posada na tankeru

Techmar Rijeka...
Globtik je krcao na CST (Nisam siguran jel' jos krca), te OSM na Lundqvist-a..

srelec

srelec

jan de nul je dredging firma posto si struja ides na hoper ili cuter
sve sta znas o brodu i reglama broda zaboravi i nikad ne pomisli mi smo radili tako privikni se odma puno posla vjerovatno ces za drugog struju za naucit proces kopanja i odrzavanja sistema,ukratko dva servera dva network switcha optika cabel prova krma i sve je umrezeno s plc otprilike 15-30 I/O kabineta po 1000-6000 input/output moras znat dobro pc i prominit hard drive
dosta napredni sustavi ali veoma priporucljiva firma posada belgija holandija mi i filipi sad je vec puno bolja situacija nego prije i dobar covik s voljom moze proci sretno.

op ako je stari brod tu se da upast ka prvi struja i smalo srice i puno rada opstat,jer to su brodi/jedinice i sve sta ima brod plus kopanje koje je zbilja dosta veliko.

SEATRANS ADRIATIC - +38551375042 (Rijeka, norveska kompanija, chemical tankeri)...

Techmar mislim da krca na CB maritime, njemacku kompaniju...product tankeri...

OSM--nemam ti pojma kakvi su uvjeti sada tamo...bia davnio...kao kadet..:-)

Nema na cemu...nadam se da ces uspit pronac' nesto za sebe...
Seatrans ne bi trebala bit losa kompanija...
e i, dobro je (na TK-u)... :-)

Po??tovanje!!

Prije svega pohvale za super stranicu.

Imam jedno pitanje, zvalo me iz globtika neki dan da imaju ponudu na Jan de Nul u Dubaiu, timunjer 6 week on/off, 2300 â?? pa me zanima zna li tko kakvi su uvjeti dole?

Hvala

Po??tovanje!!

Prije svega pohvale za super stranicu.

Imam jedno pitanje, zvalo me iz globtika neki dan da imaju ponudu na Jan de Nul u Dubaiu, timunjer 6 week on/off, 2300 â?? pa me zanima zna li tko kakvi su uvjeti dole?

Hvala

Iman prijatelja na Jan de nula ( drugi makine) i kaze da se radi svaki dan 12 sati plus ako se nesto desi jos extra koju uru. On je na jan de Nulu oko 8 miseci i trazi drugu firmu di bi uteka. Eto to je sta mi je reka tip a druge stvari neznam

Iman prijatelja na Jan de nula ( drugi makine) i kaze da se radi svaki dan 12 sati plus ako se nesto desi jos extra koju uru. On je na jan de Nulu oko 8 miseci i trazi drugu firmu di bi uteka. Eto to je sta mi je reka tip a druge stvari neznam

svaka informacija dobro dodje, hvala

Je, radi se na JDN.....ali zato je kraci ugovor i relativno dobra lova...dakle, sve ima svoje pluseve i minuse....

pitanje

pitanje

Imam pitanje za forumase?Zna li tko di ima posla za kuhara?Ves sam bija na brodu na LNG,DREDGERU ITD
:mad:

Da odgovorim na ovu staruuuuuuuuuu poruku.Struja ima oko 3500€ ovisi jeli u Evropi ili van Evrope brod

Imam pitanje za forumase?Zna li tko di ima posla za kuhara?Ves sam bija na brodu na LNG,DREDGERU ITD
:mad:

Kogo javi se na PM i dacu ti par informacija di ima za kuvara i to permanent placa samo ces morat neki bravet polozit . Normalno ako si zainteresiran

Back