GESMAR Offshore

casper

Port Captain
Postovani kolege,
Ostajem pri svojim obecanjima i nudim posao na jos jednoj Offshore firmi,zainteresirani su i za mene (upravo sam primio mail?????cudno ali istinito) uvjeti mi se ne svidjaju iako su jaaaaako primamljivi,ali morda ce nekom pasati.
Opet ponavljam POSLA IMA A ODLUKA JE SAMO VASA, Vas CASPER
Evo i link:
www.gesmar.ch

BTW.Barem budite iskreni i ako dobijete posal,javite ovako preko foruma,volio bi znati ako sam nekom pomogao.
:uzdravlje

Gesmar

Gesmar

Kolega da li bi mogao:udriglavom napisati kakvi su uvjeti jer kazes da ti se ne svidjaju ali da su primamljivi?????
Di triba poslati aplikaciju,na koji mail????

Postovanje,
Primam mailove sa razno raznim pitanjima u vezi Gesmara,decki ja sam im se javio mailom na "Contact us" , odgovorili su mi da su zainteresirani za mene i da im posaljem svoje papire (sto sam i ucinio), zatim su mi odgovorili di bi trebao ici i za koju lovu,lova je bila OK a podrucje i duljina ugovora nije, zato sam odbio, nisam vidio da je itko spomenuo ovu firmu pa sam je dao u thread,a zato sto su me tako brzo pozvali pretpostavio sam da im treba ljudi,Nemam pojima koliko brodova imaju,di sve brodovi rade,kakvi su brodovi i ostalo,ali TKO VOLI NEK IZVOLI, molio bih vas da me ne trazite pitanja ko za VROON, jer tamo plovim i skoro sve znam,a ovo neznam i ponuda vama moze biti razlicita nego meni,tu se probajte sami snaci a ja vam svakako zelim sve najbolje,jer da ne zelim, nebi sve ovo ni pisao:rolleyes:

Da li je netko bio ukrcan na ovu firmu? Imam neke kontakte s njima pa me zanima kakvi su, kakvi su uvjeti i da li je ovo ozbiljna firma?

Jedan moj poznanik je bija na tu firmu i sve najbolje san cuja. kratki ugovori a lova permanent. Svicarci su vlasnici.

Dan

Dan

Evo jedno pitanje za caspera.....daj molim te sta si dobija aplikaciju od gesmara jesi li stavia bas sve sta su trazili....mislim one brojeve od racuna , pasose od dice i zene i brojeve od osiguranja....evo i ja sam primija aplikaciju ali bas ovoliko detaljinih informacija nisam nikad dava u cv-u.....hvala

Evo jedno pitanje za caspera.....daj molim te sta si dobija aplikaciju od gesmara jesi li stavia bas sve sta su trazili....mislim one brojeve od racuna , pasose od dice i zene i brojeve od osiguranja....evo i ja sam primija aplikaciju ali bas ovoliko detaljinih informacija nisam nikad dava u cv-u.....hvala

Nisam ispunjava nikakvu aplikaciju, nego sam posla Cover Letter + CV, i tada su mi se na moj mail javili sa RE:, inace ne treba se bojati, Gesmar je ozbiljna firma, ali u biti te kolumne sa ziro racunima, brojeve osiguranja, ja to ne ispunjavam, to se daje kad te uzmu i kad dobijes posao, u protivnom ostavi prazno. :uzdravlje

jako ozbiljna,moja bivsa,grego vlasnik,sve san reka,placaju uredno,ali ne stoje iza tebe,ne garantiraju nista,u ugovoru stite samo sebe,rigotina,ali ko nebi to radija kad more

vecer

vecer

a jebiga kokolo ....evo svi zele na offshore a ja bizim sa offshora na drillship....hehe....aj hvala casper svjedno sam posla to su trazili pa sad sta bude....:uzdravlje

vecer

vecer

ma cekaj, jel ovo gesmar drzi i remorkere u raveni????????????ala da se uvalit na eduarda i mavat ekipi sa brodospasa....hehe....:uzdravlje

a matane 28/28 rotacija......za to bih i na mars.....a ne sad odlipit 4 miseca.....hehe:uzdravlje

Last edited:
Pitanje

Pitanje

Postovani kolege,
Ostajem pri svojim obecanjima i nudim posao na jos jednoj Offshore firmi,zainteresirani su i za mene (upravo sam primio mail?????cudno ali istinito) uvjeti mi se ne svidjaju iako su jaaaaako primamljivi,ali morda ce nekom pasati.
Opet ponavljam POSLA IMA A ODLUKA JE SAMO VASA, Vas CASPER
Evo i link:
www.gesmar.ch

