psv-placa kormilara

Mario b.

New member
Pozdrav
Da li mi netko od iskusnih sa psv brodova moze rec koliki je day rate-placa u uk sektoru a kolika u zapadnoj africi za Ab.
Naravno placa za hrvata ili nekog drugog evropljana istog ranga.
Zahvaljujem

Brate prvo se ide korak po korak. Trazi iskustvo na brodospasa(tamo ces cekat jedno 2-3 god. minimalo) tamo ti je plata nekih 1200 dolara ako nisu mijenjali. Nakon par ugovora tek onda mozda mozes ic na Vroona,Tidewatera Bourbona..ove tradicionalne kompanije, a sta se tice top kompanija u offshoru zelim ti srecu ali jako jako tesko..s tim da imas iskustvo dugogodisnje na ovim solidnim offshore kompanijama.

Brate prvo se ide korak po korak. Trazi iskustvo na brodospasa(tamo ces cekat jedno 2-3 god. minimalo) tamo ti je plata nekih 1200 dolara ako nisu mijenjali. Nakon par ugovora tek onda mozda mozes ic na Vroona,Tidewatera Bourbona..ove tradicionalne kompanije, a sta se tice top kompanija u offshoru zelim ti srecu ali jako jako tesko..s tim da imas iskustvo dugogodisnje na ovim solidnim offshore kompanijama.
pa nemislim ja da je to bas tako nego imam ponudu a pitaju koliko zelim pa nemislim ponudit se ni za premalo ni za previse, i otkuda vi znate koliko i di ja imam iskustva?
Hvala svima sta ste mi rekli kolike su plaće da znam neki okvir otprilike za ponudit

Totalni 'disagri' najvise nasih ide priko OSM a i placa je za psv koliko san napisa...isto tako osm drzi jako dobre firme...a na neke top firme nemozes nikako ni ka oficir nego priko njih...e sad ako ima krvnih zrnaca a nekad i srice nije tesko upast pogotovo ako ima iskustva....najveci je problem sto na 10ljudi se ukrca 2hrvata i 8 poljaka

Totalni 'disagri' najvise nasih ide priko OSM a i placa je za psv koliko san napisa...isto tako osm drzi jako dobre firme...a na neke top firme nemozes nikako ni ka oficir nego priko njih...e sad ako ima krvnih zrnaca a nekad i srice nije tesko upast pogotovo ako ima iskustva....najveci je problem sto na 10ljudi se ukrca 2hrvata i 8 poljaka
Mislin da ih vise ide priko Pasata na Sealiona I place su permanent a I vece nego priko Osm-a

Pozdrav kolege dali možda netko ima koju mail adresu firmi koje danas krcaju kormilare.Posla sam masu mailova,obavija stotinu telefonski poziva ali ništa.......Zahvaljujem

Imas sve adrese na internetu moja preporuka ti je probat preko agencija kao Fastream recruitment,ETPM, Humber shipping,WRS,IV offshore itd ima ih na stotine....jos bolje ako svratis do Odesse i tamo njihove obidji.(nije zajebancija)...
Kako je netko spomenuo gore na jednog hrvata upadne 10 ukrainaca ili poljota?
Na kraju balade offshore industrija ima downstream i nije situacija bajna prognoza je kriza iz 1984,god i veca...nisu tu neke extra place za razliku od drugih firmi Teekay,Chevron,Shell pa mislim na LNG-e i tankere ....za seniore.Mozda jedino u drillingu ali i tu dolazi jeftina radna snaga

Last edited:
Back