ok ok nemojte se odma ljutit.Svako bira svoj put i nek tako bude
O ljudi nahvao i ljudima nazbilj....
Pa dobro Kolege pomorci....izgleda da opet vrijedi ona stara; 1 hrvat = OK, 2 hrvata jos nekako (po mogucnosti da nemaju vele dodirnih tocaka u poslu...jedan u makini drugi na kuverti), vec 3 hrvata = nozevi u ledja.
Pa zar i na forumu mora biti tako.
Lijepo vas je bilo pratiti u pocetku, laganini, lezerne teme, dobra atmosfera (Admin, Dalmos,...) pa uletila i Slovenka (kojoj smo mi ocito simpaticni, a ne zerp i politika) digla atmosferu, zapalila forum... i "uleti" su bili poceli (Jeli tako Slovenka?!), a kad ono krene prepucavanja o placama, kompanijama, poslu... Ma oli je bitno koliko tko ima. Svak je zadovoljan trenutacno s onim sto ima, te nastoji naci sto bolji ugovor i bolju zaradu u dogledno vrijeme.. Zato se iskreno nadam da smo mi tu da pomognemo jedan drugome, sa smjernicamai raznim natuknicama, iformacijama, adresama, imenima osoba, tel... pa i preporukama ako treba za nama znane kompanije.
Koliko tko zna ili nezna, prosudit ce netko kompetentnij...a na kraju i nebitno, bitno je to da navegavati bar danas nikakva filozofija vise nije (pa zar nesusrecemo u nase poslu svakodnevno svakojakih nacija i oscilacije znanja ili neznaja od pojedinca do pojedinca) Danas je ionako nebitno tko koliko zna .... bitno je samo da ima brevet!!!!
A "neko" znaje vezano za poso koji je izabrao ce ionako steci s vremenom (bar da zadovolji mimalne kriterije....a taj minimum je nazalost sve manji i manji). Moram priznat da sve ostale nacije koje sam sreo po strancima su daleko vise kolegijalne nego mi HRVATI.
Zalosno ali istinito....zato vratimo se na pocetak foruma...bar ovdije pokazimo kolegijalnost prema nama pomorcima.
...i sretan Vam Uskrs svima.
Slovenka, sto kazu kolegice???