Pozdrav..

Status
Not open for further replies.

decosta

New member
Pozdrav za sve forumase, ja sam deck kadet evo u april ce godina dana kako cekam ukrcaj... Zvao sam ovih 6 agencija u hrvatsku da pitam ali ne ukrcavaju trenutno.. Ako ima neko da mi da broj neke agencije koja prima kadete zahvaljujem mu se unaprijed. I jedno pitanje znate li da je skoro otisao neki kadet na MSC,tj.primaju li?

Pozdrav za sve forumase, ja sam deck kadet evo u april ce godina dana kako cekam ukrcaj... Zvao sam ovih 6 agencija u hrvatsku da pitam ali ne ukrcavaju trenutno.. Ako ima neko da mi da broj neke agencije koja prima kadete zahvaljujem mu se unaprijed. I jedno pitanje znate li da je skoro otisao neki kadet na MSC,tj.primaju li?

Na MSC mo?že?? preko Bogdana u Sinju ti ima ured, ali samo ako ima?? preporuku od nekog kapetana s MSC-a. Druga opcija ti je da ode?? u Beograd na testiranje (intervju) u MSC, tamo mo?že?? i bez preporuke upasti!! Sve sdrese, mailovi, brojevi telefona agencije i kompanija su ti već na forumu, samo ih potra?ži!!!! :kafa

Re

Re

Marko hvala vam na odgovoru! Kapetan je poslao preporuku u oktobru u Italiju,a onda oko nove godine u beograd, zivana kaze da sam na spisku kadeta i da cekam,to je rekla prije mjesec dana,zanima me po vasoj procjeni kada bi se moglo otvoriti mjesto i da li bi trebao jos nesto da uradim da to ubrzam?

pomoc

pomoc

S obzirom da dolazim u Split da radim test u BSM a iz Crne Gore sam da li bi ste mi preporucili jos negdje da odem da se javim i predam papire licno kada sam vec dosao? I zna li neko kakva su pitanja na tom testu u BSM,jesu li mnogo teska? Pozz i hvala..

Bok,!! Test ti nije tezak ...kod njih ti je sistem ,prođi test i ostavi papire pa ti mozda recu oprilike kad ce krcati kadete '''Skini Marlins Test Trainer v1.09.01 i prođi ga 2 put .ako znas slabo english nemoj niti ici ..Samo ti je gramatika i 4 5 pitanja u stilu sto vidis na slici .IMAS 50 PITANJA 45 MIN I NA SVAKI ODGOVOR 4 PONUĐENA ODGOVORA A,B,C,D. POZZZ

Status
Not open for further replies.
Back