) zato na netu i imas kad ispunjavas aplikaciju ulaz za Amere i za ostale. Nesto malo posade je bilo prije preko Aberdeena, tj. North Sea Divisiona, ali sve manje i manje. Evo ko sta vam i @Ortalano govori ja sam uteka u pocetku prije dvi godine, dok je jos koliko toliko stimalo. Cujem se cesto sa bivsom ekipom i situacija je nikad gora, a da ne spominjem sad ovo sranje sa Angolanskim vizama i ostalim bakracima. Pozdrav Brodarici i Krapnju:uzdravlje

situacija je općenito , da izvinete kurčevita i ja mogu bit sritan šta je brod dolazija novi iz Kine i sta u škver u Namibiju pa me poslalo doli da priko tog broda uđem u Angolu , jer inaće ko zna kad bi oša na brod i ispušija njihov j.... porez, a bojim se moj Offshore da neću ni ja još dugo grijat stolicu ode nego čim se vratim doma probat nać štagod drugo....

A to ako krcaju ka šta kažeš u USA ja mislim da naši ljudi mogu zaboravit na te poslove.....ispravite me ako grišin

O TDW sve u svemu lose, odnos prema ljudima katastrofa pogotovi u ovim lokalnim Oficima kao u Brazilu i po West africi,a od Egiptu netreba ni pricati nesto gore nema.A i Aberdeen je poceja isto ingnorirati ljude nema vise nikakve profesionalnosti.Ukrajinci priplavili sve i nesto ima jos Engleza koji su tu jer nemoru nigdi ici zali boze.Nasih je sve manje i manje s kojima sam prije radija

Pozdrav Offshore1975 iz Krapnja

može li mi neko od vas starijih kolega sa TDW reći kakva je situacija u Brazilu , konkretnije o brodu Richard M Currance, jer me sad iz Angole šalju doli a nemam pojma kakav je brod i kakav je posal doli????

Da li je lakše ili teže nego u Africi????? :o:o

Last edited:
Evo da se javim direktno da broda od TDW iz Nigerije.
Gledaj, kao sto vidis nije bajna, ali TDW ce te uzeti bez iskustva i dati ce ti taj toliko potreban offshore expirience a nakon sto dobijes DPO Unlimited mozes di oces

Evo da se javim direktno da broda od TDW iz Nigerije.
Gledaj, kao sto vidis nije bajna, ali TDW ce te uzeti bez iskustva i dati ce ti taj toliko potreban offshore expirience a nakon sto dobijes DPO Unlimited mozes di oces

Da mi je znat ko te ovo slaga???

Oprostite cijenjeni Offshore....mene su uzeli, dodu??e lani, bez iskustva ikakvog i poslali me odma u vatru ( na diesel-electric ).....hehehehe

Ujedno hvala vam na informacijama o RMC-u.....jedino jo?? jedna stvar: Kakva je posada na brodovima u Brazilu???? Ima li na??ih???? :uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

jeli moze ko reci kaki su ugovori,i place za pocetnika,iman licencu za malog kapa,oce me uzet tamo s obziron da san sa cruzera

Da mi je znat ko te ovo slaga???

Slazem se.

@Ortalano
Citaj sa razumjevanjem.Offshore je napisa vezano za ono da s DP unlimitedom mozes di oces sto bas i nije istina.On ga npr ima i guramo u tom smjeru ne bas di oces nego di bi zelili vec duze vremena,ali bez uspjeha.Tako da ono mozes di oces bas i ne drzi vodu.

tidewater

tidewater

dobar dan,

Prvo bih molio oprostenje sto se nisam u prijasnjim postovima predstavio. Evo ukratko jos uvijek na Royala kao 1st officer zadnjih 4 godine i za 2 dana doma. pokusavam se maknut s cruizera jer vidim da nije za mene bar ne vise i inace sam iz Bakra. od silnih aplikacija za offshore na netu evo danas se javili s tidewatera da im treba ljudi za pozicije DP Ch.Off, 1st officer, 2nd Officer i tako isto bez Dp-a. S tim da su me pitali za daily expectation i availability, pa bih volio iskoristit ovu priliku i pitat ako netko ima info o placama i ugovorima. Hvala unaprijed

Back