Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

KORČULANI;99390 said:
E pa neznam sto nisi poslao u Kancelariju ako smatras da nije za svakoga.
A ako je taj UPH toliko bitan i bez vas nemo?žemo nista, pa pusti te ljude da se sami muće i nauće.Smatram da kolega koji triba posal nema ni volje ni zivaca a ni novaca za prepucavat se sa vama jer sve ko??ta pa tako i minute na forumu.Ako vi cjenjeni kolega,Casper, smatrate razbibrigom onda nerazumin smisao ovoga ,pa moze otvorit 24 sata i ''BIG BRADERA'' sigurno ce mu pomoć vise od vasih poluinformacija.
Pa ostajte i dalje u zdravlju DRU??E Kapetane !

Mislim da sam vec objasnio zasto nije islo u Kancelariju, a da je UPH bitan, dokazujete svojim pojavljivanjem tu na forumu i citajuci i komentirajuci iste, kako vi tako i oni "Gosti". Pustili smo mi takve ko vi da se sami muce i nauce, od osamostaljenja Hrvatske, pa ste nam rjesili Benificirani, PPO, Povlastice, Porez, itd., jadan bi ja bio kad bi se sa takvima vaseg kalibra prepucavao tu po forumu, za svoje "razbibrige" koristim Kancelariju, di su svi na istoj valnoj duzini, a ovo tu ostavljam po slobodnom izboru i izgovoru, dapace, ti jadnici iz UPH su mi nasli posao, di su minute na forumu besplatne, internet besplatan, bonded store besplatan,itd., a da ste malo pametniji, i vi bi nam se pridruzili i iskoristili dobrotu ljudi koji su se skupili oko UPH i voljni su pomoci, ako me mozete razumiti Cife :uzdravlje

@Korculani,

patriote krivo ti je to sto pises,prika moj vecina ljudi odi na forumu je na offshoru a i drugin kompanijama zbog ovih odi drkadija poput frenkija,caspera,dalmosa itd,viruj mi ni casper nije 10 god na offshoru,ali odkad je otisa zna kako je tesko tamo upast i nije okrenija leda,nego svaki put stavi koju adresu na forum,evo gledaj mene stalno zove na offshore dosta firmi,zasto????? jer san prije posla na sve ove adrese svoju aplikaciju i sad beren plodove,stari moj dosta ljudi nije ni znalo sto je offshore dok nisu malo vidili forum....i sad svi pricaju(a do juce su plinasi i kruzeri bili TOP) o tome i svi bi tamo.....viruj mi,

prika moj budi covik odi...pas vidit...posalji nekome PM pa ce te najbolje uputit,i dat savjet(mada ih imas na forumu)smisao ovog foruma je da se druzimo pomazemo,(pa i prckamo) jedan drugoga,a ovi gosti bice da se srame,sto su pomorci

ma... evo citam ovo, a bolje da sam poso vanka...

@korculani - casper odi posta konstantno poslove koji su otvoreni i trosi svoje vrijeme jer covjek zeli pomoc momcima sto nemaju posla. a ti taj trud nazivas poluinformacijama ???
iskreno cu ti rec da su mi ovi tvoji postovi skocili na nerv malo, jer ti nisu u redu ove primjedbe. a sto bi vi ? da popuni aplikaciju umjesto vas, da napise i koju preporuku, ma neka onda i podje odradit ugovor, a vama samo pare da dodju... a i onda bi nasli razlog neki za pljucanje...
a na kraju krajeva kao sto je @beerseker rekao, ovi poslovi su otvoreni na masu portala i svak od nas ih dobije na privatni mejl (barem vecinu), sto ce rec da se dalo malo truda naslo bi ih se bez ikakvog problema, nisu vojna tajna. ali ne, najlakse je tu sjedit i prdit po covjeku sto hoce pomoc.

i ja zelim na offshore, ucinio sam sve sto sam mogao da odem, nisam dosad imao srece, a dao sam tome daleko vise truda nego ti to ti mogu garantirat... u prosloj godini sam 6 mjeseci bez place proveo na internetu saljuci okolo aplikacije i vise sam ispalio pisuci molbe i mejlove, zadnjih 2500 dolara sam do na dp induction. pa nista. i sta sam onda trebo ucinit... odje doc i srat po ljudima sto su mi pomogli. pa kakav bi covjek bio onda ???

