Bourbon Offshore MMI-UAE

Hvala Dalmos..al na zalost to nije odgovor na moje pitanje..
Znam da je azara potpisala s njima..al isto tako jos dosta ljudi direktno radi s njima...
Mene zanim da li su place ko na francuskoga bourbona..

Poz

Koji ti je to francuski Bourbon? Ako mislis na Bourbon Surf tamo su samo francuzi na njihovom ugovoru i to u radnom odnosu a ostali dolaze priko B. Greenmara i B. Ukraine.
Place na Greenmaru di je vecina nasih ljudi su vece nego na MMI.

Koji ti je to francuski Bourbon? Ako mislis na Bourbon Surf tamo su samo francuzi na njihovom ugovoru i to u radnom odnosu a ostali dolaze priko B. Greenmara i B. Ukraine.
Place na Greenmaru di je vecina nasih ljudi su vece nego na MMI.

Na Greenmara sam i mislia....hvala lipa to je sta sam tia znat...

Prica se o nekakvon ujednacavanju placa svim filijalama ali mislin da ce to na pricama i ostat. Greenmar ima vece place za ekipu koja je tu vec neko vrime ali za one koji dolazu novi je MMI ipak jaci u placi za nekih 10-15% godisnje, kapi i kapitani. Druga posada je isto nekih 10% jaca u placi od novih ljudi u greenmara. Najveca je razlika kod DPO-a di MMI placa dosta, imaju cak i bolje nego neki kapitani u Greenmara. Ovo ce se sigurno minjat uskoro i MMI ce osto kalavat lovu ljudima koji ce dolazit. Dobra stvar kod MMI je sta ima par pametnih ljudi u operation i tech departmentu koji ce platit one koji su dobri, ostatak ce ostat na standardnoj lovi.

Iako je po meni u Greenmara veliki plus zdravstveno koje placaju sta MMI koliko znan nema.

Isto tako smjene kod MMI-a znaju bit nocna mora sta postaje vise pravilo nego iznimka....

Back