Subsea 7

nautica

3.casnik palube
ima li nasih tamo, jel se moze upast bez iskustva na palubu bar s ovim offshore brevetima, dajte malo info ?

nasih ima tamo,znam jednog 2 officera dpo,koji je tamo presao sa jan de nula pa kad dodjem opet u kontakt sa njim pitam ga vise o firmi,inace firma je ogromna i imaju dosta brodi,
trenutno traze crane operatora,mastera,chief engineera,second officera dpo,elektricar techniciana,te mehanicara
Current vacancies

Ima i jedan nas forumas koji je s nama jako dugo i non stop je tu koji na njima navigaje. Kaze da su uvjeti jako dobri. Mozda cak i najbolji u OSV svijetu.

Kenneth Barney
Human Resource Recruiter
+1.281.966.7973
kenneth.barney@subsea7.com

Gary Bentinck
HR Director at Subsea 7
gary.bentinck@subsea7.com

Iain Dobson
Senior Recruiter
+1.281.966.7600
iain.dobson@subsea7.com

Jacki Geddes
HR Manager at Subsea 7
jacki.geddes@subsea7.com

Nicole Irvine
Human Resources Manager at Subsea 7 Australia
nicole.irvine@subsea7.com

Catriona Cooper
Recruitment Team Lead at Subsea 7
catriona.cooper@subsea7.com

Kasia Young
Recruiter at Subsea 7
kasia.young@subsea7.com

Emma Duncan
Recruiter at Subsea 7
emma.duncan@subsea7.com

Kevin Lam
Manager-Human Resources
kevin.lam@subsea7.com

Sandra Lilley
Human Resources Advisor
sandra.lilley@subsea7.com

Pat Living
Human Resources Advisor
pat.living@subsea7.com

Isabel Márquez
Human Resources Supervisor
isabel.marquez@subsea7.com

Sarah Rankine
Human Resources
sarah.rankine@subsea7.com

Louise MacLean
Recruitment Team Lead - Africa and Gulf of Mexico - London at Subsea 7
louise.maclean@subsea7.com

Victoria Harris
Senior Recruiter at Subsea 7
victoria.harris@subsea7.com

Last edited:
samo reci iman toga na tone pa neznam ko pije ko placa ispravi me i ja cu staviti sve
Picard frende svaka ti cast da nije tebe na ovom forumu malo bi bilo informacija stvarno neznam gdje ih sve nađeÅ¡.Ako može mala pomoć ili smjernica uglavnom ja sam po struci instalater cent grijanja i klimatizacije radio u struci par godina par na građevini i sad trenutno u brodogradiliÅ¡tu Uljanik kao cjevar inače apliciram svugdje brodovi platforme kopno ali bezuspjeÅ¡no jer sam bez iskustva pa to malo teže ide pa ako ti nije problem da baciÅ¡ neki meil ili kompaniju koja prima početne pozicije nije mi problem raditi bilo Å¡ta samo da počnem.

Picard frende svaka ti cast da nije tebe na ovom forumu malo bi bilo informacija stvarno neznam gdje ih sve nađeÅ¡.Ako može mala pomoć ili smjernica uglavnom ja sam po struci instalater cent grijanja i klimatizacije radio u struci par godina par na građevini i sad trenutno u brodogradiliÅ¡tu Uljanik kao cjevar inače apliciram svugdje brodovi platforme kopno ali bezuspjeÅ¡no jer sam bez iskustva pa to malo teže ide pa ako ti nije problem da baciÅ¡ neki meil ili kompaniju koja prima početne pozicije nije mi problem raditi bilo Å¡ta samo da počnem.

koje brevet imas i koju poziciju ciljas? Pise ti ovdje na forumu ko krca nase na platforme,al opet kao i za na brod treba imat vezu,sto bi tio radit na brodu,na pocetku ne gledaj placu vec samo da steknes iskustvo

koje brevet imas i koju poziciju ciljas? Pise ti ovdje na forumu ko krca nase na platforme,al opet kao i za na brod treba imat vezu,sto bi tio radit na brodu,na pocetku ne gledaj placu vec samo da steknes iskustvo

