Ove adrese su ti za brazil, preko njih se sigurno nece nitko zaposliti...
Picard frende svaka ti cast da nije tebe na ovom forumu malo bi bilo informacija stvarno neznam gdje ih sve nađeÅ¡.Ako može mala pomoć ili smjernica uglavnom ja sam po struci instalater cent grijanja i klimatizacije radio u struci par godina par na građevini i sad trenutno u brodogradiliÅ¡tu Uljanik kao cjevar inače apliciram svugdje brodovi platforme kopno ali bezuspjeÅ¡no jer sam bez iskustva pa to malo teže ide pa ako ti nije problem da baciÅ¡ neki meil ili kompaniju koja prima početne pozicije nije mi problem raditi bilo Å¡ta samo da počnem.samo reci iman toga na tone pa neznam ko pije ko placa ispravi me i ja cu staviti sve
Picard frende svaka ti cast da nije tebe na ovom forumu malo bi bilo informacija stvarno neznam gdje ih sve nađeÅ¡.Ako može mala pomoć ili smjernica uglavnom ja sam po struci instalater cent grijanja i klimatizacije radio u struci par godina par na građevini i sad trenutno u brodogradiliÅ¡tu Uljanik kao cjevar inače apliciram svugdje brodovi platforme kopno ali bezuspjeÅ¡no jer sam bez iskustva pa to malo teže ide pa ako ti nije problem da baciÅ¡ neki meil ili kompaniju koja prima početne pozicije nije mi problem raditi bilo Å¡ta samo da počnem.
koje brevet imas i koju poziciju ciljas? Pise ti ovdje na forumu ko krca nase na platforme,al opet kao i za na brod treba imat vezu,sto bi tio radit na brodu,na pocetku ne gledaj placu vec samo da steknes iskustvo
Nazalost bez ijednog breveta, treninga sanse da te netko uzme su jednake NULI.
Na trzistu ima jako puno ljudi koji takoder nemaju iskusvo, ali imaju polozene razne tecajeve i osnovne brevete, pa cisto dobronamjerno ako mislis povecati sanse koji posto gore morati ces uloziti neke novce u sebe...
Meni je prijatelj tamo Cif palube SDPO na njihovim DSV i pipelejerima mislim na Seven eagle uglavno uvjeti boli glava.
Platili mu skolu i kapetanski ispit u potpunosti....znam ih dosta sa Subsea 7 firma je TOP!
Uvjeti su bili relativno dobri PRIJE sada vise nisu bas, platili su mu kapetanski kao i svima koji su na Permanent ugovoru, a on je tamo vec 10 godina, mislim na tvog prijatelja...
Ja sam isto bio tamo Chief tako da znam iz prve ruke kako je bilo i kako je sada...![]()
Ok Kile neznam dali se pogorsalo bas cu ga pitat dali mislimo na istog decka iz Rijeke jer ih ima dvojica koje ja znam mozda si ti jedan od njih...he he
Uglavnom flota im je show sad dali su se srozali neznam ti ces znat rec ako si otisao otamo na bolje.
Firma mi se cini stabilna i stalno nesto grade znaci slicna stvar kao DOF...
naravno sa drillingom se nemoze usporedjivat po lovi isto kao ni cargo firme sa supply-om.
Gdje ti plovis Kile ako nije tajna pa da imamo nekoga za preporuku kad dobijemo unlimited DP???
Pozzz K
Pogorsalo se dosta, pogotovo njima koji su dugo na firmi, dok je bio to Acergy je bilo stvarno ludilo, kao drilling skoro, ali je daleko od toga sada...
Nisam jedan od njih, znam da su oba cifa tamo nasi pa znam cijelu pricu
Imaju jako dobre brodove, i dobro je za stec iskustvo i lakse se prebaciti u drill kada si tamo, bar je za mene radio taj sistem...za preporuku ti odmah mogu reci da nista od toga s moje strane, preporuciti mogu jedino nekoga s kime sa radio i to je to...losih iskustva od prije imam pa eto, mjera opreznosti, savjet ili nesto uvijek...sretno![]()
Pogorsalo se dosta, pogotovo njima koji su dugo na firmi, dok je bio to Acergy je bilo stvarno ludilo, kao drilling skoro, ali je daleko od toga sada...
Nisam jedan od njih, znam da su oba cifa tamo nasi pa znam cijelu pricu
Imaju jako dobre brodove, i dobro je za stec iskustvo i lakse se prebaciti u drill kada si tamo, bar je za mene radio taj sistem...za preporuku ti odmah mogu reci da nista od toga s moje strane, preporuciti mogu jedino nekoga s kime sa radio i to je to...losih iskustva od prije imam pa eto, mjera opreznosti, savjet ili nesto uvijek...sretno![]()
Kenneth Barney
Human Resource Recruiter
+1.281.966.7973
kenneth.barney@subsea7.com
Gary Bentinck
HR Director at Subsea 7
gary.bentinck@subsea7.com
Iain Dobson
Senior Recruiter
+1.281.966.7600
iain.dobson@subsea7.com
Jacki Geddes