posao 3.strojara na platformi

Bato

Taj posao nisi dobio jer imas ljepe oci i zoves se Bato.
posal si dobia jer je neko sta iza tebe debelo,vidi na koji rig ides i njegovu specifikaciju
pitaj tog covika sta ti je posal.
da kazes na koji rig ides i normalno se prestavis vjerovatno bi dobio korisnih i normalnih savjeta

sta ti je posal je relativan pojam i ovisi od firme kod mene bi visia na finger board
kod drugih bi radia separatore

tako da su to relativne stvari

uglavnom imas krivi pristup ,zelim srecu firmi di ces radit:udriglavom

Dugo dugo me nije bilo ali kasna je ura pa me dopala dosada.....slusaj Srelec, koji kurac pametujes coviku sa tim sranjima umjesto da das coviku ruku iliti koji savjet....vecina od gore tzv komentatora nije ni vidila Semi Sub a kamoli se popela na njega...i ne znaci da je dobio vjerojatno taj posao na lipe oci jer je situacija takva da se uzima i bez iskustva ( i ja sam na tu foru upa).....a tebe su kad si dosa sa onih skafa od Jan De....vjerojatno docekali sa crvenim tepihom.....ajde Banderascino, ostavi momka i daj mu ruku ako mozes , a ako nemozes zivi i dalje u svom svijetu egotripa i pusti nas klosare iz makine da se borimo i da nas je sto vise.....a ti momak pod kodnim imeno Batogrande, ako dolazis u Okpo, javi se ....i ponesi malo Gavrilovicke, koju pastetu i ABC namaz ( jebes Philadelphiu )....fali mi, onako izjutra

Last edited:
Dugo dugo me nije bilo ali kasna je ura pa me dopala dosada.....slusaj Srelec, koji kurac pametujes coviku sa tim sranjima umjesto da das coviku ruku iliti koji savjet....vecina od gore tzv komentatora nije ni vidila Semi Sub a kamoli se popela na njega...i ne znaci da je dobio vjerojatno taj posao na lipe oci jer je situacija takva da se uzima i bez iskustva ( i ja sam na tu foru upa).....a tebe su kad si dosa sa onih skafa od Jan De....vjerojatno docekali sa crvenim tepihom.....ajde Banderascino, ostavi momka i daj mu ruku ako mozes , a ako nemozes zivi i dalje u svom svijetu egotripa i pusti nas klosare iz makine da se borimo i da nas je sto vise.....a ti momak pod kodnim imeno Batogrande, ako dolazis u Okpo, javi se ....i ponesi malo Gavrilovicke, koju pastetu i ABC namaz ( jebes Philadelphiu )....fali mi, onako izjutra

Skupljamo se...Koliko nas ima mogli bi otvorit kakvu butigu odi u Koreji kraj Black Jacka.
:kafa

colina ne vidim da su drugi komentari bili puno recimo bolji
dapace
za razliku od drugih ja sam mu rekao di ides na koju firmu koji rig vidi net
stavi na forum pa ce neko pomoc i rec ric dvi

pa ako to nije savjet, neznam sta je ?

sad ako imas ovakvi pristup na poslu onda nije naj:confused:

a savjet gavriloviocka ja za 5!pa valjda je PIK potuka po kvaliteti gavrilovicku usput sirovine im salje Victor Orban tako daje ne savjetujem za jelo.
mozes i tikvice kupit po 20$ 1kg a zubaci i lignje plivaju u bazenu 100% isprobani i dobri
maslinovo ulje je u 0,25 i po litre zaboravia sam cinu
zapisi u kojem skveru radis na njihovom pismu i di ces stat jer taxi ne parla nista osim njihovog jezika etc.

Back