casper
Port Captain
KORČULANI;99390 said:E pa neznam sto nisi poslao u Kancelariju ako smatras da nije za svakoga.
A ako je taj UPH toliko bitan i bez vas nemo?žemo nista, pa pusti te ljude da se sami muće i nauće.Smatram da kolega koji triba posal nema ni volje ni zivaca a ni novaca za prepucavat se sa vama jer sve ko??ta pa tako i minute na forumu.Ako vi cjenjeni kolega,Casper, smatrate razbibrigom onda nerazumin smisao ovoga ,pa moze otvorit 24 sata i ''BIG BRADERA'' sigurno ce mu pomoć vise od vasih poluinformacija.
Pa ostajte i dalje u zdravlju DRU??E Kapetane !
Mislim da sam vec objasnio zasto nije islo u Kancelariju, a da je UPH bitan, dokazujete svojim pojavljivanjem tu na forumu i citajuci i komentirajuci iste, kako vi tako i oni "Gosti". Pustili smo mi takve ko vi da se sami muce i nauce, od osamostaljenja Hrvatske, pa ste nam rjesili Benificirani, PPO, Povlastice, Porez, itd., jadan bi ja bio kad bi se sa takvima vaseg kalibra prepucavao tu po forumu, za svoje "razbibrige" koristim Kancelariju, di su svi na istoj valnoj duzini, a ovo tu ostavljam po slobodnom izboru i izgovoru, dapace, ti jadnici iz UPH su mi nasli posao, di su minute na forumu besplatne, internet besplatan, bonded store besplatan,itd., a da ste malo pametniji, i vi bi nam se pridruzili i iskoristili dobrotu ljudi koji su se skupili oko UPH i voljni su pomoci, ako me mozete razumiti Cife