ISPIT / KLASA Upravitelj / Drugi časnik stroja na brodu porivne snage od 3000 kW

Iskustvo u Zadru vrlo pozitivno.Bilo nas je dosta (cca.26) a od toga koliko se sjecam jedan kolega je imao 2 popravna a njih 7-8 je imalo jedan i to navise njih iz pomocnih. To je sve bilo u 11 mjesecu 2012. Ispit je trajao 4 dana i to u ponedjeljak popodne je bio pismeni iz engleskoga na Pomorskoj skoli/faxu i onda utorak,srijeda i cetvrtak ostali ispiti + prakticni dio na Mati Baloti. Naravno u cetvrtak poslijepodne/navecer vecera za clanove komisije i sve nas koji smo polagali.

Hvala na informacijama. Viđet ću hoću li poć, nisam joÅ¡ počeo alavija spremat.. mislim da će mi je sad prekasno da se ozbiljno uhvatim učenja, po mojoj procjeni treba mi bar mjesec dana da prođem bez puno problema, a ispit je za 11 dana..

Ja sam cuja u kapetaniji da ce na klasi bit dosta ljudi 20.4 u Sibeniku.

Kafici ispred vec slave ako svi produ haha

Za trećeg ih ima 36 kandidata i odbijaju nove prijave, tj. na Stand by ih stavljaju sad za sljedeći tjedan.

Svi bizu iz Hrvatske mladi ko muve bez obzira. Jako mi je drago da pomorsko zvanje zivi ali ne zivi zbog dobrog odnosa drzave nego zbog katastrofanog stanja i nemanja casha u drzavi.

@Mayday
A koliko ih ima tocno za 2nd eng/ch.eng?

za klasu strojara od 750kw prijavljena su cetiri kandidata 06.04, a vise od 40 kandidata za porucnicki....

Sent from my MarsXE914 using Tapatalk

Evo propuh me preduhitrio, ovi dana držim konzultacije joÅ¡ plus me bombardiraju padobranci sa strane sa svakojakim pitanjima od pametnih do ne baÅ¡ na nivou, pa nisam stigla odgovoriti Dalmosu. Kad je on pitao bila su samo dvojica strojara prijavljena, eto povećalo se.

Pozdrav kolege,

Imao sam nedavno mali problem sa HDD pa mi je dosta toga otislo u nepovrat, pa sad pokusavam povratit barem djelic toga sto sam imao.
Ima li tko volje,zivaca i vremena da ponovo uploada ove fileove (ako ih ima) koje je suzuki stavio i ako jos cega ima za 3cu klasu ili kakvih dodatnih knjiga i literature vezanih za strojarstvo.

Hvala.. :)

Pozdrav kolege,

Ima li ko da bi polago prvu klasu u 12 ili 1 mjesecu, u kapetaniji Dubrovnik bi organizirali ispit ako nas ima pet?

Ja dolazim doma tek u 11 mjesecu a tad vise nema termina od ispita zbog toga pitam.

Ako ima ko zainteresiran neka se javi.

Pozdrav

Back