Nigeria stanje u Offshore-u

RI65

Diver
Pozdrav svima....

Imam ponuda za rad u Offshoru u Nigeriji, a budući da nisam nikad tamo radio malo se nečkam :rolleyes:, a moram i svoje kod kuće uvjeeriti da je to dobra ideja.......
Nadam se da ce mi netko tko ima svježa iskustva pomoći da se lakÅ¡e odlučim...kakvo je trenutno stanje dolje, kakvi su problemi, na Å¡to treba paziti i najvažnije budući da trenutno radim za TDW na Mediteranu trebam li uopće iči dolje?

Unaprijed hvala svima na savjetu i sugestijama

Pozdrav svima....

Imam ponuda za rad u Offshoru u Nigeriji, a budući da nisam nikad tamo radio malo se nečkam :rolleyes:, a moram i svoje kod kuće uvjeeriti da je to dobra ideja.......
Nadam se da ce mi netko tko ima svježa iskustva pomoći da se lakÅ¡e odlučim...kakvo je trenutno stanje dolje, kakvi su problemi, na Å¡to treba paziti i najvažnije budući da trenutno radim za TDW na Mediteranu trebam li uopće iči dolje?

Unaprijed hvala svima na savjetu i sugestijama

Prosli tjedan dobio sam ponudu za Nigeriju...Nakon nekoliko odradjenih interviewa dobio sam dojam da se kompanija jako puno brine o logisitici i transferu svojih zaposlenika na relaciji Lagos - Port Harcourt.
Mislim da bi tu trebao obratit paznju da li ti nova firma sve to omogucava ili si vise manje prepusten sam sebi.
Nadam se da ce se javiti netko to radi u Nigeriji da napise koji info iz prve ruke.
Na kraju sam ih odbio jer se nismo nasli oko love, medjutim da je lova bila prema ocekivanjima siguran sam da bih prihvatio ponudu.

Stanje je da ima pirata, militanata i da napadaju brodove. Supplyeri su laka meta. Ponekad ni security ne pomaze buduci da oni prvi nestanu u sl.napada. Familija se mora prehranit ali nigerija ima dosta rizika ukljucujuci i malariju.

meni nakon prvog odradenog ugovora u nigerij imam samo pozitivna iskustva...
je da ima pirata i malarije i ali nije to tako strasno...i ja mislim da su bolja i laksa meta AHTS od PSV....kad vidis te brodove jednog do drugog i svatis zasto...uglavnom dugi rukavi i sprej za komarce poniti i to je to..
a pirati su vise pitanje sudbine i nekih drugih cimbenika vrlo popularnih u nigeriji...
moje misljenje je da se nemas sta sekirati...
pozdrav

Hvala svima koji su javili na savjetima i pomoći...... mislim da ću ponudu ipak odbiti.

QUOTE=nikola1983;141817]meni nakon prvog odradenog ugovora u nigerij imam samo pozitivna iskustva...
je da ima pirata i malarije i ali nije to tako strasno...i ja mislim da su bolja i laksa meta AHTS od PSV....kad vidis te brodove jednog do drugog i svatis zasto...uglavnom dugi rukavi i sprej za komarce poniti i to je to..
a pirati su vise pitanje sudbine i nekih drugih cimbenika vrlo popularnih u nigeriji...
moje misljenje je da se nemas sta sekirati...
pozdrav[/QUOTE]

U Nigeriji su ti izbori za 6 tjedana i tada nije pozeljno putovat.
Vecina firmi izbjegava radit smjene par dana prije i posli izbora.
Situacija dosta ovisi i di radis, na brodu, platformi ili kopnu.
Sve u sveme napisali su kolege vec prije, naviknes se na sve pa tako i na Nigeriju. :uzdravlje

Hvala na odgovoru, a cita san ove starije postove al u takvin divljinama se puno toga moze prominit kroz koji misec pa su me zanimale novije informacije.

Back