situacija sa zapošljavanjem u offshoreu

morski_pas

New member
Kolege, čini mi se kako je poprilično losa situacija sa poslovima na offshoreu- kakva situacija je po vaÅ¡im firmama? Ima li kakvih naznaka o poboljÅ¡anju situacije uskoro?

Pridružujem se pitanju kolege iznad, jer bezuspijeÅ¡no ne dobivam nikakav odgovor od bilo kuda već zadnjih 6 mjeseci.

Kod mene su tri riga ostala bez ugovora tako da pad jos traje.Do kraja godine ce bit lose tek se oporavak ocekuje iduce godine.Tko ostane sad bez posla tesko ce ga nac!Vidim to i sam jer sam prije godinu dana dobio ponude svaku sedmicu sad nista vec jako dugo.

Nama neki brodovi ne rade a firma opet 3 godinu za redom dize placa.Nije puno ali covjeka veseli.Tko ce im znati tu politiku.

Ja sam 3/e.Zbog krize sam vec 5 mj bez ukrcaja na cekanju sam na svojoj firmi.Intezivno trazim ukrcaj preko svih mogucih kompanija i agencija al za sada bezuspjesno.Rijetko tko i odgovori.Valjda ce biti bolje:))

Skoti su mi rekli da je Aberdeen u soku skroz kriza ga je pogodila.Zatvoreno je oko 20 rigova u Nort sea i oporavka ove godine nece bit.Vama bar sezona ide pa se netko nade za sankom i prezivi do kraja godine.Mi slavonci smo u k i dalje...tko ne radi vani lose mu se pise.

Mi smo u mexico gulf....i ovi Ameikanci pricaju da ce krajem avgusta pocetkom septembra pocet akcija opet u offshore....pa cemo vidjet

Ja san taman na "svecan o otvaranje" krize udria bosiet/huet o svom trosku, mudro do bola.

au jbt...koliko si platia ako se moze znat? valjda ce naic neka firma da ti to refundira...
Dobre sale nikad dosta hehe, valjda mi nece istec prije nego se uspijen ubacit na nekakve dsv, construction, pipe/cable i slicne hahaha.....a platija san ga s putem malo manje od 10 000 kn u Raveni.

Dobre sale nikad dosta hehe, valjda mi nece istec prije nego se uspijen ubacit na nekakve dsv, construction, pipe/cable i slicne hahaha.....a platija san ga s putem malo manje od 10 000 kn u Raveni.
Da se ispravim, s putem(auto,hotel,spiza) cca 15000kn

Svaka cast treba ulagat u sebe,malo mi je glupo kad neki gledaju to kao trosak a kad se kupuju auti motori onda je drugacija racunica. Sutra ti moze taj tecaj biti prevaga hoce li te netko uzest ili ne ionako vratis to u par dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Potpuno se slazem sa Shaby,
Ja sam sebi platia DP Basic,DP Advanced,Bosiet,Mist,....diza kredit za brevete jer je placa bila mala,potrosia preko 60 000kn....i sla miljune emaila,gubia volje..al nikad je izgubia do kraja...prominia 7 firmi..al sada imam ludilo placu ko sekondo i full dp....treba vrimena i treba se pripremit na frustracije VELIKE!!
Al doce posa..i proce ova jebena kriza...

vec na 10 000 su mi se ruke oznojile...sritno, šta da kazen...

Sta da kazes, covik ulaze u sebe, ova 3 mala sugava breveta dodju iljadu eura, to ce se vratit kad tad, nemos gledat ne ulozit a dobit, moras dat da bi ti se vratilo, tako je u svemu, pozdrav:uzdravlje

slazem se....

evo najfriskiji odgovor...slovenski je pa nekuzim....molim prijevod:)

Dober dan,

ObveÅ¡čamo vas, da nimamo prostih delavnih mest.

Lep pozdrav,

slazem se....

evo najfriskiji odgovor...slovenski je pa nekuzim....molim prijevod:)

Dober dan,

ObveÅ¡čamo vas, da nimamo prostih delavnih mest.

Lep pozdrav,

Добар дан,
Обавештавамо вас да немамо слободних радних места.
леп поздрав

Svaka cast treba ulagat u sebe,malo mi je glupo kad neki gledaju to kao trosak a kad se kupuju auti motori onda je drugacija racunica. Sutra ti moze taj tecaj biti prevaga hoce li te netko uzest ili ne ionako vratis to u par dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma naravno malo san se zajebava, za to mi nije za ni lipe

Jedno pitanje.Dali sve firme priznavaju bosiet i huet iz ravene?Imali razlike izmedu ravene i aberdeena i koji su vasi savjeti gdje to polagati

Back