BTW.Barem budite iskreni i ako dobijete posal,javite ovako preko foruma,volio bi znati ako sam nekom pomogao.
:uzdravlje

Molin te reci mi zasto kada posaljem mail dobijem odgovoor da je pogresna adresa a kopirao sam je sa njihove stranice.
Ako ti imas e-mail adresu jel bi mi je mogao poslati
Puno hvala

ma cekaj, jel ovo gesmar drzi i remorkere u raveni????????????ala da se uvalit na eduarda i mavat ekipi sa brodospasa....hehe....:uzdravlje

a matane 28/28 rotacija......za to bih i na mars.....a ne sad odlipit 4 miseca.....hehe:uzdravlje
Mislin da je to neki taljanski Gesmar i da nema veze sa ??vicarcen. Ma kojih 28/28, daj ne budi blesav, stalno bit po avionima... meni ovako 3/3 super, taman kad mi doma dignu ?živce, pođen se nabrod odmorit... i na tako kratak ugovor sigurno bi me dopalo i masline brat, ovako dođen na gotovo... :hihi

Postovanje,
Primam mailove sa razno raznim pitanjima u vezi Gesmara,decki ja sam im se javio mailom na "Contact us" , odgovorili su mi da su zainteresirani za mene i da im posaljem svoje papire (sto sam i ucinio), zatim su mi odgovorili di bi trebao ici i za koju lovu,lova je bila OK a podrucje i duljina ugovora nije, zato sam odbio, nisam vidio da je itko spomenuo ovu firmu pa sam je dao u thread,a zato sto su me tako brzo pozvali pretpostavio sam da im treba ljudi,Nemam pojima koliko brodova imaju,di sve brodovi rade,kakvi su brodovi i ostalo,ali TKO VOLI NEK IZVOLI, molio bih vas da me ne trazite pitanja ko za VROON, jer tamo plovim i skoro sve znam,a ovo neznam i ponuda vama moze biti razlicita nego meni,tu se probajte sami snaci a ja vam svakako zelim sve najbolje,jer da ne zelim, nebi sve ovo ni pisao:rolleyes:

Poslao sam mail i isti dan dobio odgovor da posaljem sve papire za ovoga GESMARA. Ako ima ko da da vise informacija o kompaniji, brodovima, platama???? Je li cudno da su zainteresovani za mene iako sam im vec rekao da nemam iskustva u offshore-u. Javicu sto je bilo dalje. pozzz....

Poslao sam mail i isti dan dobio odgovor da posaljem sve papire za ovoga GESMARA. Ako ima ko da da vise informacija o kompaniji, brodovima, platama???? Je li cudno da su zainteresovani za mene iako sam im vec rekao da nemam iskustva u offshore-u. Javicu sto je bilo dalje. pozzz....

bok Dusko, jesi slao na mail flood ili crewing ili reception?
lijepi pozdrav

Pozz..

Pozz..

bok Dusko, jesi slao na mail flood ili crewing ili reception?
lijepi pozdrav

Slao sam na crew, odgovorila mi je neka Laetitia Sartorelli. Najnovije je da mi je trazila da posaljem kopiju od zute knjizice. Ima li kakav podatak o platama??????? Pozz....

Slao sam na crew, odgovorila mi je neka Laetitia Sartorelli. Najnovije je da mi je trazila da posaljem kopiju od zute knjizice. Ima li kakav podatak o platama??????? Pozz....

evo i ja posla aplikaciju i evo doli odgovora

Dear Mister Nautica,

I acknowledge good reception of below e-mail

I would be grateful if you could fill in the application form in attachment and send me this documents

- Colour ID photograph
- Photocopy of passport with expiry date
- Photocopy of seaman’s book with expiry date
- Photocopies of certificates with expiry dates
- Photocopies of vaccines, with expiry date
- Photocopy of maritime medical certificate

Thank you in advance

Best Regards

Laetitia Sartorelli
GESMAR-CH SA
@mail : crewing@gesmar.ch

GESMAR-CH SA
Rue du Valentin 27
P.O. Box 6254
CH-1002 LAUSANNE
SWITZERLAND
Tel: + 41 21 345 10 60
Fax: + 41 21 345 10 69
Gesmar

eto i sad san joj posla i sve ovo sta je trazila pa sad cekam njezin odgovor,mozda sta i bude:rolleyes:

Back