Dobro je, ko 3off na Ap-u.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Odlicno je to
Ko je tek poceo nije to bas lose lose za prvi put da ode ko oficir, daleko je od dobrog iskreno ali bolje ista nego kuci sjedit za nista.
Dobro je, ko 3off na Ap-u.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
RaÄunam da je plaća sića, ali sam im svejedno posla upit jer se nitko ne javlja na telefon (zvao danas oko 15:30)...
Hvala na informaciji. ;-)
Seaworthy Consulting is looking for the following crew we have 70 positions starting at the end of June after Aramco Approval. This is to join AHTS/ PSV DP2. This is based on 3 month rotation.
Location- Saudi Arabia
Masters - $450-$500 must have 2 years experience on AHTS DP2
Chief Mate- $300- $350 must have 2 years experience on AHTS DP2
2nd Mate- $150- $170 must have 1 years experience on AHTS DP2
Chief Engineer $350- $400 must have 2 years experience on DP2 Vessels
2nd Engineer- $150 must have 1 year experience on DP2 Vessels
3rd Engineer- $100 must hold Offshore experince
ETO- $150 -$170 must have 2 years experience on DP 2 Vessels.
All applicants must hold a Marlins test for Aramco Approval.
Please email your CVs to noor@seaworthyconsulting.com
All nationalities accepted for this job.
ovo j e Äesto standard za ukrcaj na off shore, a mene zanima jeli se raÄuna staž na cruiserima od kojih svaki ima DP ali ga nijedan ne koristi. Pitam za priijetelja
![]()
Mnogo lose.Master moze proci ostalo ajme.
Seaworthy Consulting is looking for the following crew we have 70 positions starting at the end of June after Aramco Approval. This is to join AHTS/ PSV DP2. This is based on 3 month rotation.
Location- Saudi Arabia
Masters - $450-$500 must have 2 years experience on AHTS DP2
Chief Mate- $300- $350 must have 2 years experience on AHTS DP2
2nd Mate- $150- $170 must have 1 years experience on AHTS DP2
Chief Engineer $350- $400 must have 2 years experience on DP2 Vessels
2nd Engineer- $150 must have 1 year experience on DP2 Vessels
3rd Engineer- $100 must hold Offshore experince
All applicants must hold a Marlins test for Aramco Approval.
Please email your CVs to noor@seaworthyconsulting.com
All nationalities accepted for this job.
Ovo je skupljanje CV-a jer niko nezna sta ce i kad ce se otvorit ARAMCO area. A place su namjerno stavili bolje nego trenutno na trzistu da bi ljudi slali CV.
Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
Ne znam plate za Aramco, tacnije i imao sam nedje listu koliko placa Aramco firmama ali nije velika razlika koliko se sjecam.
Ali znam kolike su plate u Angoli i mogu rec da su plate tu ponudjene dosta vece nego u Angoli.
C/M 15 godina na firmu ima 310 eura platu, tek unaprijedjeni C/M 190-210$, sekondi u najbolju ruku 160$ poslije par godina na firmi u rangu. U svakom slucaju tuzno je ovo.
Kapetanima se nudi 240-260 eura za unapredjenje.
Ovo su uvijeti na koje Ukrajinci s kupljenim brevetima objerucke prihvacaju.Bolje biti negdi kapetan nego cisitit ulice po Odessi.
Necete vjerovati ima dosta ovih drugih i niko se ne buni.
2/E Filipino 58 eurica dnevno, 2/O iz Hrvatske ima dayrate 90 eura ali nema rijesen DP i Poljaka sam imao na neke smijesne plate.
SSM ne odgovara na mail o platama za Murmansk...
Vjerovatno imaÅ¡ sve potrebno za ti posal u murmansku pa im nisi napet. Garant pokuÅ¡avaju opet navuÄ ljude da plate neke tzv. teÄajeve sa kojima bi bili u opticaju za poso pa na kraju ni od toga niÅ¡ta ne bude. KlasiÄna SSM navlakuÅ¡a.
Bas cudno