Zato i pitan jel nisan siguran da ce me primit nazad bia san ka kadet ima godinu dana a vidit cemo. Gledan bili moga odma vanka u slucaju da me ovde ne prime iako je dobro kod njih...
Postovanje svima,
Jos se nisam predstavio, ali citam dosta ovaj site i mogu reci da sam jako zadovoljan sa informacijama koje sam tu dobio i koristile su mi u pronalazenju posla, pa zato i ja vama pruzam priliku ako ste zainteresirani za poslove na offshore brodovima a nemate nikakvog iskustva.Naime ja sam zvao neke od nasih agenata koji se bave ukrcajem na offshore (PASAT,OSM,...itd.) , ali znate i sami kako to ide, pa sam uzeo posao u svoje ruke, poceo slati CV i zvati.Inace sam prvi casnik palube na trgovackim brodovima vec duuuuugo godina a u zadnje vrijeme na kontejnerasima,ali odlucio sam malo skratiti ugovore i pokusati nesto novo,i tako sam dosao do:
Nomis Shipping Ltd
Links Place
Aberdeen
AB11 5DY
Scotland
United Kingdom
Tel: +44 1224 569800
Fax: +44 1224 569801
Email: Aberdeen@nomisshipping.com
Poslao sam im CV i zvao na gore naveden telefon, primili su me u roku od "odmah" tjedan dana, otisao sam u Aberdeen na tecaj (ITSO) sve su oni platili,jer nikakvih braveta za offshore nisam imao niti iskustva,uzeli su me za drugog casnika palube(a to sam i sam trazio posto nemam iskustva)placa je permanentna i kad sve zbrojim tu za drugoga imam oko 1000 eura manje u godini dana, kazem za pocetak posli ta razlika nestaje i sad vec imam oko 500 eura vise, napravio sam jedan ugovor,razgovarao dosta sa ljudima i cuo da je ova kompanija odskocna daska svima za bolje i dalje,placa nije bog zna kakva za pocetak jer se posle svakog ugovora dize i lako se avancaje.Eto toliko pa ako je netko zainteresiran nek izvoli,nista ne kosta zvati i pitati a vi odlucujete,sad kad ja imam bravete i polako skupljam iskustvo sad i druge firme vrlo brzo odgovaraju.
Sretno,
Nadam se da sam pomogao
Bog. poku??avam kontaktirati nomis preko emaila ali mi se stalno vrača da je primatelj ko nepoznat. Jel email ok?? Thanks
pa sta bas moras quotat sve ???????
Evo mail koji sam danas dobio, uz telefonski poziv Gdjice Alicie.
Trazi se C/O, ukrcaj odmah:
From: Alicia Letij [mailto:Alicia.L@worldwide-rs.com]
Sent: Wednesday, February 09, 2011 12:19 PM
To: casper2005@zd.t-com.hr
Subject: AS PER CALL
Importance: High
Please see attached requirements that I have for my vacancy,
Regards
Alicia Letij
Marine Division
Worldwide Recruitment Solutions
Email: alicia.l@worldwide-rs.com
Tel: +44 (0) 161 926 2525
Mob: +44 (0) 7540 495 702
Fax: +44 (0) 161 926 4647
URL: www.worldwide-rs.com
KORČULANI;99309 said:Ako vec stavljate te informacije,??to je svakako za svaku pohvalu, valjda je iz razloga da je neko i vidi i procita pa neznama onda cemu taj komentar o nocnim pticama.
Ako bas moram onda Caspere daj i konkretan mail, telefon pa tako da judi mogu i kontaktirat ako se vec toliko brines da neko tu i uleti.
Inace neznan cemu to ?
Da ljudi malo rekreiraju mozdane vijugeSve bi vi na pladnju. A najgore od svega sto vam lijepo pise ciji je oglas i treba tako malo truda za pronaci konkretan broj telefona i mail adresu. Ali vecini je i to puno muke. A da su ljudi imalo sposobni, imali bi ovaj oglas prije Caspera. Al posto nisu, za sve ostalo tu je pomorac.net. Domaci 1 : Gosti 0
![]()
KORČULANI;99309 said:Ako vec stavljate te informacije,??to je svakako za svaku pohvalu, valjda je iz razloga da je neko i vidi i procita pa neznama onda cemu taj komentar o nocnim pticama.
Ako bas moram onda Caspere daj i konkretan mail, telefon pa tako da judi mogu i kontaktirat ako se vec toliko brines da neko tu i uleti.
Inace neznan cemu to ?
Pohvale mi ne trebaju, radim to iz zadovoljstva, a komentar je bio, zato sto svaki put kad nesto "zanimljivo" iskrsne na forumu, odmah se da viditi 10 Gostiju i 1, najvise 3-jica clanova, meni je to smijesno, jer da sam htio, ovo sam mogao postati i u Kancelariju di nitko od tih Gostiju nebi ovo vidio, a ima nas u UPH koji isto nemaju DP i ovo nije mala godisnja placa za one bez DP-ja.
Ali i Gostima ja zelim srecu i uspjeh, racunam da ce se mozda nesto u njima prelomiti, pa da bude jos Pernara, pa makar i abortiranih.
Sto se tice telefona, da sam ga dobio, bio bi ga i napisao, inace ne brinem se ja za te nocne ptice moj Korculani, ne brinem se ja da ce netko od njih dobiti taj posao, jer da imaju muda i pameti, bili bi registrirani korisnici foruma (NE UPH) i vjerojatno bi vec imali dobar posa, ko sto svi iz UPH-a imaju, a forum bi koristili ko razbibrigu druze Korculani![]()
Postovanje Korculani,
Necu biti sarkastican poput mog kolege i prijatelja @beerseekera
Pohvale mi ne trebaju, radim to iz zadovoljstva, a komentar je bio, zato sto svaki put kad nesto "zanimljivo" iskrsne na forumu, odmah se da viditi 10 Gostiju i 1, najvise 3-jica clanova, meni je to smijesno, jer da sam htio, ovo sam mogao postati i u Kancelariju di nitko od tih Gostiju nebi ovo vidio, a ima nas u UPH koji isto nemaju DP i ovo nije mala godisnja placa za one bez DP-ja.
Ali i Gostima ja zelim srecu i uspjeh, racunam da ce se mozda nesto u njima prelomiti, pa da bude jos Pernara, pa makar i abortiranih.
Sto se tice telefona, da sam ga dobio, bio bi ga i napisao, inace ne brinem se ja za te nocne ptice moj Korculani, ne brinem se ja da ce netko od njih dobiti taj posao, jer da imaju muda i pameti, bili bi registrirani korisnici foruma (NE UPH) i vjerojatno bi vec imali dobar posa, ko sto svi iz UPH-a imaju, a forum bi koristili ko razbibrigu druze Korculani![]()