• Raspored Ispita

Eto ispit

Bratosin

New member
Pozdrav kolege ma gdje god bili!

Cijelo jutro bezuspješno tragam za nekom LK, u kojoj bi se moglo u skorije vrijeme održati ETO ispit.

I uvijek nailazim na isti odgovor "Kada vas se skupi barem 5-6 ćemo organizirat" ili "Pričekajte kraj ETO dodatne izobrazbe koja joÅ¡ nije ni počela :confused:" !!

Pa nije valjda da sam ja jedini koji zeli polagati ETO ispit u skorije vrijeme?!

Stoga Vas molim za pomoć, ako ima među vama zainteresiranih, koji također žele da se Å¡to prije rijeÅ¡e toga, neka se jave pa da se organiziramo i fokusiramo svi na istu LK! :uzdravlje

nasa grupa ce zavrsit krajem 9. miseca, tribala bi Splitska LK valjda iza toga organizirat ubrzo!

pozdrav kolege eto i ja sam zainteresovan ako je to jos aktuelno...za brzi kontakt Viber 00381 63 1351351 ili skype goran.vukoja2010 veliki pozdrav

Ekipa pozdrav,ima li tko saznanja gdje bi bilo najbolje polagati ETO? Znam samo da u nasu LK RI necu sigurno. Jeli tko bio u Zadru ili Sibeniku?

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Split - definitivno, neka ti ne bude zao troskova i vremena za otic do dole. Imaju ispite jednom mjesecno sigurno a nekada cak i dva puta ovisi o interesu i da li je bilo ponavljaca na predhodnom roku. Ispitivaci su odlicni, gdje mislim da se ne prave pametni i zaje...kao ovi u Rijeci, te hoce malo pomoc i navesti te na odgovor ( naravno nesto moras znati). Osoba koja organizira ispite u LK Split je Helena Smardzic ( bar je bila prije godinu dana) Sa njom mozes sve dogovoriti preko maila i poslati sve potrebne papire postom, tako da jedino ides u Split na ispit. Obicno se odrzava u 13h, tjedan dana nakon sto zavrsi tecaj u Atlantisu ili Libru. Mjesto odrzavanja- uciliste Atlantis. Tako je bilo prosle godine. Helenin mail: helena.samardzic@pomorstvo.hr, najbolje kontaktiraj nju i sve dogovori......

Hvala kolega,to sam i mislio. Vecina iz RI je isla dole. Rijesit cemo to na proljece onda jer idem na brod. Pozdrav!

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Pozdrav ekipa,

da li netko ima primjere pitanja sa prijasnjih ispita za ETO? Trazio sam po forumu, nasao onaj primjer iz LK Rijeka koji je vec dosta star. Mozda netko ima ''friskije'' materijale posto je vec dosta ispita odrzano do sada?

Pozdrav kolege.. Evo lagano se i ja spremam za polaganje ETO ispita po mogućnosti u Splitu. Nabavija sam literaturu, imam sve potribno za prijavu ispita... Pa me zanima kakva je prolaznost??? Dali je to za nas "iskusne" električare koji radimo taj posa nekoliko godina samo neka formalnost ili triba dobro ugrijat stolicu i naučit???

Poslano s SM-G930F putem Pomorac.net

Pozdrav kolege.. Evo lagano se i ja spremam za polaganje ETO ispita po mogućnosti u Splitu. Nabavija sam literaturu, imam sve potribno za prijavu ispita...

Markane.., da li si bio na tom kursu ili imaÅ¡ neku diplomu nakon 2005 godine? Ako ti triba Å¡ta literature imam ja u kompjuteru barem tisuću knjiga iz elektrike i elektronike.

:uzdravlje

Markane.., da li si bio na tom kursu ili imaÅ¡ neku diplomu nakon 2005 godine? Ako ti triba Å¡ta literature imam ja u kompjuteru barem tisuću knjiga iz elektrike i elektronike.

:uzdravlje

Imam pomorski fax po bolonji..ne triba mi kurs nikakav...zanima me samo jel to formalnost ili triba učit??imam ja dosta znanja iz elektrotehnike al visija sam u literaturi da ima i automatike i strojarstva....itd

Poslano s SM-G930F putem Pomorac.net

Ja sam bio na tom ETO tečaju, ali samo u sklopu prekvalifikacije.
Ako se ne varam, bilo je njih koji su padali, neki čak i na engleskom i to oni iskusniji. Prolaznost je uglavnom visoka, ali ipak ti nebi bilo loÅ¡e sjesti i malo ugrijati stolicu.

... u literaturi da ima i automatike i strojarstva....itd

Ako misliÅ¡ na one njihove skripte.., ne vrijede niti koliko prazan list papira A4. Ali, ako hoće zayebavati lako im je baciti nekoga na ispitu. Kada bi mi njih ispitivali - vjerovatno ni oni ne bi položili.., dapače vjerujem da bi pokazali skromno znanje.

Ako misliÅ¡ na one njihove skripte.., ne vrijede niti koliko prazan list papira A4. Ali, ako hoće zayebavati lako im je baciti nekoga na ispitu. Kada bi mi njih ispitivali - vjerovatno ni oni ne bi položili.., dapače vjerujem da bi pokazali skromno znanje.

sve je to istina, ali mi sto moramo polagati, moramo plesati po njihovom, a ne oni po nasem

bilo bi dobro kada bi se stavila neka pitanja koja su bila,
barem kolege koji su bili mogu napisati sto ih je pitalo

Last edited:
bilo bi dobro kada bi se stavila neka pitanja koja su bila,
barem kolege koji su bili mogu napisati sto ih je pitalo

Bilo je ovdje negdje na forumu po postovima su neki bili stavljali. Potraži malo pa ako ne nađeÅ¡ niÅ¡ta mislim da ja imam neÅ¡to u kompjuteru. To su ti sve alla Å¡trc brc pitanja, ja mislim da se možeÅ¡ rukovoditi i po poglavljima kako su navedena u pravilniku Å¡to bi neki ETO trebao znati. Ali, kada bi baÅ¡ iÅ¡li detaljno to proučavati ono neposredno za ispit.., mislim da bi trebalo grijati stolicu 5 mjeseci, čak ako si i na fakultetu učio istu materiju. Jebiga, netko će za diodu odgovoriti "u jednom smjeru vodi, u drugom ne vodi" - a nije to baÅ¡ tako prosto.

A yeb'ga, moglo se i ovdje raspodijeliti pitanja i da svatko pripremi jedan odgovor -

mogli bi sastaviti za 24 sata skriptu, bolju od njihove milion puta.

:kafa

Back