a na kraju krajeva... ako ti se ne svidja informacija ti je nemoj koristit...

idem radit nesto, imam dva takva mlatimudana ko sto si ti koji mene cekaju da dodjem s broda, obrisem im guzu i u slikama im objasnim sto imaju cinit za pomoc materi.

zivio :p

Pozdrav braco pomorci.Kakve su mi mogućnosti da se ukrcam i za sta,sa obzirom da imam polozen porucnicki a nisam bio nikada ukrcan kao oficir palube?!Unaprijed hvala

na koju bi vrstu broda tija ic? ako bi na putnicke onda tesko. provaj na ove sta vozu sirovi plin i buzaju za doc do benzine

samo ne spominji da nisi nikad bija ka oficir. reci da su ti svi ukrcaji u drugoj matrikuli sta ti je ostala na aerodromu u Gruziji kad si se iskrcava. ne virujen da ces imat problema

Pozdrav braco pomorci.Kakve su mi mogućnosti da se ukrcam i za sta,sa obzirom da imam polozen porucnicki a nisam bio nikada ukrcan kao oficir palube?!Unaprijed hvala

Dobro si nas se i sitija nakon 2 godine :udriglavom
I poslusaj @Turista, on ti je nekad radija sa Bozicem u SSM-u, a znas da oni znaju kako takve ka ti ukrcati
1t0g1t.gif
.

Last edited:
na koju bi vrstu broda tija ic? ako bi na putnicke onda tesko. provaj na ove sta vozu sirovi plin i buzaju za doc do benzine

samo ne spominji da nisi nikad bija ka oficir. reci da su ti svi ukrcaji u drugoj matrikuli sta ti je ostala na aerodromu u Gruziji kad si se iskrcava. ne virujen da ces imat problema

Najrađe bi i??ao na offshore ako je moguće ali ne bi ni??ta drugo odbio ??to bi mi se činilo kao dobra opcija!Trenutno sam na brodu na transeuropu i jako sam se razočarao jer su me zajebali.Nemaju terca pa sam dosao kao timunjer uz obećanje za avancament.Međutim poslali su me na brod koji im je bio u charteru i koji je zavrsio u doku i cekam da idemo doma.Ja sam kriv ??to sam uopće pristao na to ali ??ta je tu je...Pa se pitam dali bi mogao kao junior ici na ovo od caspera ??to je predlozio!?Hvala na pomoći:uzdravlje

nx15w2.jpg

AAAAAAAAAJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO....

Night Birds, Birds of Prey and Guests :D

From: Genesis Personnel <no-reply@genesis-personnel.co.uk>
Subject: Genesis Personnel Job Alerts
To:
Date: Tuesday, April 5, 2011, 3:32 PM

Genesis Marine & Offshore is a leading marine recruitment agency based in Peterhead in the North East of Scotland. Visit our website now to view more vacancies

Chief Officer DPO
Job Ref: J006298

Term:Permanent

We are looking to recruit a Chief Officer DPO to work onboard our clients PSV operating in Nigeria.

Start Date: Asap
Rotation: 90 days on, 45 days off
Day Rate: 230-240 Euros per day

All applicants must hold unlimited DP licence and have extensive PSV experience.

Pozdrav dobrim ljudima :uzdravlje
Mene zanima da mi date savjet gdje bi bilo najbolje za mene aplicirati za posao kao elektricar ili vatrogasac ili mozda nesto trece
moram nadodati da bi mi to bio prvi ukrcaj
hvala unaprijed :uzdravlje

posao tra?žim

posao tra?žim

bog ....casper...ova adresa ispod izgleda da ne valja ili neznam ??to se dogodilo ali ne mogu poslati mail.
ma reci mi kako je raditi na offshore kompanijama i kakve su plaće za recimo mornara..i koji su to brodovi ??to prevoze neman pojima..pomagaj amico :uzdravlje

bog ....casper...ova adresa ispod izgleda da ne valja ili neznam što se dogodilo ali ne mogu poslati mail.
ma reci mi kako je raditi na offshore kompanijama i kakve su plaće za recimo mornara..i koji su to brodovi što prevoze neman pojima..pomagaj amico :uzdravlje

