Fugro offshore

nautica

3.casnik palube
Pozdrav ekipa, jel zna ko sta o ovom fugru, jel ko bija tamo,place, ugovori uvjeti ?
Jel ima ko od njih adresu od crewinga ili se bas mora aplicirat na njihovoj web stranici ?
Ja iden u Split 02.07. polagat ovaj DP basic pa cu se onda javit ovima. Zivili

Za koju poziciju bi ti aplicira. Koliko ja znam oni ne traze posadu za brod nego
surveye, tehnicare, geologe i tako to.
Nisan 100% siguran ali cini mi se da oni direktno ne uzimaju marine crew.
Jedan put na brodu mi je bila ekipa iz Furga pa su mi rekli da oni obicno marine
crew uzimaju preko drugih agencija.

pozdrav:uzdravlje

Pozdrav ekipa, jel zna ko sta o ovom fugru, jel ko bija tamo,place, ugovori uvjeti ?
Jel ima ko od njih adresu od crewinga ili se bas mora aplicirat na njihovoj web stranici ?
Ja iden u Split 02.07. polagat ovaj DP basic pa cu se onda javit ovima. Zivili

pozdrav nautica!

Fugro nema svoj management vec mu to rade drugi. Jedan dio brodova je pod Wilhelmsenom, jedan pod Volstadom neznan ima li jos koja agencija.
Ako se mislis di prijavljivat onda mozes jedino za navigatora koji je dio posade za geologiju.
Ugovori su 5/5 noviji brodovi ok stare koje imaju su samo uzeli u najam i brzo ce ih se rjesit,

Hvala na odgovorima,

Pa kao prvo akobogda kad polozim ovaj DP ja bi aplicira za terca palube jer je to moja trenutna pozicija, ili mornara, rating bilo sto da se ubacim,vidim da je tesko upast svuda a kamoli tu al bar se nadam s ovim brevetom da cu upast negdi.
Bitno je probit led u tom offshoreu a onda cemo lako dalje, ide mi se samo zbog ugovora jer su kratki, a zva san i jan de nula a koliko cujem da tamo ne triba dp, pa su mi iz globtika rekli da nema mista.
Onda jos u vezi ovog Fugra, zva san juce wilhelmsen u Splitu pa govore zasad nista, i jedan poznanik mi je reka da je bia tamo jedan ugovor kao terco i ima je samo na brodu 5000 eura, ali mi nije reka kako se ubacio tamo, eto judi hvala jos jednom a ja se iden tocat malo u more duga su mi bila 4 mjeseca.

Back