Po??tovanje

Status
Not open for further replies.

GotaasLarsen

New member
Pozdrav ekipi na forumu od sekonda kuverte na Golar LNG-u. Prrvi put san ode pa eto i od mene 2 riči. Ukoliko koga šta zanima neka pita na pp ;)

Pozdrav ekipi na forumu od sekonda kuverte na Golar LNG-u. Prrvi put san ode pa eto i od mene 2 riči. Ukoliko koga ??ta zanima neka pita na pp ;)

O Golaru je sve receno a nekoliko kolega napise "update" kad ima stagod novoga.
Ja bi reka da tebe nesto zanima , ili grijesim?

Pozdrav ekipi na forumu od sekonda kuverte na Golar LNG-u. Prrvi put san ode pa eto i od mene 2 riči. Ukoliko koga ??ta zanima neka pita na pp ;)

Mene konkretno zanima zasto vam na Golara odjednom triba toliko staff oficira? Pa koliko to brodova Golar gradi? Koliko sam nacuo prica se i o boljim uvjetima ne bi li uspjeli dobiti iskusne LNG oficire, pa napisi ako imas kakvih saznanja.
Vec su ti napisali da se na ovom forumu nista ne skriva, dakle ako imas kakvu informaciju podijeli je sa ostalima.

Zivija, pozdrav

Mene konkretno zanima zasto vam na Golara odjednom triba toliko staff oficira? Pa koliko to brodova Golar gradi? Koliko sam nacuo prica se i o boljim uvjetima ne bi li uspjeli dobiti iskusne LNG oficire, pa napisi ako imas kakvih saznanja.
Vec su ti napisali da se na ovom forumu nista ne skriva, dakle ako imas kakvu informaciju podijeli je sa ostalima.

Zivija, pozdrav

Da si sam sebi odgovor na vlastito pitanje.
8 brodova je u djiru. 4 broda 2013te i 4 broda 2014te godine. Pogon dizel-electric ,tip membrana. Izbacili su cifove iz gvardija, poceli stancat oficire po brodima i negdi imas i po 2 il 3 kadeta na brodu da bi se danas sutra zadovoljila potriba za oficirima kad novogradnje dodju. Pricaju price vec godinu dana o povecanju placa i permanent ugovorima za juniore, medjutin do sad nista. Sad jos uvik cekamo sta ce bit, 1.1.2011 je propala, pa su onda pricali da sigurno 1.1.2012 ide permanent i veca placa, 3-3 ugovor, na kraju kurac. Iskreno mislin da nece bit nista od toga,jer da je Oslo mislia juniore stavit tako to bi napravili vec ove godine kako je govoreno, a ne se ciganili. Kad se posada iskrastilizira za novogradnje sta se tice juniora uvjeren san 100% da ce chief mate uletit u gvardiju, a i falit ce pun k. seniora tako da ce bit za one zhveltije prilike da dodju na poziciju. Al otom potom. Eto.

Status
Not open for further replies.
Back