@Postovanje,

- Kako je raditi na offshore?
Lakse u svakom slucaju nego na trgovackim brodovima, manji je pritisak na ljude, manji su ugovori, uvjeti (barem tu, na ovoj kompaniji di sam ja) su puno humaniji nego na trgovackim brodovima, itd., u svakom slucaju dovoljno da svaki dan sam sebi je*em majku trista puta, sto san izgubija 20 godina na trgovackoj mornarici.

- Kolike su place na offshore?
Cuj, svak ti taj podatak cuva ko zmija noge, mornara na ovoj kompaniji di sam ja, Hrvata nema, bar sto ja znam, a gori po Nordu, ima, placa ti opet ovisi od Kompanije do Kompanije, a ne rijetko i na istoj kompaniji isti rankovi nemaju isto, evo ja znam da na mojoj Kompaniji Kapetani imaju 120 eura na dan a ja imam 122 eura, a neki imaju i 123 eura ima ih i po 119, 117....
Tesko je rec, ali moze se kretati, za mornara oko 100 eura na dan, ali nisam siguran.

-Sto prevozimo?
Od higjenskih ulozaka, pa do cementa, nafte, barita, vode, kontejnere, vrtirepke :o , a svasta...

Last edited:
From: RYANSHIP6@aol.com <RYANSHIP6@aol.com>
Subject: CASPER, Nala ( CROATIAN - CHOFF - PSV )
To:
Cc: shippingconnect@aol.com, RYANSHIP4@aol.com, RYANSHIP8@aol.com, RYANSHIP9@aol.com, RYANSHIP5@aol.com, RYANSHIPSVG@aol.com, ryanoffshoreltd@aol.com, ryangroup6@aol.com
Date: Friday, April 15, 2011, 1:36 PM

Hi Casper,

Available ??

Kind Regards
Crew Coordinator- SRD

RYAN SHIP MANAGEMENT LTD
RYAN OFFSHORE LTD
( SHIPPING CONNECTIONS / MARITIME RECRUITMENT )

Address:-
RYANSHIP
P O BOX-1282
SUNDERLAND
TYNE & WEAR SR5 9HX
UNITED KINGDOM

TEL: +44 191 54 888 59 FAX: +44 191 54 88 425

Hebate Jarac, sad me svako malo neko zove otkad san dobija DP a prije 2 godine nitko ni da cuje, ma dobra je meni moja Zelena Sesula (za sad) :kafa

1.) From: Genesis Personnel <no-reply@genesis-personnel.co.uk>
To:
Date: Monday, April 25, 2011, 3:08 PM

Job Ref. No.: J006344
Job Title: 2/O DPO

Vacancies
2/O DPO
Job Ref: J006344
Term:Temp

We currently have a temporary position available onboard our clients ROV, Construction and Survey vessel operating in UK/European Waters.

Candidates are require to hold an unlimited DP Certificates with extensive experience of this type of vessel.

Joining Date 3rd/4th May 2011
Day Rate: Â?375 per day
Duration: 4 weeks on/off, this position is expected to be long term.

2.) From: Genesis Personnel <no-reply@genesis-personnel.co.uk>
To:
Date: Monday, April 25, 2011, 9:47 AM

Job Ref. No.: J006341
Job Title: 2nd Officer

Vacancies
2nd Officer
Job Ref: J006341
Term:Temp

My client currently requires a 2nd Officer for a temporary position onboard their AHTS vessel.

Minimum requirements:

2nd Officer, Unlimited Certification. Previous experience onboard AHTS, tugs etc
Duration: 10th May to 7th June
Day Rate: Â?185 per day
Non UK candidates are also required to hold a UK CEC Certificate.

Breveti za mornara na offshore-u

Breveti za mornara na offshore-u

Pozdrav ljudi,

evo jedno kratko pitanje.