Od breveta nemam nista a naravno da ne gledam plaću poÅ¡to nemam iskustva a sto se tice pozicije nije mi problem poceti kao helper jer drugo vjerovatno nemogu ni dobiti e sada u kojem smjeru bi mogao napredovati to možda ovisi o mojem trenutnom iskustvu, jedino ako ne polozim kakav drugi smjer kvalifikaciju ako mi kompanija ponudi kakvu opciju.Trenutno sam u stalnom kontaktu sa Global petroprojects iz züricha jer oni svako toliko uzimaju bez iskustva a ovaj kozulic iz italije kad god ga nazovem kaze da nezna ni kad ce uzimati greenhand radnike.
Uglavnom radio bi bilo sta i poceo bilo gdje samo samo da se maknem iz ljepe nase jer ovdje se nece jos dugo vidjeti svjetlost na kraju tunela.Pa ako nije problem baci koji meil za nas bez iskustva kome bi se jos mogli obratiti.

Subsea 7

Nazalost bez ijednog breveta, treninga sanse da te netko uzme su jednake NULI.
Na trzistu ima jako puno ljudi koji takoder nemaju iskusvo, ali imaju polozene razne tecajeve i osnovne brevete, pa cisto dobronamjerno ako mislis povecati sanse koji posto gore morati ces uloziti neke novce u sebe...

Nazalost bez ijednog breveta, treninga sanse da te netko uzme su jednake NULI.
Na trzistu ima jako puno ljudi koji takoder nemaju iskusvo, ali imaju polozene razne tecajeve i osnovne brevete, pa cisto dobronamjerno ako mislis povecati sanse koji posto gore morati ces uloziti neke novce u sebe...

Meni je prijatelj tamo Cif palube SDPO na njihovim DSV i pipelejerima mislim na Seven eagle uglavno uvjeti boli glava.
Platili mu skolu i kapetanski ispit u potpunosti....znam ih dosta sa Subsea 7 firma je TOP!

Meni je prijatelj tamo Cif palube SDPO na njihovim DSV i pipelejerima mislim na Seven eagle uglavno uvjeti boli glava.
Platili mu skolu i kapetanski ispit u potpunosti....znam ih dosta sa Subsea 7 firma je TOP!

Uvjeti su bili relativno dobri PRIJE sada vise nisu bas, platili su mu kapetanski kao i svima koji su na Permanent ugovoru, a on je tamo vec 10 godina, mislim na tvog prijatelja...
Ja sam isto bio tamo Chief tako da znam iz prve ruke kako je bilo i kako je sada...:uzdravlje

Uvjeti su bili relativno dobri PRIJE sada vise nisu bas, platili su mu kapetanski kao i svima koji su na Permanent ugovoru, a on je tamo vec 10 godina, mislim na tvog prijatelja...
Ja sam isto bio tamo Chief tako da znam iz prve ruke kako je bilo i kako je sada...:uzdravlje

Ok Kile neznam dali se pogorsalo bas cu ga pitat dali mislimo na istog decka iz Rijeke jer ih ima dvojica koje ja znam mozda si ti jedan od njih...he he
Uglavnom flota im je show sad dali su se srozali neznam ti ces znat rec ako si otisao otamo na bolje.
Firma mi se cini stabilna i stalno nesto grade znaci slicna stvar kao DOF...
naravno sa drillingom se nemoze usporedjivat po lovi isto kao ni cargo firme sa supply-om.

Gdje ti plovis Kile ako nije tajna pa da imamo nekoga za preporuku kad dobijemo unlimited DP???

Pozzz K

Ok Kile neznam dali se pogorsalo bas cu ga pitat dali mislimo na istog decka iz Rijeke jer ih ima dvojica koje ja znam mozda si ti jedan od njih...he he
Uglavnom flota im je show sad dali su se srozali neznam ti ces znat rec ako si otisao otamo na bolje.
Firma mi se cini stabilna i stalno nesto grade znaci slicna stvar kao DOF...
naravno sa drillingom se nemoze usporedjivat po lovi isto kao ni cargo firme sa supply-om.

Gdje ti plovis Kile ako nije tajna pa da imamo nekoga za preporuku kad dobijemo unlimited DP???

