IV Offshore

Mene vec 4 dana ganjaju za dva broda , hocu na svaki nacin da me ukrcaju jedan je od GloMara , a drugi od Vroona u Den Helderu ali me ne zanima jer placa nije u mom ranku ali zele pod hitno palubu Coxswane , kuvare i AMA pa tko ima relavantne certificate i nuzda je nek izvole , 9 treba za Poljsku na GloMara a mislim 8 za na Vroona .

***URGENT*** I am looking for Marine Crew to work over the Xmas period. AB's, Bosuns, 2nd Officers, SDPO's, Chief Officers, Masters, Chief Engineers etc to work on ERRV, PSV, AHTS & DSV. send your CV to me - curtis@ivoffshore.com

Jedan škot sta je sa mnon na brodu kaze da je jedan od suvlasnik IV offshora njegov bivsi kolega, da su radili skupa na Subsea7.
Mene je ova Suzy jutros zvala i pricali 10tak minuti...
Na kraju ja odbija posal jer je asap a meni putovnica na izdavanju vize

evo traze struju sa iskustvom na Ahts/psv ja sam ih jutros odbija jer sam na brodu. javite se tom samiru/damiru na mail.
lp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ih znam nekoliko, nemojte ocekivati da ce vas bez iskustva uzeti ili vam odgovarati na mailove... Znaci ponavljam sve je ok sa agencijom, kao i svaka druga UK agencija...

Ja ih znam nekoliko, nemojte ocekivati da ce vas bez iskustva uzeti ili vam odgovarati na mailove... Znaci ponavljam sve je ok sa agencijom, kao i svaka druga UK agencija...

niko ne odgovara na mailove,zovu oni sami ispitaju i salju ponude i kad pristanes,poslin se ne jave,zato pitam a napravili su to velikom broju svita,naravno koji ima iskustva.

niko ne odgovara na mailove,zovu oni sami ispitaju i salju ponude i kad pristanes,poslin se ne jave,zato pitam a napravili su to velikom broju svita,naravno koji ima iskustva.

Vidi, neznam sta smatras iskustvom, ali ako si nekoliko godina u offshoru, imas full DPO i sve ostale papire za offshore ili si makinist sa DP iskustvom sigurno ce ti se javiti...osobno sam imao nekoliko razgovora sa njima jos prosle godine...

Vidi, neznam sta smatras iskustvom, ali ako si nekoliko godina u offshoru, imas full DPO i sve ostale papire za offshore ili si makinist sa DP iskustvom sigurno ce ti se javiti...osobno sam imao nekoliko razgovora sa njima jos prosle godine...

Ponukan ovom pričom zadnjih sedam dana imam pojačanu komunikaciju sa nekoliko njih iz IV Offshora ali dalje od razgovora sa "tetama" iz offica nisam doÅ¡ao, iako je bilo obećano da će se javit netko od klijenata - poziv nikad nije doÅ¡ao a u pitanju su bile 3 različite osobe za 3 različita posla
nemam namjeru se ukrcat preko njih ali sam znatiželjan dokle se ide ...

Ponukan ovom pričom zadnjih sedam dana imam pojačanu komunikaciju sa nekoliko njih iz IV Offshora ali dalje od razgovora sa "tetama" iz offica nisam doÅ¡ao, iako je bilo obećano da će se javit netko od klijenata - poziv nikad nije doÅ¡ao a u pitanju su bile 3 različite osobe za 3 različita posla
nemam namjeru se ukrcat preko njih ali sam znatiželjan dokle se ide ...

Svaka cast javi kako je zavrsilo.

Sent from my iPad using Tapatalk

Evo zvali su par puta prihvatio sam ponudu detalje cu van reci kad se ukrcam provjerio sam sve izgleda da su ponude u redu barem od recrutera koji su mene kontaktirali .

Last edited:
Ma standardna je to agencija nego , lagano te jebuckaju ka i rajan-drze te tu negdi ko beck up da im uletis ako ko "bolji" tj iskusniji odjebe u zadnji tren, takav ja dojam o njima imam.

Back