pa nemislim ja da je to bas tako nego imam ponudu a pitaju koliko zelim pa nemislim ponudit se ni za premalo ni za previse, i otkuda vi znate koliko i di ja imam iskustva?Brate prvo se ide korak po korak. Trazi iskustvo na brodospasa(tamo ces cekat jedno 2-3 god. minimalo) tamo ti je plata nekih 1200 dolara ako nisu mijenjali. Nakon par ugovora tek onda mozda mozes ic na Vroona,Tidewatera Bourbona..ove tradicionalne kompanije, a sta se tice top kompanija u offshoru zelim ti srecu ali jako jako tesko..s tim da imas iskustvo dugogodisnje na ovim solidnim offshore kompanijama.
Totalni 'disagri' najvise nasih ide priko OSM a i placa je za psv koliko san napisa...isto tako osm drzi jako dobre firme...a na neke top firme nemozes nikako ni ka oficir nego priko njih...e sad ako ima krvnih zrnaca a nekad i srice nije tesko upast pogotovo ako ima iskustva....najveci je problem sto na 10ljudi se ukrca 2hrvata i 8 poljakaBrate prvo se ide korak po korak. Trazi iskustvo na brodospasa(tamo ces cekat jedno 2-3 god. minimalo) tamo ti je plata nekih 1200 dolara ako nisu mijenjali. Nakon par ugovora tek onda mozda mozes ic na Vroona,Tidewatera Bourbona..ove tradicionalne kompanije, a sta se tice top kompanija u offshoru zelim ti srecu ali jako jako tesko..s tim da imas iskustvo dugogodisnje na ovim solidnim offshore kompanijama.
Mislin da ih vise ide priko Pasata na Sealiona I place su permanent a I vece nego priko Osm-aTotalni 'disagri' najvise nasih ide priko OSM a i placa je za psv koliko san napisa...isto tako osm drzi jako dobre firme...a na neke top firme nemozes nikako ni ka oficir nego priko njih...e sad ako ima krvnih zrnaca a nekad i srice nije tesko upast pogotovo ako ima iskustva....najveci je problem sto na 10ljudi se ukrca 2hrvata i 8 poljaka
I ja pisem o psv.Imaju 12 komada.A o AHTS I ROV da I ne govorim.Ima dosta nasih tamo.Vjerojatno ali pisen o psv