- Da li mi tko mo?že navesti koje brevete(koji su ba?? usko vezani za offshore,znači ne B2 i ova klasika) minimalno za početak moram imati unaprijed polo?žene da bih se mogao nadati poslu mornara ili daj bo?že timunjera na offshore floti,tj. koje brevete bih trebao imati u rukama prilikom odlaska na turneju po svim tim kompanijama i agencijama u Engleskoj koje su navedene po forumu?

lp

1.Job
2nd Officer for AHTS Class 3
April 13, 2011 Filled under Uncategorized
Share
Urgent…
- Class 3 for 2nd officer AHTS
Salary USD 60-65/day

exp min 1 years AHTS ( on board )
contract 3:1

Contact Info
Miss Ivon or Mr Chandra
KMS ENTERPRISES
jl. Duku Barat no 3e kel. lagoa Tanjung priok Jakarta utara ( 14270 )

Phone: 021- 43933753
Fax: 021-4302150
E-mail: kms_enterprises@yahoo.co.id

2.Job
Urgently needed Master Class 1 DPO
Update requirement down below:
1.Master Class 1 with Full DP Unlimited Certificate

Salary :USD 550-600/day
Contract :2 month
Type of Vessel:AHTS DP 1
Trading Area:Turkmenistan
Date of Join:Immediately

Note:

1.All Certificates/other documents relevant should revalidated and Update.
2.All candidates should having experience as Master DPO at least 4000 hours on DP Log Book.
3.Only shortlisted candidates will Notified.

Please forward your resume and all certificates copies to my email address:

yanto_today@yahoo.com.sg
or contact number:
081331322291.

3.Job
Urgently Requirement for 3rd Engineer AHTS
This is our Update requirements down below:
1.3rd Engineer with AHTS Vessel Experience

Remuneration:USD.100-120/day

Duration:3 month

Type of Vessel:AHTS

Trading Area:NIGERIA

Date of Join:Next Week

1.All applicants should having experiences for each position at least 2-3 years as 3rd Engineer on AHTS Vessel.

2.All Certificates/other documents relevant should revalidated and Update.

3.Only shortlisted candidates will Notified.

Please forward your resume and all certificates copies to my email address:

yanto_today@yahoo.com.sg or contact number:

081331322291.

4.Job

ETO / Electrician / AHTS/ DP
Urgently req ETO/ Electrician for AHTS/DP vessel, English speaking, previous exp
in offshore vessel, immediate joining, offered salary USD 120/day. Pls send

complete resume to ;

rlineindo.offshore@gmail.com , together with seaman';s book

( all pages), put the code : ETO/Electrician. Only shortlisted candidate would

be notified

5.Job
Chief Engineer
FOR PSV/AHTS Updated 09/04/11 3
required For fleet floating list initially Start asap/negotiable psv/ahts experience
essential unlimited C/E UKCOC/CEC Salary dependant on experience
- offer made at interview UK tax and NI payable 4w on/off N Sea,
6w on/off worldwide Ideally British or EU candidates foreign candidates require excellent English
Please apply with cv and copies of all certificates to
anglianmarine@ntlworld.com

Od puste zaludenosti za Offshore-om cili dan lutan po internetu pa katkad naletin i na koji JOB , pa da podilin sa kolegama pomorcima !!! nikakve detalje neznam tu vam ja se nadam sve pise :uzdravlje

Elektricar na tankeru

Elektricar na tankeru

Ako je neko zainteresiran za poziciju elekricara neka se javi Kap. I.Rogicu iz Colshipa u Rijeci.

Postovane kolege,

Jeli moze netko reci kakva je kompanija Gulf Offshore iz Abeerdina. Hvala.
Usput kap. Rogic iz Colshipa trazi kape i prve makinje za RHL (kontejneri) iz Hamburga. Plata osrednja (6500E za kapa)

Last edited:
1.)
From: GLA - Jaki BOYCE <boycej@angloeasterngroup.com>
Subject: DPO VACANCIES
To:
Date: Thursday, May 5, 2011, 9:34 PM
We have following DPO positions to fill

