Swire offshore

Zna li neko nesto vise o ovoj firmi,ugovori,place,vrste brodova itd.
Ako neko naviga kod njih molim vas da napisete kako i kome poslati aplikaciju jer preko njihove web stranice je to nemoguce uciniti.
Da li je moguce upasti bez iskustva na offshore brodovima?
Da li ima ko od hrvatskih agencija da ih zastupa?
Veliki pozdrav.......

Ja navigam na toj firmi,vrlo je solidna,ima sve skupa oko 6 hrvata na njoj,uglavnom ima samo AHTS,a uskoro će doći dvije nove bar?že.
Plata za prvog makine ovisi koliko si na firmi trenutno ja imam oko 6000USD,svih 12 mjeseci.Nema agencije u hrvatskoj,jer oni imaju direktno.Ugovor je 64/60 dana.
Javi se ovome:EHS - Ed Hairil Bin Salleh [edhairil.salleh@swire.com.sg],on je indone?žanin i zadu?žen je za časnike stroja.Nisu ba?? sretni ako nema?? iskustva na off shore,ali probaj.
sretno;)

Swire pacific

Swire pacific

Puno hvala kolega,upravo sam poslao CV i Aplikaciju pa cemo viditi oce li ista odgovoriti.
Veliki pozdrav.......

Swire -zna li ko Å to o njima?

Swire -zna li ko Å to o njima?

Treba da idem na gore pomenutu kompaniju pa me zanima kakva su vaša iskustva.

Swire Pacific Offshore SPO

Swire Pacific Offshore SPO

Dobar dan postovane kolege , da li neko plovi na SPO Swire Pacific Offshore kompaniji te ako ima takvih da nas malo informisu o uslovima na toj kompaniji , konkretno plate pa onda sve ostalo. Znam da je bila tema o ovoj kompaniji ali odavno i bez nekih informacija . Eto ako neko zna nesto vise sem onoga sto pise na na njihovom sajtu
Swire Group i u Crnoj Gori Sikimic krca na ovu firmu SMS Manning Agency - Montenegro | Sikimic Marine Services a kao sto se vidi i sa njegovog sajta krca i na Tidewater .
Dakle kako se kotira SPO u odnosu na druge Offshore firme sa PSV i AHTSV brodovima i svaka informacija je dobro dosla .

Hvala unapred.
Pozdrav sa Pacifika

Swire Pacific Ship Management

Swire Pacific Ship Management

Dali netko zna nešto o ovoj kompaniji i dali ima naših ljudi tamo? Multipurpose vessels,baza Singapore.

Evo malo da osvjezim temu, sto se tice Swire Shippinga; pred malo je Ta-na iz Zagreba pocela krcati nase ljude na ovu firmu. Brodovi su im u charteru China Navigation, vecinom multipurpose I bulk. Izgleda da u narudzbi imaju jos jedno 20ak brodova, tako da vjerujem da ce biti posla. Posada filipinci, kinezi, malezijci, indonezijci, ukrajinci I zasada koliko znam samo nas je dvojica preko Tane nasih.. Ima dosta starijih brodova, ja sam sada na brodu japanske gradnje starom 20 godina koji bi trebao za 5 godina u scrap, ali kao sto rekoh povecati ce I pomladiti flotu. Za poziciju 3/OFF placa je 4000 usd, za 2/OFF 4600 usd I usudio bih se reci da dosta dobru sansu imaju juniori, jer seniorske pozicije cvrsto drze filipinci I kinezi.. Na palubi imaju dosta oficira, ponekad I po dva, tri 2/O, trenutno tu ima I 4/O tako da je safety podjeljen I posao dosta olaksan, s obzirom da sam dosao s kontejnera a papire drzi kapetan. Ugovor je 4 mjeseca, jos cu vidjeti da li ce se uspjeti ustaliti rezim 4/2.
Eto toliko, nadam se da ce nekome pomoci ove informacije.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Evo malo da osvjezim temu, sto se tice Swire Shippinga; pred malo je Ta-na iz Zagreba pocela krcati nase ljude na ovu firmu. Brodovi su im u charteru China Navigation, vecinom multipurpose I bulk. Izgleda da u narudzbi imaju jos jedno 20ak brodova, tako da vjerujem da ce biti posla. Posada filipinci, kinezi, malezijci, indonezijci, ukrajinci I zasada koliko znam samo nas je dvojica preko Tane nasih.. Ima dosta starijih brodova, ja sam sada na brodu japanske gradnje starom 20 godina koji bi trebao za 5 godina u scrap, ali kao sto rekoh povecati ce I pomladiti flotu. Za poziciju 3/OFF placa je 4000 usd, za 2/OFF 4600 usd I usudio bih se reci da dosta dobru sansu imaju juniori, jer seniorske pozicije cvrsto drze filipinci I kinezi.. Na palubi imaju dosta oficira, ponekad I po dva, tri 2/O, trenutno tu ima I 4/O tako da je safety podjeljen I posao dosta olaksan, s obzirom da sam dosao s kontejnera a papire drzi kapetan. Ugovor je 4 mjeseca, jos cu vidjeti da li ce se uspjeti ustaliti rezim 4/2.
Eto toliko, nadam se da ce nekome pomoci ove informacije.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Pozdrav kolega sa B decka :D ovo je uspjeh da su dvojica hrvata na istom brodu. Inace nas ima 10ak na kompaniji. Kao sto kolega dino kaze,dosta novogradnji izlazi u 2014 i 2015 pa saljite cv. Direktan mail jennifer.zhu@chinanav.com. place za jr.ETO 1800$,2ndETO 3900$ i ETO 4800$.

Pozdrav kolega sa B decka :D ovo je uspjeh da su dvojica hrvata na istom brodu. Inace nas ima 10ak na kompaniji. Kao sto kolega dino kaze,dosta novogradnji izlazi u 2014 i 2015 pa saljite cv. Direktan mail jennifer.zhu@chinanav.com. place za jr.ETO 1800$,2ndETO 3900$ i ETO 4800$.

Negdje sam vjerojatno propustia.Jeli to permament placa ili samo na brodu.

drze AHTS,PSV,AHT tugove,ledolomce-suplajere,surwey,mpsv, i accomodation barze,

Swire Pacific Ship Management Ltd (Singapore Branch)
300 Beach Road
#15-01 The Concourse
Singapore 199555
Tel: (65) 6309 3600
Email: recruitment@swire.com.sg
Percy Hee, General Manager

Anscor Swire Ship Management Corporation
G/F, Two-Ecom Center (Tower B)
Harbor Drive corner Bayshore Avenue
Mall of Asia Complex. Pasay City 1300
Metro-Manila, Philippines
Tel: (63)2 8472033, (63)2 8472055