Al Å¡ta da i odem u Uph i da kažem, a koga ja to predstavljam, joÅ¡ će me ismijat i izbaciti a možda i platim prijavu za Remećenje JRM
Poslano s E5533 putem Pomorac.net
Možda je mislija tercinu na engleskom: Union of Pomorci Hrvatske?zujac pobrkao si loncice kao prvo uph ne postoji osim ako nisi mislio na udrugu policajaca hrvatske,postoji i opcija edit ne moras pisati novi post
Pregovarački odbori Hrvatske udruge brodara Mare Nostrum i Sindikata pomoraca Hrvatske jučer su se susreli na prvoj sjednici pregovaračkih odbora za kolektivno pregovaranje oko Nacionalnog kolektivnog ugovora za hrvatske pomorce na brodovima u međunarodnoj plovidbi. Oba pregovaračka odbora iznijela su svoje prijedloge te je dogovoreno da će se obje strane očitovati o prijedlozima iznesenim na sjednici u roku od tjedan dana. Zaključeno je da će 2. sjednica pregovaračkih odbora biti održana do konca svibnja ove godine i odnosi se na brodove hrvatskih brodara koji plove u međunarodnoj plovidbi i koji su upisani u hrvatski upisnik brodova ili u neki drugi upisnik brodova. Podsjetimo, postojeći NKU za hrvatske pomorce na brodovima u međunarodnoj plovidbi važi do kraja lipnja ove godine.
e tko ovo prevede treba mu dati nobelovu nagradu,u svakom slucaju nahebali ....cim oni krenu sa "pregovorima" pomorce uhvati srce
Nama pomorcima će biti jedini izlaz osnovati svoju stranku ili sindikat. Ako se nije uspilo jedanput ne znači da se neće uspiti u budućnosti. Dolaze mlađi ljudi, možda se ipak stvori kritična masa.
A ovo Å¡to se događa zadnjih dana doma to je jednostavno horor a u taj se horor savrÅ¡eno uklapaju ovi uhljebi iz SPH. Puno priče a nikakva djela osim dizanja nameta za stanovniÅ¡tvo
Pitaj za sebe jer oni pregovaraju i u tvoje ime bio ti clan ili ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
1) Uclaniti se u postojeci SPH u sto vecem broju i djelovati iznutra u pravcu kojem vecina zeli
2) Osnovati vlastiti sindikat i uci u utakmicu sa postojecim (to nije nista novo, u npr Jadroliniji djeluju 2 sindikata)
Osobno sam sudjelovao u pregovorima nekih 8-9 puta; to je ipak posebna prica za siru raspravu.
LP

1) Firma mi ima potpisan cba sa sph i placa 600€ godisnje sph. A ja nisam clan.
Znaci uz tih 600€ godisnje bi i ja jos trebo ukrcat 150€ da bi sluso pizdarije i dozivljavao sikaniranje.
To sto preporucas je isto kao da trazis da se uclanimo u gnk Dinamo za maknut Mamica.
Da se uclanimo u kradeze za maknut anemicara, da se uclanimo u crvene kmere za maknut onog blesa.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ružica Vukovac iz MOSTA, državna tajnica sa 7 radnih dana, zatražila plaću 6+6
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo posteno,transparentno i sukladno zakonu[emoji12]ti vec jesi hehehe ona je mala beba![]()
Samo posteno,transparentno i sukladno zakonu[emoji12]
HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk
tako je ! i sve ovjereno u javnog biljeznika![]()