ISPIT / KLASA Upravitelj / Drugi časnik stroja na brodu porivne snage od 3000 kW

Pozdrav..

Ima li koga da ide na prvu klasu (3000kw) 22.4 u rijeci ili sibeniku? Neznam kakva je situacija u sibeniku al znam iz prve ruke da u rijeci masovno ljudi padaju iz struje. Hoce li biti mozda konzultacija u sibeniku jer u rijeci mi je receno da neznaju hoce li biti dovoljno kandidata za konzultacije, a cim to kazu znaci da nista od toga, tako mi je barem receno u CIPu na pom.faxu.
Ima li kakva literatura mozda ili je sve po principu "snadji se druze"..?

LP

Evo vam link:

https://docs.google.com/folder/d/0B9WlsPr1IjfDNF9iaGlROUxta2s/edit?pli=1

Tu su i pitanja i odgovori za klasu, a i masu materijala za ucit. Dosta materijala sa ovog kursa za prvu klasu.
Svasta nesta. Ima materijala za one koji se trebaju pripremit za klasu, a i za one koji ce ici ili idu na kurs.

Pozdrav!

..hvala za link.. ;)

..ima dosta dobrih stvari koje nisam imao sto se tice struke a vidim da imas i dosta o dredganju, samo jedna mala zamjerka..

..neznam ako si ti upload-ao fileove ili si dobio link ali ako jesi ubuduce ako imas folder sa brdo fileova baci ga u zip ili rar, jer je malo tlaka skidat po folderu 100 fileova jedan po jedan.. :D

LP

Pozdrav svima, evo mene nazad nakon prvog ugovora kao 2 eng ... zahvaljujem svima koji su mi pomogli pri polaganju I klase .... stojim na raspolaganju svima kojima je potrebna pomoc.

Pozzz

klasa zadar

klasa zadar

evo iz prve ruke jebeno bilo nas je oko 27 i od toga oko 12 ih je palo 1 ili 2 komada najbitnije struja, pomocni i porivni ostalo nije toliko jebeno.
sta se tice rijeke ljudi od gore govore da je jebenije nego kod nas , a split i sibenik isti ispitivaci kao u zadru jedan iz svakog grada.
eto toliko triba se stvarno pripremit

sritno svima koji ce pokusat

Sibenik

Sibenik

U Sibeniku proslu sedmicu od 23 kandidata 17 proslo a 6 palo jedan ili dva ispita. Niko nije pao cilu klasu.

Koliko vas je bilo? Sto su svi pali sve ili samo po neki predmet ?

Ja sam bio u 12 mjesecu lani u Zadru..kolege sa posebnog programa su bili u Rijecu u prvom mjesecu i od njih 7 samo je 1 prosao sve od prve,1 je okinuo sve a ostalih 5 je imalo popravni i to svi iz struje a jedan i iz pomocnih

Za 4 mjesec sam samo cuo da je bilo pokolja ali ja sam bio na brodu tako da nemam tocne info o brojcanom stanju onih koji su pristupili ispitu.

....ovo vam je broj od Gdina. Martinovica u Zadru,on je tamo glavni za upise i upite glede klase

023/254-878

SRETNO

Last edited:
Evo nadam se da idem na klasu za prvog strojara u Zadar 25 11 2013

Kakva su iskustva i prolaznost u Zadru,pitam zbog toga jer ja navigajem na parnim pogonima

Pozdrav ekipi

ISPIT / KLASA Drugi časnik stroja na brodu porivne snage od 3000 kW u Dubrovniku

ISPIT / KLASA Drugi časnik stroja na brodu porivne snage od 3000 kW u Dubrovniku

Pozdrav!
Zanika me dal ima tko polaže ISPIT / KLASA Upravitelj / Drugi časnik stroja na brodu porivne snage od 3000 kW u Dubrovniku sada krajem rujna?
Naime, ja bih trebao pristupiti ispitu pa me zanima kakvo je stanje i kakva su iskustva? S obzirom da sam iz Splita i da mi nitko od kolega nije polago do sada u Dubrovniku.Također me zanima dali znate nekog kod koga bi se moglo ići na konzultacije tu u Splitu ili eventualno u Dubrovniku.Svaka pomoć i savjet je dobrodoÅ¡ao i bio bih vam straÅ¡no zahvalan da mi pomognete, jer mi posao ovisi dosta o tom ispitu. Pozzz...

Za konzultacije : Separovic Filip 091 7882724 Dugogodisnji upravitelj stroja i predavac u Diversa.
Ja sam bio kod njega na konzultacije i stvarno je civik na istu.

Hvala na pomoći! Zvao sam dotičnog gospodina al je on zauzet pripremom klase za Å ibenik tako da me ne može primiti... Da li možda postoji joÅ¡ netko osim njega tu u Splitu??? Kao Å¡to sam već rekao, jako mi je bitna ta klasa, a kako sam tek doÅ¡ao s broda nisam stigao baÅ¡ puno pripremiti se tako da su mi konzultacije nužne....

Probaj nazvat u SSM. Tamo je radija pripremu jedan upravitelj stroja sa Chevrona ali nisan siguran koliko je kvalitetna priprema.

klasa u Rijeci 07.10.2013

klasa u Rijeci 07.10.2013

Od 8 polaznika 1 prosao 1 pao sve ostali svi pali po dva ispita..jako,jako tesko..struja i porivni pitaju do u detalje pogotovo struja,citanje sheme uz 100 podpitanja plus rastavljeni dijelovi el.motora i dodatna objasnjavanja..nije ni cudo da im je na svakom polaganju po 5 do 8 ljudi..neznam kako je u drugim gradovima ali polaganje u Rijeci bolje izbjegavati

xs

xs

Evo nadam se da idem na klasu za prvog strojara u Zadar 25 11 2013

Kakva su iskustva i prolaznost u Zadru,pitam zbog toga jer ja navigajem na parnim pogonima

Pozdrav ekipi

prolaznost je ok.

pitaju vecinom ono sto bi i trebao znati iz struke.

struja je jedino malo zafrkan,jer trazi bas tocan odgovor iz knjige,a sve ostalo nije problem...

prolaznost je ok.

pitaju vecinom ono sto bi i trebao znati iz struke.

struja je jedino malo zafrkan,jer trazi bas tocan odgovor iz knjige,a sve ostalo nije problem...

U Zadru prosli put od 18 kandidata 2 proslo , 1 pao komplet klasu i 15 na popravni ;)

Back