Bourbon offshore

Dali itko znam kakva je situacija na burbona trenutno? Malo sam razgovara s nekima preko vhf-a i izgleda da je situacija daleko od idealne. po pitanju brodova bez posla i placa. cak nekima doma stize postom pismo da se ne nadaju ukrcaju kroz par mjeseci?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bourbon looks to move into gas transportation sector

Offshore vessel operator Bourbon is to diversify into gas transport via a USD320 million takeover of world ethane transport leader Greenship Gas deal from its own leading shareholder, Luxembourg-based Jaccar Holdings.

17 plinaša da uzimaju?
Da li zna neko više o ovome?

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

LPGove od Evergasa. Trenutno ih drzi BW odnosno preko Thomea ... bas kolega koji je na BWu, a bio je na Bourbonu javio ...

Dobar Dan !

Evo cujen od kolega da Bourbon okuplja ekipu za njihova dva konstrukcijska broda u Saudijskoj Arabiji. Da li itko zna na koliko su miseci dobili projekt i o cemu se radi ?

Pozdrav

Ja san nacuo nesto o tome da je ugovor za oba broda samo 6 miseci, jel to tocno ? Te da li znate ima li sta nasih ljudi sta ide tamo ?

S obzirom na kriznu situaciju u offshoreu, bilo bi steta ostat opet bez posla nakon 6 miseci projekta, a s obzirom da imaju krcato svita na lageru, rtesko se uopce nadat nekom stalnom ukrcaju.

Pozdrav

Ma di ces na Bourbon to ti je dno dna sta se tice offshora... bar je tako prije par godina napisa jedan clan foruma a mozda ga cak i znas......

....A za Bourbona mogu rec da dolazi preustroj i to za nas hrvate lose, snizuju place, te se nece bas neko nasricit ko dodje za njih radit. Ja san nakon 5 godina odlucija krenit dalje i zaradit vise para ka freelancer te dobit iskustva rada na drugin tipa brodovima ala Cable Layer, DSV, Seizmic vessel, Drill ship, itd.

Pozdrav,

......jerbo nece nas ukrcat na MPSV ala Evolution-a ili kojih drugih jer je to rezervirano za druge nacionalnosti, a ne za nas male Hrvate. Nece nikad u Bourbona bit ni permannet placa ni beneficija,a godisnji bonus koji daju od 10 % je cista prevara.
Zato se bolje drzat ca od Bourbona u ovo doba krize i recesije.

Bourbon offshore

Ma di ces na Bourbon to ti je dno dna sta se tice offshora... bar je tako prije par godina napisa jedan clan foruma a mozda ga cak i znas......

Dobro si mu reka.Iman info iz prve ruke ali mu namjerno necu rec jer je toliko sra po Bourbonu ,a sad kad nema di opet bi na Bourbon.

Sad bi najbolji potez bilo se prebacit prego Bourbona na LPG i za 6 mj imas ukrcaj na bilo kojem LNG-u 😂😂😂😂 sta je doslo od ovog famoznog offshora hhaahah kakva smijurija

Evo ja isto imam informacije iz prve ruke al necu nista napisat jer mi je dosta ovih koji ama bas nista nedaju, niti jednu ponudu, niti jednu adresu, samo traze i uzimaju sta im treba.

JoÅ¡ se Bourbon neda i u ovo vrijeme većina brodova radi i zato nepizdite gluposti.
Koliko je firmi svoje ljude ostavilo kuci a za Bourbon nisam ćua.
Zivia Bourbon

Nemojte srati protiv Bourbona, puno je Bourbon nasih ljudi uzeo i zaposlio, ja sam isao ca iskljucivo zbog Poljaka crew managera, jer mi Hrvati nismo mogli dobiti dobre place i dobre brodove, kad sam se digao i poslao mail svima, tribali ste se svi dici i stati (ne iza mene) iza sebe i traziti za sebe bolje, ali posto ste svi picke (cast izuzecima) vi ste sutili i pokrili se usima a Poljak vas je nastavija guziti.
Inace sto se tice Tidea i Bourbona, mogu samo reci da je Bourbon svjetlosnim godinama ispred Tidea (bar ovo sto se u Angoli dogadja sa Tideom), za druge area-e neznam jer nisam bio.

@KIKI75

Doslo je to da je cijena barela niska i svi su stali busiti jer im se ne isplati, veci troskovi nego dobitak, samo u ovih 8 godina ja i svi koji smo u offshore smo zaradili vise nego sto ces ti u 2 zivota na dugoj, pa jebiga sad se treba stisnut dok ovo ne prodje, ko je pametan taj je stavlja i na stranu a ko nije taj je kupova nakon jednog ugovora sve i svasta i diza kredite pa sad kukaju.

Last edited:
Back