colina
New member
Bato
Taj posao nisi dobio jer imas ljepe oci i zoves se Bato.
posal si dobia jer je neko sta iza tebe debelo,vidi na koji rig ides i njegovu specifikaciju
pitaj tog covika sta ti je posal.
da kazes na koji rig ides i normalno se prestavis vjerovatno bi dobio korisnih i normalnih savjeta
sta ti je posal je relativan pojam i ovisi od firme kod mene bi visia na finger board
kod drugih bi radia separatore
tako da su to relativne stvari
uglavnom imas krivi pristup ,zelim srecu firmi di ces radit![]()
Dugo dugo me nije bilo ali kasna je ura pa me dopala dosada.....slusaj Srelec, koji kurac pametujes coviku sa tim sranjima umjesto da das coviku ruku iliti koji savjet....vecina od gore tzv komentatora nije ni vidila Semi Sub a kamoli se popela na njega...i ne znaci da je dobio vjerojatno taj posao na lipe oci jer je situacija takva da se uzima i bez iskustva ( i ja sam na tu foru upa).....a tebe su kad si dosa sa onih skafa od Jan De....vjerojatno docekali sa crvenim tepihom.....ajde Banderascino, ostavi momka i daj mu ruku ako mozes , a ako nemozes zivi i dalje u svom svijetu egotripa i pusti nas klosare iz makine da se borimo i da nas je sto vise.....a ti momak pod kodnim imeno Batogrande, ako dolazis u Okpo, javi se ....i ponesi malo Gavrilovicke, koju pastetu i ABC namaz ( jebes Philadelphiu )....fali mi, onako izjutra
Last edited: