Motorman ASAP-drilling

Da ako budu long term u Angoli, ali ako budu samo u prolazu kao sto im je ugovor nevjerujem da ce uzimati, sve ovisi kako bude islo busenje...

Meni vec 10ak dana odgadjaju ukrcaj...nedavno mi je rekla da do 10og svi moraju biti na rigu...i jucer mi javi da bi trebao ici oko 15og,tj da cu doci na rig neposredno prije nego parti natrag za angolu i da hitch moze potrajati do 6 tjedana...a nije mi jasno zasto se vraca dolje kad su nedavno dosli iz angole?

Kako to misliš? Je li ti radiš tamo?

Ne radim tamo,ali bi mozda trebo.Nisu nasli dovoljn kvalitetnog plina na Kanarima i tako da Drillship ide za Angolu.A svima nam je jasno da u Angoli rade Angolci.Ako sam u krivu nek me netko ispravi

Ne radim tamo,ali bi mozda trebo.Nisu nasli dovoljn kvalitetnog plina na Kanarima i tako da Drillship ide za Angolu.A svima nam je jasno da u Angoli rade Angolci.Ako sam u krivu nek me netko ispravi
Kod mene na rigu sta se tice technical departmentu skoro i nema angolaca, samo dva elektricara. Vecinom su floormani i derickmani i nesto cateringa.

Ovaku nesto jos nisam doživio 3tj navlacenja i potrosenih 120eura za nista.Skroz neprofesionalno i neodgovorno.Dobro da nisam otkaz dao tu di jesam!
Good Afternoon,

We have just been advised that unfortunately the rigs requirements have changed and they are up manning less personnel. We will contact you if the client decides to take you at a later stage.

Noeleen Mallia

Senior Recruitment Officer

Home - SKILLED International

Back