NYK - Iva shipping

Pirat

New member
Znali itko kakvi su ugovori na NYK-u, plače, uvjeti na brodu i tko su ofičali na kontejnera??ima. Zanima me jer mi govore da oni sve plačaju od poreza do zdrastvenog i sve ostalo ??to nas mori ovih mjeseci.
Bio bih vam jako zahvalan da mi date konkretne informacije o toj kompaniji jer se dvojim oko par firma. Inače jeli ko plovi preko Hartman schifhartsa. Nisam za njih nikad čuo pa me i oni zanimaju. Jeli oni imaju agenta u hrvatskoj ili ne.

Znali itko kakvi su ugovori na NYK-u, plače, uvjeti na brodu i tko su ofičali na kontejnerašima. Zanima me jer mi govore da oni sve plačaju od poreza do zdrastvenog i sve ostalo što nas mori ovih mjeseci.
Bio bih vam jako zahvalan da mi date konkretne informacije o toj kompaniji jer se dvojim oko par firma. Inače jeli ko plovi preko Hartman schifhartsa. Nisam za njih nikad čuo pa me i oni zanimaju. Jeli oni imaju agenta u hrvatskoj ili ne.

Za informacije o NYK-u probaj nazvati Vodopiveca u Splitu, mislim da mu se agencija zove IVA. On inace krca za njih , pa ti je tamo informacija iz prve ruke.Sretno

ej piratu nyk ti je stvarno dobra kompanija.ja bia 2 godine tamo i stvarno mogu rec sve najbolje o njima,od vodopiveca koji su stvarno super korektni ljudi do japanaca.jedini problem je sta taj managment drzi singapour-odnosno indijci koji su ubij boze.na brodovima su ti prva cetvorica hrvati,a bude i drugih i nesto trecih nasih-ostalo filipi.ja sam otisa prije godinu dana,tada san ima ka terco 3400 us na kontenjerima.ugovori su mi bili 4-4 a mos i 4-2,kako se dogovoris.uglavnom moje iskustvo je vise nego pozitivno s njima da mi je cak i ponekad i za sta san otisa...

O NYK-u samo o superlativima kao i o familiji Vodopivec. Ne znam detalje za kontejnerase jerbo sam na VLCC floti i vamo imaju dva brancha (Japan i Singapore). Na Japance nasi su Barba, C/O, 2/O, C/E, 1/E i E/E dok na Sgp stranu svi oficali znaju bit nasi. Istina je da firma placa mirovinsko i socijalno. Pored ovih VLCC i Kontejnera ima i 4 LNG-a i sad jos dolaze 2 kako cujem. I tu su oficali nasi.

evo da ne otvaram novi thread,
maloprije me zvalo iz iva shipping agencije da bi treba ići na NJK kontejneraš 30og u rotterdam,ako ovi u japanu ujutro potvrde da me mogu ukrcati,
sve informacije su mi dobro došle o kompaniji,agenciji,intervju koji treba obaviti prije ukrcaja,čak i dužina ugovora jer sam od uzbuđenja i to zaboravio pitati

za nyk i iva shipping cuo samo dobro
jedan kolega mi je tamo, prvo na kontejnere pa te posli prebace na pllinase ako su zadovoljni tobom

@fred perry77
prije svega - cestitke....
meni je rodjak sekondo na njihovim kontejnerasima...on je zadovoljan,,ugovor 4 miseca..doma isto toliko, ali te ugl zovu ranije..place su ok..orebacilo im nedavno u eure...

e nema kapi sreće,
propade ukrcaj,
momak koji je trebao ići je podnio zahtjev za prebačaj na tankere (a ja sam trebao na njegovo mjesto) koji su japanci odbili pa on ide 30og u rotterdam...
biće biće...

NYK - Iva shipping

Danas me zvalo na NYK-a za 3rd Off. ali posto ja ne mogu momentalno nigdi neka se neko javi i iskoristi priliku. Hitno im triba covik, ukrcaj je 02.04. u Southamptonu na brod NYK Orion, placa je 2700 eura, ugovor 4/2 ili 4/4 kako ocete. Nadam se da ce neko ovo iskoristit.

Back