Agip

Nudi mi se posao na Agip platformi u Al?žiru pa me zanima kakva su iskustva sa Agipom i kakva je situacija sada u Al?žiru tra?žio sam i surfao po internetu ali nisam prona??ao ni??ta konkretno. Ako netko ima neke informacije i iskustva neka mi odgovori

Nudi mi se posao na Agip platformi u Al?žiru pa me zanima kakva su iskustva sa Agipom i kakva je situacija sada u Al?žiru tra?žio sam i surfao po internetu ali nisam prona??ao ni??ta konkretno. Ako netko ima neke informacije i iskustva neka mi odgovori

ja san expert za to podrucije vidi pm...

A zar to nebi triba bit Saipem u stvari.. Koliko san razgovara s ljudima tamo, svi su bili zadovoljni, jedino je accomodation malo ??teka na ovim starijim compact rigovima, na semiju i drill shipu i to je ok.. ljudi, koliko sam ih uspio upoznat su bili skroz ok, od lokalaca do expata.. a situacija u samom Al?žiru, to ti je Popaj već sve objasnija pretpostavljam, on je tamo ka doma.. :D

ta pozicija ??to mi se nudi je pozicija u raspodjeli tako mi je čovjek rekao, sjedim u nekakvoj sobici i kontroliram nesto ili prebacujem naftu iz jednog rezervara u drugi nije mi mnogo objasnio jer je on bio na visokoj poziciji ekonomista u agipu pa nije bas puno bio po platformama tako da mi je ??turo rekao ??to bih radio ako netko ne??to zna bilo bi super da mi odgovori

Back