1 1/O-SDPO DSV - NORTH SEA ASAP PERM 4WKS ON/OFF
1 1/0-SDPO DSV â?? USA B1 OCS VISA 27/05/11 PERM 5WKS ON/OFF
1 1/O-SDPO DSV â?? NORTH SEA 22/06/11 PERM 4WKS ON/OFF
1 2/O-DPO DSV â?? NORTH SEA ASAP PERM 4WKS ON/OFF
2 2/O-DPOâ??S ACCOMMODATION VESSELS
ANGOLA ASAP PERM 6WKS ON/OFF
1 2/O-DPO MULTIPURPOSE SURVEY
NORTH SEA 18/05/11 TEMP 5WKS
1 2/O-DPO DSV - NIGERIA 24/05/11 PERM 6WKS ON/OFF
1 2/O-DPO DSV â?? NORTH SEA 06/06/11 PERM 4WKS ON/OFF
1 2/O-DPO DSV â?? NORTH SEA 07/06/11 2 X 4WKS TRIPS
1 2/O-DPO PIPELAY â?? NORTH SEA 15/06/11 PERM 5WKS ON/OFF

If you are available and have required experience, please send CVâ??s and we will forward to our clients for consideration and give further information

Thanks/kind regards
Jaki

2.)
Anglo-Eastern Group Ltd
From: Lee Hayward
Sent: Thursday, May 05, 2011 4:16 PM
To:
Subject: Updated Vacacnies

Good afternoon, I hope you are well.

I wanted to take the opportunity to update you on the new vacancies within =he Faststream Marine HSEQ / Shipping team, EMEA region.
If you are interested in any of the below vacacnies please do not hesi=ate to apply, and we will come back to you as soon as possible t= discuss in more detail..

**HSEQ Supervisor - ANGOLA - 12 months contract - 5000 - 6000 USD p/month&n=sp;+ package
http://www.faststream.com/hseq_jobs/hseq_jobs_23210_hseq_supervisor/<=a>
**Marine Superintendent - NETHERLANDS - Permanent + 50,000 EUROS =; package
http://www.faststream.com/marine_oper=tions_jobs/marine_operations_jobs_23208_marine_superintendent/
**Safety and Security Asst / Supervisor - LONDON - Permanent - approx =A340,000 p/a
http://www.faststream.com/hseq_jobs/hseq_jobs_23055_saf=ty_and_security_assistant/

**Marine Superintendent - GERMANY - Permanent - 90,000 euros + package<=r> http://www.faststream.com/marine_oper=tions_jobs/marine_operations_jobs_22771_marine_superintendent/
Feel free to call one of our technical team if you have any questions&nb=p;- +442380 208840
We look forward to hearing from you

Kind regards
Lee

2011 Recruitment Awards Finalist - Best Marketing Campaign

Lee Hayward t: +44 (0) 2380 208840
Recruitment Consultant e: Lee.Hayward@faststream.com
Shipping Technical Division w: Shipping Jobs and Built Environment, Oil & Gas Vacancies.

Faststream Recruitment Ltd
The Quay, 30 Channel Way
Southampton
SO14 3TG

@Postovanje,

- Kako je raditi na offshore?
Lakse u svakom slucaju nego na trgovackim brodovima, manji je pritisak na ljude, manji su ugovori, uvjeti (barem tu, na ovoj kompaniji di sam ja) su puno humaniji nego na trgovackim brodovima, itd., u svakom slucaju dovoljno da svaki dan sam sebi je*em majku trista puta, sto san izgubija 20 godina na trgovackoj mornarici.

- Kolike su place na offshore?
Cuj, svak ti taj podatak cuva ko zmija noge, mornara na ovoj kompaniji di sam ja, Hrvata nema, bar sto ja znam, a gori po Nordu, ima, placa ti opet ovisi od Kompanije do Kompanije, a ne rijetko i na istoj kompaniji isti rankovi nemaju isto, evo ja znam da na mojoj Kompaniji Kapetani imaju 120 eura na dan a ja imam 122 eura, a neki imaju i 123 eura ima ih i po 119, 117....
Tesko je rec, ali moze se kretati, za mornara oko 100 eura na dan, ali nisam siguran.

-Sto prevozimo?
Od higjenskih ulozaka, pa do cementa, nafte, barita, vode, kontejnere, vrtirepke :o , a svasta...
fala čovik...na infu

Back