• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Obnova breveta

Pozdrav. Da ne otvaram novu temu zanima me ako ko zna di u Rijeci ima za polagat d13b. Svi koje sam zvao govore da nemaju pa sta stvarno nema niko u ri da drzi taj brevet

Koliko je meni poznato na Pomorskom Fakultetu u Rijeci se drze tecajevi za tankere i plinase tj. D13a i D13b samo treba nazvati u onu referadu za izobrazbu pomoraca. Broj telefona ti je 051/214-587 ili osobno u prizemlju fakulteta,soba 205.

Da li je neko mozda radio refreshment za zapovjednika preko 3000 bt...jesu pitanja kao na stranici MMPI ili drugacija...hvala

Poslano sa mog CAPTAIN koristeći Tapatalk

Poštovani kolege,
Ubrzo mi ističu breveti D2 i za člana straže u strojarnici. Navigaciju ne prijavljujem Å¡to znači da u zadnjih 5 godina nemam upisanu navigaciju u hrv. matrikuli. Zanima me dali ću morati ponovno odsluÅ¡ati tečajeve prije nego pristupim polaganju.

Neki pomorci koji imaju isti slučaj kao ja, kažu da su na kapetaniji rekli da su izgubili matrikulu i da su ih samo poslali na refreshment tih breveta bez ponavljanja tečajeva. I napravili su im novu matrikulu. I to im je proÅ¡lo u LK Rijeka. Malo sam skeptičan da to tako prolazi jer nije problem ući u sustav i provjeriti navigaciju. Ali čovjek a kojim navigam mi se kune da mu je to tako proÅ¡lo.
Ako netko ima osobna iskustva ili zna nešto više....

Za d2 ti netriba navigacija samo kopija starog breveta,240 kn uplatnica i 70 kn taksenih
A za ovi drugi ti triba navigacija,godina u pet,20 kn uplatit na blagajni u kapetaniji i 70 kn takse,pa sad vidi prvo pitaj na kapetaniji prije nego odlucis,jer i ta proces s izgubljenom matrikulom traje,prijava u narodne novine i tako to

Poslano sa mog m2 note koristeći Tapatalk

Zanima me ako netko zna
Obnova breveta 2nd Engineer do 3000kw jel dovoljno godina navigacije kao casnik stroja ili mora bit bas 2nd Engineer do 3000kw
Brevet sam prvi put dobio sa godinu navigacije kao 3rd engineer

Poslano s ASUS_T00I putem Pomorac.net

Prijava navigacije nema sa tim nista
Refreshment se radi samo sa kopijom breveta ,mislim da je cca 1200kn ,pitanja su na stranicama mmpi ako nisu sta mijenjali

Poslano s ASUS_T00I putem Pomorac.net

OOW brevet mi istice 31.12.2016. Zanima me koji novi dodatni kursevi su potrbni za produzenje.
Hvala

ECDIS,BRM ili BTM(jedan od ova dva je dovoljan),Upravljanje ljudskim potencijalima-radna razina

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buduci da se za sve brevete koji se produzuju dolazi na ispit isto kao da ga i prvi put polazes, to znaci da moras opet na porucnicki?!?! Mislim, ista mi je situacija pa pitam.

Buduci da se za sve brevete koji se produzuju dolazi na ispit isto kao da ga i prvi put polazes, to znaci da moras opet na porucnicki?!?! Mislim, ista mi je situacija pa pitam.
Ovo i mene zanima ....mislin da ne ali neka neko informiraniji potvrdi?

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

Pricao sam bas jucer sa susjedom koji je u kapetaniji, govori da se neki dobivaju na temelju navigacije a neki se moraju polagat nanovo. OOW se dobije na navigaciju.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Breveti:Fast rescue boat i Medical care.... dali se polaze ispit ili se samo obnavlja putem navigacije??

Taj Fast rescue sam polaga u Danskoj i taj od gori se uopce ne obnavlja,unlimited je...u nas ce tribat za hodat uz skale obnavljat

Taj Fast rescue sam polaga u Danskoj i taj od gori se uopce ne obnavlja,unlimited je...u nas ce tribat za hodat uz skale obnavljat

Mislim da si u krivu, STCW brevet vrijedi 5 godina i nije bitno di si ga napravio, Danska, Hrvatska, Kina jer drzave samo prate zahtjeve STCWa.. A ako je neki OPITO frc coxwain, onda opet traje po OPITO ili nekim drugim pravilima...

Meni treba ovaj od STCWa sto ga izdaje lucka kapetanija...

Fast rescue boat je usmeni ispit na kapetaniji a medical care se obnavlja navigacijom.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Back