ja san ga odjeba,ali ko oce na offshore prominit,triba koji put izist i malo sranja,ne bas toliko koliko se tebi desilo,puno manje,jesu li bar platili
A nisu jos sve,al barba-irac mi je da email adrese od fugra,to je norveska kompanija za koju oni rade,i reka mi je da se njima obratim,jer oni nece bit sritni kad cuju da ovi ne placaju.Ma da ti kazem iskreno,tek dolazim sebi,nisam razmislja o parama,samo kako se izvuc od tamo,a i to sam jedva uspia jer nisam ima HUWET licencu,al sad je najvaznije da je to iza mene...bit ce bolje iduci put,gore ne moze,hah'sigurno!!!!
Pozdrav!!!
A ono ste zavrsili u Ekvatorijalnoj Gvineji kad ste njih obilazili?![]()
ma daj reci mi jesi ti to bija u nigeriji?i to na suport nekom seizmiku kazes jel se mozda zove geo pacifik i sta ga prati guard merlin??
uvik bi prolazija kraj njih i zvali bi me ka da dam 5nm cpa....
Ima ti www.brodospas net nadji tamo broj
Krcaju kadete i asistente mornare timunjere......... Sve

Ima ti www.brodospas net nadji tamo broj
Krcaju kadete i asistente mornare timunjere......... Sve
je bas taj,capall oir,al nisam te ja zva,barba je zva.Ti si bourbon115,tako nesto?
ja sam na bl 216 i uvik bi naletija na vas izmedju serpentine i odudu fielda taman kad skrecem onda vi i tako svaki put u isto vrime)))
jesi ti bija bas na tom velikom sta vuce kabele ili na one manje sta ga prate?
jesu oficiri hrvati i jel su svi priko ryana?ja cesto dobivam ponude od toga tewarija al sve u nord sea i svaki put ga odjeben....al isa bi kad nebi ima di ic!![]()
Ja sam bia na manjem brodu,ka chaise boat za neke irce,ma Boze sacuvaj!!Mi smo mu osiguravali put-tirali kanue...Na velikom brodu sta trazi naftu'vuce kabele je raj,iskrca sam se s njima,imaju strasno velike place i oni nemaju veze sa tedwriom,ma niko nema tamo veze s njim,on krca na puno firmi,al nema veze sa velikim brodom.Posada-20 nacinalnosti..poljaci,norvezani,amerikanci,filipi...Na mom brodu su bila 3 irca,rus i ja.Ovaj posa sta rade oficiri na ovome brodu di sam ja bia je jako lagan,nema porata,nema papira,nema nicega,al jeb.. ti takav posa kad nemas uvjete za zivit!Ja se ne mogu puno pravit pametan,ovo mi je bia treci brod u zivotu=prvi ko kadet,al ljudi sta su bili sa mnom,imaju po 30 godina mora i govore da im je ovo bia najtezi ugovor!!Ja se nadam da ce tedwari ovaj put nesto bolje nac,nadam se al nada je kurv..
POZDRAV!!
A jel ima jos onaj popust ako odradis Basic i Advance kod njih, 300â?? ako se ne varam?