Sentinel marine i ukrcaj preko Azare

pucanj u prazno, viva stvari ne funkcioniraju kako ih ti zamisljas. nece azara pustit druge,a nece ni donijet final decision tko ce se ukrcat. to je, valjda, vecini ovdje jasno.
dojam koji sam ja stekao o azari je vrlo pozitivan (nisam, a kako stoje stvari, ni necu raditi preko njih, da ne mislis da imam neki private interest). predlazem i tebi da budes pozitivniji.

ono sto u moru negativnih trendova ide nama u prilog je potencijalna netrepeljivost rusa i ukrajinaca sto bi moglo utjecati na manning politiku i tu nasi sa malo ili bez iskustva mogu dobiti sansu.

Ma stari evo ja san sa rusima ovde odnosno ukrainci ili sta vec , sve su to rusi bar ih ja tako zoven , nisan primjetija da se netrpe. Svi su ti oni skupa i svi ti se oni lizu skupa politika in je u drugome planu...
...ja san isto mislija da ce nakon tih tamo nereda tamo se poremetiti stanje i sami odnosi medju njima njihovin agencijam ali nema rus ostaje rus isprali su ti njima dobro glave zadnji sedandeset godina i svi ti se oni isto ponasaju letonci, estonci, ukrainci, bjelorusi sve ti je to isto rusi...
...eto malo politike bar kako san je ja dozivija sa njima sta ne mora znacit da je tocno, mozda neko ima druga iskustva sa njima...
ali eto moja su takva da su oni i dalje skupa i da tu nema nikakvih trzavica ...
...ogroman broj je tamo agencija i pomoraca sta san vidija , tako da ti pojedine agencije cak i prije suradjuju sa njima nego sa nasin agencijama jer primjera radi na firmama di slu donekle losije place, nase agencije nemogu nac za lika upravitelja ili prvih makinje dok njihove agencije izlistaju brate 50 upravitelja od puta sa svin mogucin iskustvima , e a sad kako je to iskustvao steceno i di to je druga prica, samo to sta govorin bija san na na firmi di nisu tolike place tako da su vlasnici doslovno prestali uzimat nase jer nasa agencije nisu imale staponudit odnosno nemaju ljudi za tu placu sta oni traze mislin na strojare...
...evo moran dalje pa cu prikint sa pisanjen dosa mi je planer na brod...
SRADACAN POZDRAV SVIMA

Evo ja sam prije nekih desetak dana prošeta do navedene agencije da vidim kakva je situacija za mornare ili kormilare ali nema ništa....:o

Ma stari evo ja san sa rusima ovde odnosno ukrainci ili sta vec , sve su to rusi bar ih ja tako zoven , nisan primjetija da se netrpe.

ukrainci ako su sa Krima onda su to rusi i uvrijede se ako im reces da su ukrainci. meni je na brodu bio problem medju njima jer je jedan ukrainac bio rus a drugi je imao tatarske krvi pa kad bi se napili onda bi bio show po brodu :udriglavom

Trenutno Sentinel krca samo direktno tj svaki pomorac mora bit na njihovom ugovoru. U pocetku je bilo drugacije a sad au promjenili politiku firme i to sve zahvaljujuci crew mgr Jamesu koji jedno rece a nakon misec dana to ponisti. Jako velik broj posade je nezadovoljan navedenim crew mgr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svaka cast Azari na profesionalnosti, nisam se ukrca preko njih al u vise kontakta sam steka dojam da su drukciji od drugih. Naravno u pozitivnom smislu.

Trenutno Sentinel krca samo direktno tj svaki pomorac mora bit na njihovom ugovoru. U pocetku je bilo drugacije a sad au promjenili politiku firme i to sve zahvaljujuci crew mgr Jamesu koji jedno rece a nakon misec dana to ponisti. Jako velik broj posade je nezadovoljan navedenim crew mgr

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Jozo" nece dugo, samo neka ga skuze, stara je to budaletina....sad je ispalilo joannu radi malog skota morona koji je na nasem brodu optuzija ful posadu da su pijancine i to je isa drito u itf.....bolesnik je vec bija potiran pa su ga vratili i nakon jednog tripa na princu trazi drugi brod....ona mu je u mailu odgovorila zizic nervoznije a on udrija print screen maila i na face u grupu "ERRV Crew", ujutro iza tog dana su je potirali, a to je garant jozino maslo.

A sta se tice nasih sibencana, samo rijeci hvale na trudu i borbi s "debilima".

Back