Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

Evo jos nekih oglasa, pretpostavljam da je Sovcomflot a mozda i nije :

SSM hitno potražuje posadu za 3 PSV broda koja će raditi kao dio offshore projekta u Murmansku.

- Zapovjednik (DP Unlimited i Polar code V/4.2 certifikacija + 3 godine iskustva)
- Prvi ÄŒasnik Palube (DP Unlimited i Polar code V/4.2 certifikacija + 2 godine iskustva)
- Drugi ÄŒasnik Palube (DP Basic i Polar code V/4.2 certifikacija)
- Kormilar
- Upravitelj Stroja (DP Technical certifikacija + 3 godine iskustva)
- Drugi ÄŒasnik Stroja
- Treći Časnik Stroja
- ETO
- Kuhar
- Steward

Svi kandidati moraju imati relevantno iskustvo u offshore industriji.

ssm-personnel@ssm.hr
+385 98 264 001

Računam da je plaća sića, ali sam im svejedno posla upit jer se nitko ne javlja na telefon (zvao danas oko 15:30)...
Hvala na informaciji. ;-)

Računam da je plaća sića, ali sam im svejedno posla upit jer se nitko ne javlja na telefon (zvao danas oko 15:30)...
Hvala na informaciji. ;-)

Poslao sam i ja upit na mail pa da mogu proslijedit ovdje, ali jos niko nije odgovorio. Cim dobijem neki info
prenosim.

Seaworthy Consulting is looking for the following crew we have 70 positions starting at the end of June after Aramco Approval. This is to join AHTS/ PSV DP2. This is based on 3 month rotation.

Location- Saudi Arabia

Masters - $450-$500 must have 2 years experience on AHTS DP2
Chief Mate- $300- $350 must have 2 years experience on AHTS DP2
2nd Mate- $150- $170 must have 1 years experience on AHTS DP2
Chief Engineer $350- $400 must have 2 years experience on DP2 Vessels
2nd Engineer- $150 must have 1 year experience on DP2 Vessels
3rd Engineer- $100 must hold Offshore experince
ETO- $150 -$170 must have 2 years experience on DP 2 Vessels.

All applicants must hold a Marlins test for Aramco Approval.
Please email your CVs to noor@seaworthyconsulting.com

All nationalities accepted for this job.

Seaworthy Consulting is looking for the following crew we have 70 positions starting at the end of June after Aramco Approval. This is to join AHTS/ PSV DP2. This is based on 3 month rotation.

Location- Saudi Arabia

Mnogo lose.Master moze proci ostalo ajme.

ovo j e često standard za ukrcaj na off shore, a mene zanima jeli se računa staž na cruiserima od kojih svaki ima DP ali ga nijedan ne koristi. Pitam za priijetelja
:cool:

ovo j e često standard za ukrcaj na off shore, a mene zanima jeli se računa staž na cruiserima od kojih svaki ima DP ali ga nijedan ne koristi. Pitam za priijetelja
:cool:

Na krivu adresu pitas.hehe

Mnogo lose.Master moze proci ostalo ajme.

Ne znam plate za Aramco, tacnije i imao sam nedje listu koliko placa Aramco firmama ali nije velika razlika koliko se sjecam.

Ali znam kolike su plate u Angoli i mogu rec da su plate tu ponudjene dosta vece nego u Angoli.

C/M 15 godina na firmu ima 310 eura platu, tek unaprijedjeni C/M 190-210$, sekondi u najbolju ruku 160$ poslije par godina na firmi u rangu. U svakom slucaju tuzno je ovo.
Kapetanima se nudi 240-260 eura za unapredjenje.

Location- Saudi Arabia

Ovo je skupljanje CV-a jer niko nezna sta ce i kad ce se otvorit ARAMCO area. A place su namjerno stavili bolje nego trenutno na trzistu da bi ljudi slali CV.

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

We are currently looking for the following crew for PSV vessel with Danish flag registry operating in Nigeria (Interested candidates are welcome to send their Application Forms on cv@tsmexp.com) Danish nationalities only :

MASTER – salary USD 445 / 2MOS
CE – salary USD 445 /2MOS

Ovo je skupljanje CV-a jer niko nezna sta ce i kad ce se otvorit ARAMCO area. A place su namjerno stavili bolje nego trenutno na trzistu da bi ljudi slali CV.

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Sve je moguce naravno i vrlo vjerovatno da je tako, sto nadjem to prenesem ovdje.

Imao sam pomoc od kolega sa foruma pa eto nadam se da cu ja pomoci nekom :D

Ne znam plate za Aramco, tacnije i imao sam nedje listu koliko placa Aramco firmama ali nije velika razlika koliko se sjecam.

Ali znam kolike su plate u Angoli i mogu rec da su plate tu ponudjene dosta vece nego u Angoli.

C/M 15 godina na firmu ima 310 eura platu, tek unaprijedjeni C/M 190-210$, sekondi u najbolju ruku 160$ poslije par godina na firmi u rangu. U svakom slucaju tuzno je ovo.
Kapetanima se nudi 240-260 eura za unapredjenje.

Ovo su uvijeti na koje Ukrajinci s kupljenim brevetima objerucke prihvacaju.Bolje biti negdi kapetan nego cisitit ulice po Odessi.

Ovo su uvijeti na koje Ukrajinci s kupljenim brevetima objerucke prihvacaju.Bolje biti negdi kapetan nego cisitit ulice po Odessi.

Necete vjerovati ima dosta ovih drugih i niko se ne buni.
2/E Filipino 58 eurica dnevno, 2/O iz Hrvatske ima dayrate 90 eura ali nema rijesen DP i Poljaka sam imao na neke smijesne plate.

SSM ne odgovara na mail o platama za Murmansk...

Vjerovatno imaš sve potrebno za ti posal u murmansku pa im nisi napet. Garant pokušavaju opet navuč ljude da plate neke tzv. tečajeve sa kojima bi bili u opticaju za poso pa na kraju ni od toga ništa ne bude. Klasična SSM navlakuša.

Necete vjerovati ima dosta ovih drugih i niko se ne buni.
2/E Filipino 58 eurica dnevno, 2/O iz Hrvatske ima dayrate 90 eura ali nema rijesen DP i Poljaka sam imao na neke smijesne plate.

SSM ne odgovara na mail o platama za Murmansk...

Vjerovatno imaš sve potrebno za ti posal u murmansku pa im nisi napet. Garant pokušavaju opet navuč ljude da plate neke tzv. tečajeve sa kojima bi bili u opticaju za poso pa na kraju ni od toga ništa ne bude. Klasična SSM navlakuša.

Necu aplicirat za posao, htio sam prenijeti informaciju ovdje ljudima ali to su strasni strucnjaci. A odradio sam tamo 2 obuke svojevremeno, necu komentarisati to hehhe... Vidjecemo oce li jos nesto odgovorit

Back