Pozzz K

Pogorsalo se dosta, pogotovo njima koji su dugo na firmi, dok je bio to Acergy je bilo stvarno ludilo, kao drilling skoro, ali je daleko od toga sada...
Nisam jedan od njih, znam da su oba cifa tamo nasi pa znam cijelu pricu;)

Imaju jako dobre brodove, i dobro je za stec iskustvo i lakse se prebaciti u drill kada si tamo, bar je za mene radio taj sistem...za preporuku ti odmah mogu reci da nista od toga s moje strane, preporuciti mogu jedino nekoga s kime sa radio i to je to...losih iskustva od prije imam pa eto, mjera opreznosti, savjet ili nesto uvijek...sretno:uzdravlje

Pogorsalo se dosta, pogotovo njima koji su dugo na firmi, dok je bio to Acergy je bilo stvarno ludilo, kao drilling skoro, ali je daleko od toga sada...

Imaju jako dobre brodove, i dobro je za stec iskustvo i lakse se prebaciti u drill kada si tamo, bar je za mene radio taj sistem...za preporuku ti odmah mogu reci da nista od toga s moje strane, preporuciti mogu jedino nekoga s kime sa radio i to je to...losih iskustva od prije imam pa eto, mjera opreznosti, savjet ili nesto uvijek...sretno:uzdravlje

Nema problema nebi ni ja na tvom mjestu ,ali nikad se nezna mozda i budemo radili zajedno ...ja se tebe sjecam na forumu kad si pocinjao mislim na bourbonu ako se ne varam ????Ja sam tukao jos putnice brodove nakon drillinga i onda je bio pravi bum i nikako se prebacit nazad na drilling naravno radi jack up iskustva.
Mene je Transocean gurao za fast Driller program 2000 god...i onda sam dao otkaz jer mi je to izgledalo jadno...sad tako ne razmisljam jebiga drugo vrijeme druga pamet. hehe
Sad sam krenuo sve ispocetka kao nova veza poslije 10 godina

Pozzz K

Tako je, tamo sam poceo i bilo je to super iskustvo...steta da nisi ostao u programu za drilling, mislim da bi ti to bilo bitno bolja opcija od ove, ali eto kako i sam kazes druge godine = druga pamet:)

Na Acergy sam dosao 2008 god i zaista je bila odlicna firma, po placama vrhunska sto se tice Offshore Support brodova i kao sto je Kile napisao vrlo blizu Drillinga.
Meni je takodjer Acergy bio odskocna daska u Drilling i steta je da se uslijed spajanja sa Subsea 7 situacija promjenila.
Medjutim to je na svim firmama tako, zato je uvijek bolje raditi za malu kompaniju i cim se kompanija pocne extremno brzo siriti vrijeme je za odlazak.

Kenneth Barney
Human Resource Recruiter
+1.281.966.7973
kenneth.barney@subsea7.com

Gary Bentinck
HR Director at Subsea 7
gary.bentinck@subsea7.com

Iain Dobson
Senior Recruiter
+1.281.966.7600
iain.dobson@subsea7.com

Jacki Geddes
HR Manager at Subsea 7
jacki.geddes@subsea7.com

Nicole Irvine
Human Resources Manager at Subsea 7 Australia
nicole.irvine@subsea7.com

Catriona Cooper
Recruitment Team Lead at Subsea 7
catriona.cooper@subsea7.com

Kasia Young
Recruiter at Subsea 7
kasia.young@subsea7.com

Emma Duncan
Recruiter at Subsea 7
emma.duncan@subsea7.com

Kevin Lam
Manager-Human Resources
kevin.lam@subsea7.com

Sandra Lilley
Human Resources Advisor
sandra.lilley@subsea7.com

Pat Living
Human Resources Advisor
pat.living@subsea7.com

Isabel Márquez
Human Resources Supervisor
isabel.marquez@subsea7.com

Sarah Rankine
Human Resources
sarah.rankine@subsea7.com

Louise MacLean
Recruitment Team Lead - Africa and Gulf of Mexico - London at Subsea 7
louise.maclean@subsea7.com

Victoria Harris
Senior Recruiter at Subsea 7
victoria.harris@subsea7.com

Ja poslao gorenavedenoj gospodi i dočekalo me ovo:

Thank you for your recent email. Can I please ask where you have got all the email contact details below from? It is not a problem but I was curious to find out where you got the names as some of these people do not actually work in Recruitment?

I hope to hear back from you soon.

Best Regards,

Marc Albayati
Recruiter – Offshore Staffing

Čisto da znate.
Naravno da nema spominjanja imena ;)
Picardu i dalje svaka čast, ja bih vjerovatno slao molbu u Plavi Oglasnik, da njega nema...

Back