morski_pas
New member
Kolege, čini mi se kako je poprilično losa situacija sa poslovima na offshoreu- kakva situacija je po vaÅ¡im firmama? Ima li kakvih naznaka o poboljÅ¡anju situacije uskoro?
Ja san taman na "svecan o otvaranje" krize udria bosiet/huet o svom trosku, mudro do bola.
Dobre sale nikad dosta hehe, valjda mi nece istec prije nego se uspijen ubacit na nekakve dsv, construction, pipe/cable i slicne hahaha.....a platija san ga s putem malo manje od 10 000 kn u Raveni.au jbt...koliko si platia ako se moze znat? valjda ce naic neka firma da ti to refundira...
Da se ispravim, s putem(auto,hotel,spiza) cca 15000knDobre sale nikad dosta hehe, valjda mi nece istec prije nego se uspijen ubacit na nekakve dsv, construction, pipe/cable i slicne hahaha.....a platija san ga s putem malo manje od 10 000 kn u Raveni.
Da se ispravim, s putem(auto,hotel,spiza) cca 15000kn
Dobre sale nikad dosta hehe, valjda mi nece istec prije nego se uspijen ubacit na nekakve dsv, construction, pipe/cable i slicne hahaha.....a platija san ga s putem malo manje od 10 000 kn u Raveni.
vec na 10 000 su mi se ruke oznojile...sritno, šta da kazen...
slazem se....
evo najfriskiji odgovor...slovenski je pa nekuzim....molim prijevod
Dober dan,
ObveÅ¡čamo vas, da nimamo prostih delavnih mest.
Lep pozdrav,
Добар дан,
Обавештавамо вас да немамо слободних радних места.
леп поздрав
Ma naravno malo san se zajebava, za to mi nije za ni lipeSvaka cast treba ulagat u sebe,malo mi je glupo kad neki gledaju to kao trosak a kad se kupuju auti motori onda je drugacija racunica. Sutra ti moze taj tecaj biti prevaga hoce li te netko uzest ili ne ionako vratis to u par dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk